Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chorofffitka

CO TYM MYSLICIE SIEDZE I PLACZE

Polecane posty

Gość chorofffitka

moj chlopak byl 2dni u ikolegi na imprezie wczoraj wrocil i mi pokazywal zdjecia z tej imprezy,i na kazdym zdjeciu jest przytulony z jakas laska:(w dodatku ja w tym czasie chora lezalam w domu

Gość hgfdsswe
zamiast siedziec i plakac zrob mu loda.

Gość alee o so chodzi
a to szuja jedna ! chce w tobie jakąś zazdrość wzbudzić, czy co ? jestem facetem ale bez przesady ! nigdy bym czegoś takiego swojej nie zrobił !

Gość hiba taaak
Na drugi raz załóż czapkę zanim wyjdziesz na mróz.

Gość alee o so chodzi
nie martw się głupimi tekstami. poważnie pokazywał ci takie zdjęcia ? chyba celowo nawet je robił żeby ci je pokazać ! co chciał udowodnić tobie ? że jest gość i wyrwie każdą laskę ?! to tylko zdjęcia ! nie martw się i go skrytykuj ! bądż dzielna i miej swój honor. jak będzie chciał na przykład buziaka to mu powiedz że nie zasłużył na to i niech idzie do tych swoich lasek na zdjęciach, może one mu go dadzą, ale szczerze w to wątpię ;)

Gość hgfdsswe
laski mysla ze moga robic co im sie podoba . FAcet sie przytula do innej bo jestes slaba w łózku . KObieta potrzebuje przytulania , a facet obciagania.

Gość hgfdsswe
on ci dawał przytulanie ty mi nie obciagałas jak nalezy , wiec zaczal przytulac inne.

A może zapytaj, czy to zawsze tak będzie, ze jak jedno z Was będzie chore, to drugie natychmiast ma lecieć poprzytulać się do kogoś innego?

Gość hgfdsswe
miało być ty mu nie obciagałaś.

Gość alee o so chodzi
hgfdsswe : stać cię na więcej, wiem to.

nie przejmuj sie. moze to jakas nachalna debilka do kazdej fotki tulila sie do niego... skoro mu ufasz to nie psuj sobie humoru, pokazal Ci te zjecia to jest szczery wobec Ciebie i nic nie ukrywa... przynajmniej ja tak mysle...

Gość D25
wybralas sobie faceta, ktory ma powodzenie, to teraz nie narzekaj. Albo rybka, albo akwarium.

Gość choroffffitka
ale to boli mimo wszystko czuje w srodku taki zal:(taka przykros w dodatku w ten dzien sie dowiedziala od lekarza ,ze mam arytmie serca ,i on to zlal poprostu dobrze sie bawil

Gość choroffffitka
1,5roku a w maju sie zareczamy

szybko sie zaręczyliscie... widzisz jeste pewny ze chce byc z Tobą.. pogadaj z nim na spokojnie.....

Gość alee o so chodzi
te to znowu ty piszesz o tej swojej arytmii serca ! przestań już się użalać nad sobą ! też mam arytmię i wszystko w porządku jest ! to nie śmiertelna choroba, raczej dolegliwość !