Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz powiedz czemuu

Co myślicie o tych wszystkich lampkach w oknach i ozdobach?

Polecane posty

Gość powiedz powiedz czemuu

podoba wam sie to czy raczej uważacie to za tandete?

nie podoba mi się to. niektóre osiedla w moim mieście wyglądają tak tandetnie w czasie świąt :-o słyszałam nawet że są jakieś konkursy typu \"kogo balkon wygląda ładniej\"

Gość ale sie czepiacie

Gość
jak ktoś lubi to niech stroi balkon, okno i co tam jeszcze chce - tyle że czasami to przerost formy nad treścią

Gość mezalians
Teraz są najkrótsze dni w roku. Szaro, ponuro, ciemno. A równocześnie radosne święta. Więc dlaczego nie rozświetlić ich kolorowo? Nawet jeżeli ktoś to uważa za tandetę, nawet jeżeli nie każdy odznacza się wybitnymi zdolnościami estetycznymi. Jest "cieplej", jaśniej, przytulniej i radośniej. Dzieci się cieszą, a i dorośli częściej się uśmiechną. Tylko malkontenci, co to wszystko mają za złe - sami nic nie robiąc, usiłują zepsuć radość innych

Gość Haha dobre...
No, mezalians -święta prawda. Juz niedługo wszystko bez ometkowania będzie tandetą. Ja uwielbiam takie światełka, sama przyozdabiam dwie choineczki w ogródku.

Gość Sprzatanie_swiateczen
uważam, że to fajny zwyczaj, pozwala bardziej poczuc swiateczna atmosfere, ale wystarczy symbolicznie jakis jeden swiecznik albo lampki, a nie wirujace tysiacem kolorow pierdoły swiecace na odleglosc 2 km :O

Gość mysle ze dobrze ze sa
a ja nie mam jeszcze choinki i idac osiedlem kiedy patrze na te wszystlie okna i mrugajace do mnie chonki czy lampki to sama sie do siebie usmiecham i jakos cieplej mi sie robi:)