Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Estymona

Czy kobieta w ciąży może chodzić na pogrzeby?

Polecane posty

Gość jak ma takie hobby

Gość Estymona
Bo słyszałam, że jest taki przesąd, że to przynosi pecha

z całym szacunkiem, ale w przesądy to wierzono setki lat temu. Dzisiaj świadomość człowieka jest najczęściej na takim poziomie, który nie pozwala na wiarę w przesądy... ale pośmiać się można :) hahahaha jeszcze takiej bzdury nie słyszałam :) Więcej zdrowego rozsądku życzę :) Pozdrawiam

Gość g.joanna
jak czytam te wypowiedzi to mnie krew zalewa. jak ktoś nie umie poradzić drugiej osobie to po cholere tu wchodzi i pisze takie bzdury. kobieta w ciąży może chodzić na pogrzeby tylko żeby nie oglądała nieboszczyka i nie rozpaczała. pozdrawiam

Ze niby co? Jak to ma nie rozpaczac? A jesli trumna otwarta, jak ma nie zobaczyc? :-O Wielce dziwna rada ;-)

ja nie radze bo to zawsze jest stres, a stres w ciązy jest niewskazany... poza tym w żadne zabobony nie wierze.

Stresem jest juz fakt smierci w rodzinie/ znajomych. Trudno tego stresu czasami uniknac. Zataic tez :-O

Gość danis
ja jestem w ciązy a chodziłam do szpitala do taty który leżał sztucznie podtrzymywany przez respirator i jakoś mimo wielkiego stresu ok

Wasze babcie wojne przezyly, i tez w ciazy bywaly; nie rozumiem tego ceckania w dzisiejszych czasach :-O

ja też słyszałam o tym przesadzie Jak musisz to możesz iść tylko powinnas wyjść z kościoła przed trumną