Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem jak bedzie

Powiedzcie!!! Czy facet naprawde moze zmienic moje zycie?? Zycie samotnej...??

Polecane posty

Gość nie wiem jak bedzie

Tak sie zastanwiam, ciagle sama, 25lat, wiec juz rozne mysli do glowy przychodza, zamrtwiam sie strasznie, ze jestem taka i inna, bo sama... Ale odpowiedzcie, gdyz doswiadczonia nie mam praktycznie zadnego... jedynie sobie moge pomarzyc, ze w koncu go spotkam, ze bedzie tak pieknie itp., itd. (oczywiscie w granicach normy, bo wiem, ze klopoty tez znajda sie i nie ma nigdy jednej storny medalu;)) Mozecie mi opowiedziec jak to bylo w Waszym wypadku, samotne kobiety/faceci? Jak zminilo sie Wasze Zycie?

Gość nie wiem jak bedzie
nocny jastrzab, a moze jednak uchylilbys rabka tejemnicy? moze powinnam nie myslec tak? nie wiem znowuz czy sie da... nurtuje temat mnei strasznie, wiec prosze choc poczytam o tym, bo moze mnie juz sie to nei przytrafi..

Gość nie wiem jak bedzie
no dobrze nocny jastrzab jak widac nie dla wszystich;P nie mozesz odpowiedziec czy jest jak w opowiesciach, ze to cos cudownego... i poprostu czujesz, ze zyjesz....? dzieki tej drugiej polowce? :)

Ale to nie jest tak że spotykasz swojego faceta i od tej pory wszystko staje się inne, ty jesteś ladniejsza, mądrzejsza szczęsliwasza wszystko żaczyna się układać itp