Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZOKU DOZNALAMMM

CZY DZIEWCZYNA NA FOCIE WYGLĄDA WAG WAS JAK ANOREKTYCZKA?

Polecane posty

Gość Krabunia2222
normalna, szczupła dziewczyna. Anorektyczna nie ma bioder, wciecia w talii i biustu.

Gość buhhaaa
hat that lowiu czy jak ci tam jestes anorektyczką a mówisz ze masz super ciało.hehehhee

hate that i love you - wyluzuj ;) sama mam 173cm i waze w porywach 54kg i do anorektyczki wiele mi brakuje, wiec nie jestes sama :) a laska na focie- normalna... nawet nie powiedzialabym, ze chuda. a ty Jarku, jak chcesz foty lasek poogladac to napalaj sie na otce czy innej sympatii, epulsie czy gdzie tam chcesz.. kafe nie do tego sluzy :P

Gość BZIUM A JAKIE MASZ WYMIARY
WAGE MASZ STRASZNIE NISKĄ .. ILE MASZ LAT I WYMIARY JAKIE

czemu niska? taka budowa ciala lat 24 :) a wymiary: 89-63-90 takie w sam raz :) na wszelki wypadek dodam, ze nigdy w zyciu sie nie odchudzalam, nie bylam na diecie i nie jestem na nic ciezko chora staropanienstwo tez mi nie grozi :P

Gość titkaa
a ja mysle,ze zalozycielka topiku jest na tym zdjeciu i chce sie dowartosciowac:

Gość Hottie
sliczna figura ta ze zdjecia. Daj Boze zeby wszystkie tak wygladaly!

Gość bziumbzium
bzium na ten wiek jestes strasznie chuda .idealna waga na taki wzrost to 64 kilo i zdrowa waga a ty masz tyle niedowagi ze masakra.

Gość normalna szczupła
a Ty przestań już się podniecać anoreksją u każdego

oj, nie wiem kto sie tak tu o mnie martwi.. ale spokojnie- naprawde jestem zdrowa i nie wygladam jak kosciotrup. niczego sobie nie odmawiam i prosze mi nie wmawiac, ze cos jest ze mna nie tak. a jak bym wazya 64 to by byla masakra. taka prawda, taka mam budowe ciala i nic tego nie zmieni. wiem, ze bmi mi pokazuje niedowage (wskaznik=18), ale wcale nie taka duza (niedowaga zaczyna sie ponizej 18,). wiec bez paniki i szykujcie sie na kolacje wigilijna! mniam :D smacznych swiat!

Gość hej patyczaki
bzium a jakie masz wymiary uda i ramienia?

Gość Hottie
e, dziewczyny z niska waga - spokojnie! mi tez wszyscy od zawsze wmawiaja anoreksje, zaburzenia hormonalne i inne glupoty, ale wierzcie, jem wszystko na co mam ochote w dowolnych ilosciach i przynajmniej nie musze liczyc kalorii ;) 3/4 takich tekstow to zazdrosc ;P

Gość JA TYLE CO BZIUM MAM
ja waze idento co bzium i mierze i mam wymiary 98-74-94

no nie moge... wy macie jakas obsesje! czy obwod duzego palca u nogi tez o czyms swiadczy??!! udo w najszerszym miejscu- jakies 50cm a ramie cos kolo 25cm - pomiar wielce niedokladny.... Hottie- no jasne, ze masz racje i tyle. Ale nawet mam frajde z tego calego mierzenia... sie dowiem napewno czegos madrego o sobie ;)

Gość bzium zacznij jesc
bzium no i własnie teraz widac jaka chuda jestes kochana ty masz tylko 25 w bicepsie ?szok w udzie tylko 50 najszersze? no masakra

Gość Hottie
jak wam podam moje wymiary to sie przerazicie chyba ;P no ale ja niska jestem przy tym

do osoby, ktora sie o mnie martwi- nie ma o co!!! ja naprawde jem i niczego sobie nie odmawiam! dzis mam za soba 2 tosty z nutella oraz 2 kromki z maslem i szynka, plus kawa z mlekiem i herbata z 3 lyzeczkami cukru. policz sobie kalorie, bo ja sie na tym nie znam ale mysle, ze wcale malo nie wyjdzie a teraz ide sie wykapac w koncu! narka

aha- a jakie powinny byc niby optymalne wymiary?? (zajrze tu pozniej)

Gość nie gadajcie dziwczyny
z tmi spaslakami, sadlo im wisi i musza sie powyzywac na normalnycg szczuplych dziewczynach , inaczej im zyla peknie na dupie

Gość bzium zacznij jesc
DROGA BZIUM JAKO ZE STUDIUJE DIETETYKE TO CI POWIEM OD SIEBIE JAKIE NA TWÓJ WZROST I WAGE POWINNY BYC IDEALNE WYMIARY I NIE WYCHUDZONE. biust od 92 cm do 100 talia 65-75 biodra 95 -100 to wymiary na twój wiek i wage !i jak pisze w mej ksiazce to wymiary na szczupła kobiete.

Gość nie gadajcie dziwczyny
a ty wez sie lecz kobieto, kazdemu wymiary wyliczasz, lecz sie na swoja gruba dupe i glowe tez, chociaz na to i na to jest za pozno, splaskui smierdzacy

Niezłe te wyliczenia idealnych wymiarów - nawet ważąc 10 kg więcej niż teraz miałam niższe... chyba musiałabym dobić 70 kg.