Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Synthesize Me

CHCIAŁABYM STARSZEGO

Polecane posty

Gość martula33
a ja tęsknię za Tomkiem z Poznania :( ale jestem mężatką i moge sobie pomarzyć....

Synthesize Me , w równolatkach też znajdziesz oparcie. Musisz tylko na odpowiedniego trafić

Gość martula33
No właśnie -czy musi ;)?

Gość Synthesize Me
heh...no na pewno.....jeden z moich 'kolegów' właśnie kończy swój dwuletni związek z dziewczyną -podobno dla mnie, mimo ze wie że jest dla mnie tylko kolegą i tak już pozostanie. no ale juz pomijając moje uczucia-czy jakaś dziewczyna czułaby się pewnie w związku z chłopakiem który zostawił od tak swoją dziewczynę? :( może to ze mną jest coś nie tak :O

Gość pablo68
Martula-skad jestes :)?

Gość Synthesize Me
byłoby fajnie jakby był z okolic poznania :P ;)

Gość debilześląska
Można znaleźć kogoś młodego, odpowiedzialnego, który da Ci oparcie. To zrozumiałe, że mężczyźni starsi są mądrzejsi, ale wbrew pozorom częściej zapatrzeni w siebie i wcale nie tacy dojrzali jak Ci się wydaje. Nie myl stateczności z dojrzałością. Wielu z nich nigdy nie dojrzeje do związku, a młoda kobieta bywa dodatkiem, nie partnerką. Wiem o czym piszę. Pozory mylą. Dzisiaj po prostu ciężko o wartościowego człowieka w ogóle. Fajnie jak parnter jest starszy, ale gdy jest w wieku Twojego ojca, wtedy to albo wielka miłość, ale wielka pomyłka. Miłość nie wybiera, ale jeżeli na siłę szukasz kogoś starszego, bo Ci się wydaje, że rówieśnicy są niedojrzali, to już jest coś nie tak. Zwyczajnie sobie to wmawiasz. Mnie mężczyźni 21 letni doprowadzali na skraj rozkoszy jednym spojrzeniem. Czy to znaczy, że powinnam teraz szukać młodszych? Seks rodzi się w mózgu, czy tak gdzie nasze wyobrażenia...

Gość Synthesize Me
ale ja sobie nic nie wmawiam....mówiłam przecież, że próbowałam ......może zwyczajnie mam pecha :(

Gość inicci
ja bylam w zwiazku ze starszym mezczyzna. konkretnie ze starszym o 9 lat. zeb nie bylo: bylam tez kilkakrotnie z mezczyznami "w wieku" (czyli o 0-4 lata starszymi). i powiem wam szczerze - nikt nie dal mi tyle przyjemnosci i rozkoszy ze zwiazku (takze z sexu) co ten starszy o 9 lat facet. byc moze wynika to z dopasowania, byc moze z doswiadczenia zyciowego. nie wiem, ale wiem z kim mi bylo dobrze ;)

Gość starszy
też kiedyś byłem młody i wiem jakim byłem głupim egoistą teraz jestem bardziej nastawiony na potrzeby partnerki wiem że kobiecie nie łatwo dogodzić ale jak już znajdę drogę to ..... jest moja :-)

Gość Synthesize Me
jeszcze nikt nie odpowiedział na moje pytanie: gdzie mam szukać mężczyzny? :P

Gość czekoladowa piss_tacja
Dołączam się do pytania.

Gość Pan starszy
podaje namiary 37` 36`24.84 Nord 1`24`44.49 West

Gość inicci
tez chetnie poznam odpowiedz :D

Gość pan starszy
oj kobiety ,troszke wysilku Google Earth 37` 36`24.84 Nord 1`24`44.49 West