Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Peyo

REQIEM FOR A DREAMS

Polecane posty

Gość Peyo
Staram sie byc.Nie lubie kłamac jesli ktos chce wysyłam zdjecie swoje czy cos, moze sie uda nie to nie szukam dlej. Tak to wyglada a ty? Napisz jak to u ciebie wyglada tylko rozwin troche szezej i prosze napisz cos wiecej oprocz miłego charakteru i inteligencij:)

u mnie to wygląda tak,że mam podobne priorytety tylko u mnie ważne też jest wykształcenie. Lubię naukę i chcę coś osiągnąć w tej materii. A kontakty z facetami?? Hmm cóż zeszly na dalszy plan ;) Mało czasu i chęci ;)

Gość Peyo
W swoim zyciu nie powiem miałem juz troche dziewczyn, ale. nigdy nie moglismy trafic albo ona szukała kogos innego myslac ze moze to ja albo ja szukałem innej osoby. wychodze z załozenia ze jesli w tym wieku nie znajde dziewczyny odpowiedniej to majac wiecej i wiecej lat bedzie coraz trudniej . Wiesz jak o jest grono zostanie przebrane juz z tych przyjemniejszych:(

no tak , masz racje w sumie to również może sie odnosić do kobiet. tylko,że niektórzy faceci w ogóle nie przejmują sie tym . Dlatego zapytalam się :)

Gość Peyo
Tez planowałem stuidiowac niestety trudna sytuacja finansowa nie pozwalała mi na to a teraz sam nie wiem czy jeszcze chce

kurcze nie chcialam by to tak zabrzmialo.:/ Bo ja nie potepiam tych co nie studiuja-mam nadzieje ze nie wzioles tego do siebei. TYlko o mnie chcodzilo- ze mam aspiracje miec doktorat.Poprostu chce miec dr ;) A poza tym znam tylu wspaniałych ludzi nie studiujących :)

zbyt szybko pisze i robie literowki. mam nadzieję,że nie jest to zbytnią przeszkodą w odczytaniu mych wypowiedzi :)

Gość Peyo
Nie moje pisanie chyba nie lepiej wyglada a twoje aspirascje.... szacunek dla nich lubie inteligetne kobiety mam gg skypa i adres pocztowy:)

a co do koniecej inteligencji. To ze akurat jestem na studiach i mam aspiracje osiagnac cos wiecej nie znaczy to ze te ktore nie studiuja sa akurat glupie i puste;)

Gość Peyo
Dobiero sie obudzołem bie ma to jak kawa i papieros coz zycie jednak czasami moze byc miłe :)

Gość jabo 85
fakt faktem czasami jest mil,o ja dzisiaj poznałem miła dziewczyne pewnie sie cos zacznie...:) chciałbym

Gość jabo85
Ma taki delikatny wyglad zadarty nosek i duze oczy naprawde wyglada uroczo. Miło chyba zaczynam znowu mazyc. No moze ma troche małe piersi .... :)

Gość jabo85
ciebie tez to dopadlo? :)

Gość Peyo
ja chyba wciaz czekam. Zazdroszcze ci naprawde nie tak łatwo sie zakochac ale zycze powodzenia;)

Gość jabo85
dzieki mam nadzieje ze sie uda :) tym razem postaram sie naprawde bo przyznam ze naprawde jest niesamowita i taka inna ...

Gość Peyo
Szubienica była gałaz Sznur był mocny nie mogł przezyc On powiesił sie tej nocy Zanim zginąl chciał uwierzyc Jego celem było niebo Lecz bog zesłał go do piekła Tam gdzie rosło smierci drzewo Jego dusza sie przywlekła Choc płakała zawodziła Że jej smutno, jak jej zle Niepotrzebnie sie trudziła Juz nie dla niej szczescie nie I została tylko pamiec O tym ze ktos w trumnie gnije I wiadomosc dla potomnych Że ten chłopak juz niezyje Czasem ktos tamtedy przejdzie Stanie z boku sie zamysli I przypomni sobie chłopca Co mu z sadu nakradł wisni

Gość jabo85
nie to raczej nie stanowi problemu coz wolałbym wieksze ale nie jest to dla mnie jakis problem a ty zakochana jestes czy szukasz ?

hihi to był zarcik:P jak widac jestem w humorze:) Tak naprawde nigdy nie szukałam, zyłam:) I miłosc sama wychodziła zza winkla;)

Gość Jabo85
Masz masz racje takie wyjscie jest najlepsze no nie powiem czasami boli troszke ze tak samotnie .... Ale wtedy z wiekszym impetem taka miłosc w ciebie uderza

Gość Jabo85
Ech jak miło Naprawde jakos taki lekki dzis jestem nawet garczki pozmywałem i w domu posprzatałem kwiatkow w oknie nie mam ale tez bym pewnie podlał gdyby były:)

Gość Peyo
To sie tak zaczyna a pozniej siedzisz w garach bracie hehe:)