Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azjai

facet zdradza... kazdy? zawsze??

Polecane posty

Gość azjai

mialam idealnego faceta.. tak, mialam. on byl IDEALEM. wszystko robilismy wspolnie przez 7 lat. pobralismy sie. gdy zaczelismy ze soba byc on mial 16 lat. byl jeszcze prawiczkiem. wiec sex byl tylko ze mna. mi sie bardzo podobalo. myslalam ze jemu rowniez, bo czesto rozmawialismy na ten temat... jadnak 3 lata po slubie, gdy ja bylam daleko od niego, posprzeczalismy sie, kilka dni sie nie odzywalismy do siebie.. po moim powrocie byl jakis oschly. i dowiedzialam sie wszystkiego.. zdradzil mnie. powiedzial ze sie napil i prawie nic nie pamieta. i powiedzial ze po prostu jakos go ciagnelo, bo nigdy z nikim innym tego nie robil i jeszcze ta klotnia.. zachowal sie jak smarkacz.. nie wiem jeszcze czy mu wybacze, czy nie.. ale czy jest to w ogole mozliwe zeby facet mial 1 kobiete przez cale zycie?? czy zawsze przychodzi taki moment w ktorym zaczyna nim rzadzic ciekawosc?

oczywiscie że kazdy z nas ma fantazje o seksie dla zobaczenia , sprawdzenia się , akceptacji ,reakcji seksualnych partnera,Sadze że dotyczy to na rowni kobiet i mężczyzn z tym że u faceta działa taki wyskok w "bok" jak zwalenie sobie konia a u kobiety może skonczyc sie tragedia jak partner okaże sie takim kochankiem że bedzie miała super odlot jakiego nie zaznała ze stałym partnerem i do tego zakocha sie.Mysle ze mozesz po zrobieniu awantury i to dobrej zeby zapamietał ze jestes zraniona wybaczyc mu na zasadzie takiej że się zmasturbował przy pomocy jakiejs tam laski

"zmasturbował sie przy pomocy jakiejś tam laski" ...No piekne to hasło, piękne.... :/ Zdania w temacie nie mam. wyrażę zdanie koleżanki: facet przy jednej dziurze padnie jak kot z głodu... :/ ja sie nie znam, ale wg mnie zdrada była jest i będzie... Ale ta awantuara co Jakiś facet pisze to możesz (i nawet powinnaś) zrobić i w sumie wybaczyc chyba. & lata to nie jest se tak pikus, bo fajnie było. Dzielicie zycie, radosci i smutki, może poza tym jednym wyskokiem innych nie bedzie...

Gość isia mala
JA też jestem ze swoim chlopakim bardzo dlugo. Nie jestesmy idealna parą, ale bardzo szczesliwa. No i tez mam wątpliwości, czy pozostanie mi wierny. Bo ja jestem jego pierwszą i jedyną. Czyli sądzicie, że facet nie wytrzyma tylko z jedną kobietą? Boję się strasznie. On też jest moim pierwszym ale nie przyszloby mi do glowy żeby tak po prostu z chęci sprawdzenia się spróbować. Czyli mimo miłości faceci potrzebują innych kobiet?? Czy lepiej szukać sobie chłopaka z który już mial kobiety??

moj nie mial innej nawet jak sie rozstalismy na pare tygodni, wiec chyba nie kazdy zdradza. to chyba lezy w naturze moralnosci,bo ja np wiem ze jesli juz chcialby isc do innej to najpierw by mnie rzucil a potem niech robi co chce.

Gość azjai
mi tez sie tak wydawalo.. ze on jest inny niz wszyscy.. ze wszyscy tylko nie on. ze nigdy by mnie nie unieszczesliwl.. a jednak.

ale przeciez ja nie mowie ze zawsze bedziemy razem. on jest po prostu uczciwy i gdyby chcial innej to bylby to koniec naszego zwaizku. gdy my sie wiazalismy to jego poprzedni zwiazek generalnie nie istnial ale ostatecznego slowa ze to koniec nie bylo czekal az wyjasni sprawe z byla i dopeiro wtedy my sie zwiazalismy.

zdradza jak ma potrzeby, których Ty nie zrealizujesz, jak się zyje ze soba otwarcie i mowi o fantazjach i potrzebachto się je pozniej spełnia i po co ma zdradzac jak ma idealna kochanke i partnerkę przy sobie :) poza tym trzeba o siebie ciągle dbać, bo czesto jest tak, ze jak juz koieta długo zyje ze swoim chlopakiem, to powoli przestaje aż tak o siebie dbac jak na poczatku, zdarzaja się niedogolone nogi, nieudany makijaż, niezrobione włosy, obgryzione paznokcie.... męzczyzni chca mieć ładne dziewczyny, nawet jak mówią ze jest inaczej, tyle opieknych dziewczyn jest na plakatach, my tez musimy sie starac byc piękne :) dla siebie i dla nich, a wtedy nie zdradzi :) bo bedzie szczesliwy

dziękuję bardzo :) ale uwierzcie, to nie tylko słowa :) szczera rozmowa z mezczyzną o jego potrzebach może zdziałać cuda :) już nie mówiąc, jakie to korzyści przyniesie również kobiecie :)

hehe już mam narzeczonego którego uszczesliwiam z każdym dniem :) więc oświadczyny odrzucone :)

Wierność pochodzi od nas samych...wywodzi sie z naszego charakteru...ciekawe co ma powiedzieć kobieta która jest na stałe przykuta do łózka i nie ma możliwości zadbania o siebie...miłość i wierność odnajdujemy w biedzie i niedoli,chorobie i nieszczęściu a nie w sposobie dbania o własą dupę..To tyle

kurcze strasznie mi przykro :( na pewno są jeszcze takie kobiety :) a na pewno zaczną się pojawiać jak tylko spróbują :) jaka to przecież rozkosz codziennie być piękną i atrakcyja oraz zadbana kochanką :) i jakie to szczescie usłyszeć od kochanka... chciałbym jeszcze ale już nie mam siły :D

Gość buka
Czyli, żeby facet nie zdradził musimy byc idealne? No cóż...Ja taka nie jestem, więc pewnie stawia mnie to w szeregu tych,które będą zdradzane lub po prostu nigdy nie znajdą partnera...

Gość buka
Ja na przykład po urodzeniu dziecka mam żylaki na nogach. To dyskwalikuje mnie jako kochankę czy może od razu jako człowieka?

a to tak trudno zadbać, aby miał idealnie?? trzeba o siebie zadbać każdego dnia a nie od święta i bawić sie w łóżku bez granic.. nic wiecej no i jeszcze dobrze gotować, aby odzyskac spalone kalorie :D

buka na żylaki są sposoby a poza tym przecież są pończochy które sexownie podkreślają nogi i ukrywają żylaki.... nie widze problemu

buka...mnie też mąż widział w różnych sytuacjach...podczas porodu,po porodzie,kiedy miałam nieogolone nogi,podczas załamania nerwowego....podczas płaczu i śmiechu..kiedy byłam nieuczesana i nieumalowana...ale mnie nie zdradza...bo nikt nie jest idealny..i tak juz 5 lat jesteśmy razem :)

Gość kompletna bzdura
Facet nie zdradza gdy szanuje i ma zasady moralne. Faceci zdradzają nawet te piękne i zadbane żony bo ni9e chodzi o to czy kobieta jest atrakcyjna tylko o to czy facet się ją znudził. Jak facet ma potrzebę "nowości" to juz własna, nawet bardzo atrakcyjna i zadbana żona mu nie wystarczy. Zresztą związek nie polega na tym tylko by nie nosic w domu dresu i nie pokazywac sie partnerowi bez makijażu. Miedzy ludżmi musi byc odrobina chemii, wspólne zainteresowania, pasje, trzeba sobie wzajemnie imponowac....wtedy nawet brak makijażu, dodatkowy kilogram tu i ówdzie, nieogolone nogi nie przeszkadzają nadal sie pożądac i kochac.

Gość nieeeeeeee
buka - a chcialabys byc z facetem ktory nie zdradza cie dlatego ze ladnie wygladasz i uprawiasz z nim sex gdzie on chce i kiedy chce i w jaki sposob chce?? to wydaje mi sie byc wiezieniem a nie malzenstwem.. tak nie jest!! oczywiscie, nalezy rozmawiac z facetem, ale nie zawezajcie tego wszystkiego do bycia piekna i sex - maszyna!! straszne co tu piszecie. facet nie zdradzi kiedy kocha!! kocha!! a nie kocha sie za wyglad czy dobry sex. to jest oczywiscie bardzo wazne, ale nie najwazniejsze!!

Gość
Nie mam żony tylko dziewczynę-nigdy jej nie zdradziłem i mysle że nie zdradzę. Osób z którymi byłem wpoprzednich związkach tez nie zdradzałem-i nie chodzi tu o monotonność czy brak uczuć-po prostu ze zdradą czy kłamstwem sam czułbym się źle-tak jakoś dziwnie mam :-) myślę ża są jeszcze faceci którzy mają podobnie.

meżczyźni mają to w genach, ja bynajmniej nie spotkałam żadnego który by tego nie zrobił.