Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyskretny kochanek

czy tu nie ma normalnej kobiety z ktorą mozna pogadać?

Polecane posty

tez takiej tutaj szukam, ale poki co brak! Bo nawet jesli powiedzmy ze robi sie choc troszke milo i leciutko zaswintuszysz to juz wielce obrazona

Gość Rozsądna_Romantyczka
nie

no ja raczej bym zauwazyl.. bo ogolnie jestem strasznie otwarty i az tak duzo nei wymagam. no i uwielbiam gadac, od tak o codziennosci... itd. ale coz... kobiet brak

Gość ja bym wolala
w realu pogadac a tak w necie to nie ma zadnego uroku i troche sie krepuja,nie wiem z kim rozmawiam nie zlysze jego glosu, nie widze usmiechu,jego oczu

czytam i tak się zastanawiam ... jaka ma być ta normalna kobieta bo normalność każdy rozumie inaczej ;)

dobrze gadasz... dokladnie ... normalnej z ktora mozna pogadac o wszystkim, dla ktorej nie ma tematu tabu! Taka typowa kumpela...

Gość dyskretny kochanku
ja lubie otwartych brutali ktorzy mnie szanuja na zewnatrz a ty tak na ogolnym forum, nie masz szans u kobiet a przynajmniej u mnie

coz, widzisz niezle mi wyszlo:) ale ze nie wykasowali:) chyba jestem poeta:)

malutka ale za to ty widze ze tam dzialasz dzialasz :) no znaczy sie wklejasz:) a jak chcesz cos udowodnic to dalej cos takiego z moja osoba napisz

wiem ze swietnie, wszystko w swoim czasie:) teraz Ty! no dalej pokaz co potrafisz a napewno cos splodze, tylko oczywiscei moje bedzie typowo obciachowe a nie takie romantyczne:) bo tam widze ze jedyny sie wyroznilem :):) no ale ogolnie tam naskrobalas troszke ... czy na codzien romantyczka? bujajaca w obloczkach?

Mr T przykro mi nie umiem mówiłam Ci romantyczka i tak i nie aż sama się dziwię;)

ja nie jestem normalna mam zmiany w mózgu:D:D:D

nie umiesz, ale czego? :) nono czyli rano sniadanko w lozku, wieczorm swiece, olejki w kapieli robi wrazenie:) no dopisalas, fajne o tych ustach... teraz w pracy sie meczysz? albo wiem.. pewnie sobie siedzisz w domu, pijesz pyszna kawke i oddajesz sie .. wolnemu dniu

no mysle ze to akurat wiekszosc lubi... a nie wszyscy bo czasami bedac na kafe widze ze to troche dziwnych dewotów i dewotek :) ale to co napisalas jak najbardziej:) pewnie sobie szykujesz kreacje na sylwestra?