Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dyskretny kochanek

czy tu nie ma normalnej kobiety z ktorą mozna pogadać?

Polecane posty

zrób sobie kawę gotowaną z imbirem albo napój Indian, do szklanki gotującej się wody wsyp łyżeczkę kakao, 1/2 laski wanililii i 1/4 łyżeczki pieprzu cayenne, gotuj 3 minuty, do sylwka powinno Ci przejść:)

dobrze, moze przygotuje sobie jakas miksturke:) no juz od wczoraj o siebie dbam, wiec mysle ze szybko przejdzie... choc hm.. na przeziebienie to chyba najlepsze jest .. polozenie sie:) przynajmniej to swinstwo zajadam dobra czekoladka:) hm.. nei masz za dobrze, gdy spotyka Ciebie najlepsze...;) moze tak sie Tobie wydaje, a jeszcze lepsze caly czas czeka nietkniete...? a Ty jakie dzis plany? napewno cos juz masz i chcesz zrealizowac...?

MT zaszalałeś wczoraj zbiera Ci się na amory a podobno jesteś chory ogólnie nie jest źle ;):D tylko to ostatnie zdanie... prąd porazi Cię w paluszki:P dzisiaj dzień pocałunków więc 👄 w policzek

zaszalalem, ja taki jestem! ale jak urazilem, to czapka z glowy:) wlasnie na moja chorobe nic tak nie pomoze jak rozgrzana kobieta, no chyba ze jestes tak naladowana nie pozytywnie:) nie slyszalem nigdzie o dniu pocalunkow, ale jak taki jest to jak najbardziej sie odwdzięczam ;)

maalutka : wybacz ale jest godzina 10:54 a ja jestem maksymalmnie uwalony, oczywiscie ze by nie bylo na codzien bez alkoholu zyje, a dzis taka sylwestrowa okazja:) Skarbie wybacz jakw ciagu 5 godzin napisze cos dziwnego, neimilego, za otwartego...:)

jasne: ale co pod tym slowem sie kryje? bo czuje twoja slabosc do mnie! :)

coz.. to widac w jaki sposob siedziesz, piszesz do mnie, jak marzysz:) co tutaj duzo mowic, poprostu chcesz mnie poznac:) a jakie dzis plany?

dziekuje za szampanika, jednak ten bardziej pasuje do pokoju hotelowego w ktorym bysmy oddawali sie najwiekszym naszym marzeniom... bajer.. jaki bajer.. jak kazdy facet gadam;) czy zle pisze? przeciez z tego forum wynika ze kazdy facet taki sam ;)

dyskretny: no rozumiem twoja zlosc:) ale nei moge sie odciagnac od.. :)

za to ja cały dzień dziś ganiam czy miłość się mierzy długością czekania? :P

szacunek, podziw, namietnosc... hm skad to znam :):) a za czym tak ganiasz? pewnie przyszykowania wekendowe? nie podoba mi sie ze wogole Ciebie tutaj nie ma, takie wiersze romantyczne pisze i co??