Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego on nie chce

dlaczego on nie chce mnie pieścić

Polecane posty

Witajcie mam pewien problem z którym nie umiem sobie poradzić. Mój facet jakos nie chce mnie pieścić. Jestem zadbana ładna i atrakcyjna lubimy się kochac, tyle ze on nie wykazuje jakiejś inicjatywy w kierunku pieszczot. Ja się produkuję, przeważnie jestem ja na górze bo on tak lubi, jest wszystko co może chcieć męzczyzna, i troszkę czule i troszke wulgarnie, jest lodzik, ale jak ja mu zasugeruję żeby mi zrobił minetkę to liznie dwa razy i uważa że wystarczy. Czy sa faceci którzy nie lubia lizac kobiety? Jest mi cholernie przykro bo czasem robię mu loda a on nie pomyśli że nawet jeśli nie będzie seksu to ja tez wymagam jakiegos zaspokojenia. Kiedyś mu mówiłam że coś jest nie tak, ale nic sie nie zmieniło. Nie umie nie chce? nie reformowalny jest? Zostawić go czy szukać jakiegoś rozwiązania, co robić?

Gość umyj sie
Too ze jestes zadbana na gorze moze okazuje sie ze wg Twojego faceta jestes slaba tam na dole i sie moze brzydzi.Pisze powaznie.

bez przesady myję się az za często, tu nie chodzi tylko o minetkę ale o całe ciało

A może następnym razem zachowaj się jak kłoda? Żadnej inicjatywy z Twojej strony a na jego zdziwienie bądź pretensje zareaguj tekstem że on zawsze tak więc myślałaś że i od Ciebie tego oczekuje... A jeśli będą pretensje to pomyśl o wymianie chłopaka bo to znaczy że masz książątko które oczekuje obsługi i nie widzi powodu by odwzajemniać.

nie straszcie mnie, ja nie chce się z nim rozstawać, jest kochany, czuły cudowny, tylko w sexie jakis taki dziwny, może ja jestem za ostra? może on nie nauczony gry wstępnej?

A może po prostu jest leniuchem. Jak to sie mówi - mężczyźni lubią skróty, kobiety objazdy ;) W każdym razie jedno jest pewne - nad takimi rzeczami nie przechodzi się do porządku dziennego, bo prędzej czy później okaże się, że Cie nie zadowala Wasze życie intymne i związek się sypnie. Zastosuj technię lustra - na ile on się zdobędzie względem Ciebie, Tyle samo i Ty dasz jemu. Gwarantuję Ci, że zauważy różnice i poczuje, że czegos mu brakuje, tak jak Tobie. Oczywiście nie baw sie w żadne tam zgadywanki - jeśli zapyta to powiedz wprost o co chodzi. Jeżeli nie będzie się starał sam tego zmienić, to uważam, że nie masz zbytnio szans, żeby go zmobilizoważ w inny sposób. Może w sprawach łóżkowych po prostu jest facetem typu: lubi brać, nie lubi dawać.

i ciekawe jest równiez to, że lubi właśnie jak Ty jesteś na górze i że tak się najczęściej kochacie. Dla mężczyzny to jest właśnie pozycja "na leniucha" ;)

klaudka nie obrażaj mi tu facetów ja nie lubie skrótów chyba że myślowe:P

Gnom-----> tak Ci się tyko wydaje ;) Problem polega na tym, że to co dla Was, facetów jest już "objadem", dla nas jest jeszcze "skrótem" ;) Ale nie powiem, nie powiem, są tacy co to dla dobra sprawy "poświęcają się" i całkiem nieźle im to wychodzi :)

Z mojego doświadczenia wynika, że ten, który uwielbia lizanie to nie ma czym zrobić czego innego....

klaudka ale ile no bez przesady przeciętny facet nie ma całej nocy tylko na pieszczenie :P

a tak poważnie - no wiadomo, że przegięcie w żadną ze stron nie jest dobre. Ale partner autorki przegina, bo jesli wprowadzam do związku seks oralny to naturalną rzecz ą jest, że musi to być obustronne i odmawianie partnerce przy jednoczesnym "braniu dla siebie" nie jest ok.

klaudka 27 - źle przeczytałaś, oni nie mają zamiaru " pocieszać" nikogo oprócz siebie :):)

Gość lucky mann
dziwny tem twoj facet ,mnie nie sprawia przyjemnosci byc "obslugiwanym " ,lubie zadowalac kobiete ,lubie widziec ,ze jest w 7 niebie ....mnie to sprawia straszna przyjemnosc .i nie prawda jest to .ze ten kto dlugopieci ,nie jest w stanie zrobic czegos innego ,wlasnie wtedy jest jeszcze piekniej

racja, nie kumasz, bo faktycznie źle przeczytałam :) Sorki, myślałam, że to o czym pisałeś właśnie nazwałeś po "Waszemu" ;) "źle przeczytałaś, oni nie mają zamiaru " pocieszać" nikogo oprócz siebie" hehe, dobra, ale nie potwierdzam i nie zparzeczam, bo Gnom sie na mnie wścieknie - nie dość , że przekręciłam, to jeszcze obrócę przeciwko nim, facetom ;)

dochodze do wniosku że mój facet to egoista i leniuch, będzie przy nim mnóstwo pracy, moze to dlatego rzuciła go żona hmmm, dawał wszystko w siebie w zyciu rodzinnym ale w sexie mogło byc za mało

no tez mi się wydawało że jest tak lub powinno być tak jak pisze lucky ale może facet powinien do tego dorosnąć?

tak naprawdę mam na imię Michał, a On ma na imię Marcin...

a dlaczego cześć i to spora kobiet leży jak kłoda taka natura

problem w naszym związku jest chyba tez taki że oboje lubimy byc pod spodem, ja ustępuję a on nie a raczej rzadko, i wychodzi na to że ja jestem na górze choc to nie sprawia mi przyjemności za bardzo, bo w przeciwieństwie do niego sprawia mi przyjemnośc jego podniecenie

ja nie leżę jak kłoda bo lubię aktywność w sexie

nie, e tam, wolę nie drażnić lwa, tym bardziej, że ewidentnie moja wina, bo ja przekręciłam ;) Ale spoko, jeszcze Ci pewnie zdążę nie raz zajść za skórę, to zobaczymy ;) dlaczego on nie chce ---> a jak długo ze sobą jesteście? Bo niestety w związakach to jest tak, że jesli już na wstępie jest kiepsko, to potem, kiedy te pierwsze emocje i zafascynowanie nieco opadną (bo to naturalne) prawdopodobnie będzie tylko gorzej, w najlepszym wypadku tak jak na początku

jeśłi inne leżą jak kłoda to tez chyba z lenistwa

Gość lucky mann
kazdy ma inne potrzeby ,inne wyobrazenia ,czasem trzeba obudzic ta ochote na seks ,mnie tez nie pociagaja kobiety bierne jesli ja daje wszystko nic w zamian nie otrzymujac ,rezygnuje po rostu ,nie jestem krolikiem

to może spróbujcie w innych pozycjach albo daj mu szlaban na seks dopuki cię nie rozbudzi:P