Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tulipanka2007

czy poroniłam?

Polecane posty

Gość tulipanka2007

Kochani, staram się o dzidzusia :-) do wczoraj było wszystko idealnie... miesiączka spóźniała mi się już kilka dni test, ciązowy dwukrotnie wyszedł pozytywnie... wczoraj jednak dostałam krwawienie :-( zatstanwiam się czy byłam faktycznie w ciązy... czy poroniłam?

moze jednak zrob sobie test albo idz do lekarza,ja na poczatku ciazy tez krwawilam,a z pierwszym synem przez pierwszy miesiac mialam @ powodzena

Wiesz a moze nadal jestes w ciazy!!! U mnie kilka dni po tescie tez pojawilo sie krwawienie i trwalo az 7 tygodni!!! Mimo wszystko jestem dzis w 36 tyg, a dziecko rozwija sie jak najbardziej poprawnie!!! Idz zaraz po sylwestrze do gina! Jesli to ciaza, napewno dosteniesz cos na podtrzymanie:-)

A co do testow! Wykazuja one tez niestety pozytywnie ciaze pozamaciczna!!! Ktora i tak nie ma szans na przetrwanie! Idz najlepiej gdzies do gina, nie ma sie co stresowac!

Gość tulipanka2007
dziekuję...

Gość NAWET SIĘ NIE OGLĄDAJ
TYLKO PĘDZ DO LEKARZA TEŻ TAK MIAŁAM DOSTAŁAM TABLETKI NA PODCZYMANIE 2 TYG.LEŻAŁAM I KRWAWIENIE USTĄPIŁO I BYŁO OK TERAZ MA 1,5 ROCZNEGO SYNKA TRZYMAJ SIE PA

Kochana u wielu kobiet , pomiędzy 12 a 15 dniem ciązy wystepuje plamienie lub krwawienie, które kobiety odbierają albo jako miesiączkę albo jako jakiś problem. Oczywiście udaj się do lekarza, ale nie martw się na zapas:)

Gość ona już pewnie dawno
urodziła...

Gość rychło w czas
:D