Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslowa szalenie

chce zawrzec biale malzenstwo

Polecane posty

Gość pomyslowa szalenie

tylko nie mam kandydata i nie wiem jak sie do tego zabrac.

Gość raczej nie znajdziesz
takiego desperata. Chyba ze masz jacht, wlasnego boeinga i mala wyspe na karaibach. ...moze poszukaj jakiegos kastrata? :P

Gość pomyslowa szalenie
gdzie to forum jest? nie mam jachtu etc, ale mozemy sobie oboje zrobic przysluge

Gość vxcxc
Ja sie na to pisze - nie lubie seksu :O

Gość hdfd
moglbym być chetny , ale nie małzenstwo . Nie lubie malzenstw .

Gość pomyslowa szalenie
chodzi o zmiane stanu cywilnego, slub w urzedzie i to wszystko. Ile macie lat jesli moge zapytac :)?

Gość popularny
Jak długo ma trwać to małżeństwo ?

Gość vxcxc
Zapisalem sie na stronie dla aseksualistow ale ich wcale nie rozumiem , pisza ze chca walczyc o swoje prawa czego pojac nie moge bo wydaje mi sie ze nie ma o co przeciez nikt nie stawia przed nimi golej panienki i nie kaze jej bzykac anie nikt w Polsce nikogo nie bije na ulicy jak idzie bez partnera .

Gość eee to nie biale
malzenstwo tylko wyrachowane :P

Gość vxcxc
Strasznie to pomyslowe , nawet powiedzialbym ze szalenie pomyslowe .... tylko czemu ma to sluzyc ?

Gość pomyslowa szalenie
ale ja lubie seks. Chodzi o to, ze mam 39 lat i juz nie chce mi sie robic za stara panne, a nie bede sie wiazala z facetem z pierwszej lapanki. Potem moge sobie spokojnie szukac. O to chodzi.

Gość popularny
pomysłowa , czy wiesz że jako rozwódka już nie będziesz wcale atrakcyjna dla faceta

Gość pomyslowa szalenie
malzenstwo moze trwac tyle ile bedziemy w urzedzie plus jakies przyjecie, to najkrótsza wersja

Gość popularny
Czyli tylko chodzi Tobie o papierek aby wszystkim zatkać 'usta' ?

Gość vxcxc
Zaloze sie ze 50 % spoleczenstwa nie zna znaczenia tego slowa a ze starszych osob to pewnie nawet 90 % , ktos sie do tego przyzna i zostanie zlinczowany bo pomysla ze to zboczenie , a na powaznie to do czego sie tu przyznawac .

Gość popularny
pomysłowa , czy nie sądzisz, że w ten sposób zrobisz potencjalnemu facetowi wielką szkodę ?

Gość pomyslowa szalenie
mam odmienne zdanie. Ostatnio zrobilam pewien eksperyment i dowiedzialam sie, ze kobieta w moim wieku bedaca panna jest plasowana w rankingu z rozwodkami i pannami z dziecmi na samym szarym koncu z epitetami typu, ze cos z nia nie tak itp.

Gość ergot
o jakim slowie mowa? Biale czy malzenstwo? To pierwsze zna 99.4% spoleczenstwa, to drugie 99.5%

Gość pomyslowa szalenie
dlatego mowie otwarcie, szczerze. Jesli sa kobiety, ktorym doskwiera taki stan jak moj, to byc moze tez sa tacy faceci, wiec tak jak napisalam wyzej. Zrobimy sobie przysługe.

Gość popularny
pomysłowa , skoro robiłaś sondaż to może i tak jest ale nie rozumiem dlaczego chcesz zawrzeć białe małżeństwo , jaki to ma sens ?

Gość pomyslowa szalenie
w moim samopoczuciu i samopoczuciu niektorych upierdliwych ludzi wokół mnie

Gość popularny
pomysłowa , uważaj tylko abyś nie trafiła na absztyfikanta, który za białe małżeństwo zarząda kwotę 20 ty. zł. , faceci ze wschodu również będą bardzo zainteresowani ofertą

Gość pomyslowa szalenie
acha tak mówisz, no tez o tym pomyślałam.

Gość popularny
pomysłowa , czy już nie będzie lepiej abyś została 'panną' , może tak będzie uczciwiej niż oszukiwać znajomych którzy dokuczają ? Co z tego, że dokuczają ? Twoje życie i żyjesz jak chcesz :) Żeby na siłę i dla innych pakować się w związek ? Po cholerę taki kłopot ?

Gość pomyslowa szalenie
Popularny, mi w zasadzie nikt jawnie nie dokucza, to ja sama sie z tym czuje źle, bo wiem ze sa osoby mi nieprzychylne tylko dlatego. Doszlam do wniosku, ze jako rozwodkla wlasnie bede miala wieksze szanse na znalezienie faceta. Sam powiedz co myslisz o takich panienkach :) a prawda jest niezawsze taka niepochlebna.

Gość popularny
pomysłowa , znam kobiety ( panny ), które pracują w zespole prawie z samymi facetami i są wiekowo starsze od Ciebie , żadna z tych kobiet nie chciała się wiązać nawet z wolnym facetem, chyba takie kobiety wolą być wolne i niezależne, znam kobiety ( panny ) , które samodzielnie się dorabiały , w wieku 28 lat już dawno były po studiach , pracowały aby było za się bawić a nie koniecznie pracowały aby zarobić pieniądze , nie wytrzymywały w domu, co chwilę jakaś balanga , nie chciały się wiązać i nie chcą , marzenia tych kobiet aby każdego roku zaliczyć wycieczkę do Grecji, Egiptu, wygrzać się w słońcu w Grudniu na plaży w Australii , raczej nie są zainteresowane związkami, pomimo że 40 lat na karku, więc nie sądzę aby chciały się zmienić , raczej pomyśl nad innym rozwiązaniem , pomyśl nad 'in vitro' , może to lepsze wyjście :)