Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomyslowa szalenie

chce zawrzec biale malzenstwo

Polecane posty

Gość pomyslowa szalenie
no własnie in vitro, a przeciez nikt nie pwiedzial, ze nie spotykam sie z mezczyznami, ze nie stac mnie na zrobienie sobie dziecka z mezczyzą. Gdybym byla niezwiązana z nikim rozwódka np. pewnie nie zaproponowałbys mi in vitro, a tak to ludziom sie wydaje, ze jak jestem panna, to na calego.

Gość pomyslowa szalenie
Popularny to oczywiscie nie jest do Ciebie skierowane tylko chcialam pokazac Tobie i w ogole jak to wlasnie dziala w wypadku takich panienek. Ludzie oceniaja schematami, i takie schematy sa krzywdzace

Gość pomyslowa szalenie
Okruszek dlaczego akurat swietej? Ty mi wytlumacz jesli cos wiesz czego ja nie wiem

Gość ja też tak chce
pomysłowa, pomysł mi sie spodobał :) jak znajdziesz 2 chetnych, to daj znac

Gość popularny
Generalnie, czy dla kobiety samotnej po trzydziestce , która nadal jest panną nie jest lepszym rozwiązaniem aby za wszelką cenę urodzić dziecko niż złapać faceta na 'białe małżeństwo' i faktycznie nie mieć nic z wyjątkiem papierka ?

Gość ja też tak chce
dziecko to zupełnie inna "bajka". Nie chcę miec dziecka. A już z pewnością nie chciałabym samotnie wychowywac niczemu niewinnego malucha. Takie posiadanie dziecka za wszelką cenę uwazam za egoizm

Gość popularny
Podobno moda jest na adopcję , czyli gdy będziesz mieć 40 lat i nie będziesz mieć swojego NIC oprócz domu z ogrodem i trzech aut to jak to zwykle bywa, kobieta zmienną jest i zapewne zmienisz zdanie :)

Gość pomyslowa szalenie
Ja też tak chce jeszcze jednego nie znalazlam, a co dopiero dwoch, musisz poszukac sobie sama ;). Z tym dzieckiem to prawda, mimo tego, ze kobieta 40-letnia i cos kolo tego zyjac jak wlny elektron staje sie wygodna, ale mimo to natura wzywa i na to dziecko zostaje coraz mniej czasu. Swoja droga nie wiem czy dla mnie jeszcze ten czas jest. A jesli chodzi o ta perwersje, to tak jak pisalam wczesniej - z pododu braku odpowiedniego puki czas kandydata na meza, szukam rozwiazania w bialym malzenstwie. Dla mnie w rozumieniu tylko zmiany stanu cywilnego.

Gość pomyslowa szalenie
sorry za bledy i niestylistyczna wypowiedz, ale zimno mi i jestem zmeczona ;)

Gość ta też tak chce
eee nie szukam już :( nie nadaje się do tego no i nie mam pieniędzy :). Do 40 jeszcze mi sporo brakuje. Ja po prostu chciałabym zeby mi wreszcie wszyscy dali świety spokój z powodu braku męża. Nawet na "naszej klasie" wszystkie moje kolezanki mają swoje panieńskie nazwisko w nawiasie. I te życzenia świąteczne: i zebys w końcu znalazła męża :). Siara trochę :( Powodzenia zyczę :)

Gość pomyslowa szalenie
a naszą klasa to juz w ogole nie ma sie co przejmowac, parada spełnionych :) Zakladajac ten temat bylam przekonana, ze znajde tutaj o ile nie kogos zainteresowanego czyli chetnego to chociaz namiary na kogos takiego, a ku mojemu zdziwieniu znalazlam pocieszenie dla siebie, sens mojego stanu. W sumie sama mam kolezanki dwie, ktore jeszcze pare lat sa starsze ode mnie, prowadza biuro podrozy i mąż im nie w glowie, sa eleganckie, wyluzowane chyba szczesliwe. Nie maja przyslowowego meza, ale mysle, ze maja facetow. U mnie w pracy tez jest 38 letnia panna i calkiem dobrze jej z tym widac. No znam tez ze dwie takie, ktorym poprostu tak sie ulozylo takze z nimi to jest moze nie tak pieknie i ładnie, ale tez nie wygladaja na jakies sfrustrowane. Takze reasumujac, nadal szukam kogos, kto pomoze mi zmienic stan, ale juz z owiele lepszym samopoczuciem :)

Gość pomyslowa szalenie
nikt juz nic nie napisze?

Gość nie bedziem pisac
bo tez nam zimno"P.Tak na marginesie to okropnie wiklasz sprawe(dobrze to po polsku?) Zyj jak zyjesz,po co Ci facet na papierzechyba,ze myslisz o zrobieniu "szybkich" pieniedzy i Twoje intencje sa inne od tych,ktore tutaj podalas