Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asia-Wrocław

Czarnoskóry mezczyzna

Polecane posty

Gość Asia-Wrocław

Czesc:) wiecie co?? interesuje mnie wasze zdanie na temat czarnoskórych mezczyzn... moim zdaniem sa oni bardzo pociagajacy i interesujacy ale za to bardzo zadko mozna ich zauwazyc we wrocławiu ... Od kiedy pamietam podobali mi sie czarnoskórzy ... duzo osob mowi mi ze poprzewracalo mi sie w glowie ale wkoncu to taki sam czlowiek jak i my tylko inny kolor skóry (przeciez to nie ich wina ze tacy sa!!) pomyslcie o tym jak to by bylo jak by oni nas tak traktowali jak traktuje ich wiekszosc Polaków !! moze wy cos jeszcze powiecie cos od siebie na ten temat ?? tylko prosze was nie piszcie "MURZYN" bo to dla nich jest bardzo przykre oskreslenie i moze ich to obrazic!!

Gość jeden jest weterynarzem
calkiem sympatyczny murzynek :)

Gość ScoutFinch
Czemu nie mówić Murzyn? A niby jak?

Gość jakkaka
a mogę pisać czarnuch ? nie urazi ich to ?

Gość ubolewający Bartosz
Właśnie że to ich wina, ich ich ich :classic_cool:

Gość Asia-Wrocław
a dlaczego macie cos do czarnoskórych??

Gość Asia-Wrocław
DO jakkaka a jak bys sie czuł/a jakby wolali do ciebie białasie??

Gość ScoutFinch
Bo są czarni i na zdjęciach nie wychodzą :) Chyba, że w trybie nocnym, a i to nie zawsze ;)

Gość Asia-Wrocław
dlaczego niby ich wina? co oni takiego zrobili??

Gość kto jeszcze nie widzi postow
?

Gość jakkaka
Asia-Wrocław -> byłaś gdzieś gdzie czarni są w absolutnej większości ? białasie to najlżejsze określenie jakie wtedy pada . Pokorni,jak są w mniejszości ...

Gość Asia-Wrocław
Do-- LeśnySłodziaczek wiesz dlaczego?? bo inaczej traktuja kobiety ! a co do drugiego pytania to nie ! chociaz mam 19 lat przezylam to tylko 2 razy i nie pisz do mnie jak do dziwki!!

z tego co ostatnio mi tata naopowiadal, to mam do nich to ze sa leniwi, chamscy cwaniakami i zlodziejami. pRzynajmniej ci w Kongo. Ale jest ogromna przepasc miedzy tymi w Afryce a tymi w Europie i Ameryce, zapewne nie zalezy to od koloru skory. Osobiscie znam paru w Hiszpanii i sa spoko, ale seksualnie mnie troche odrzuca jakos ;p zdecydowanie wole umawiac sie z jasnoskorymi chlopcami ;)

Gość Asia-Wrocław
dziekuje za skasowanie nie odpowiednich komentarzy :)

ja znam kilku afrykańczyków, którzy przyjechali na studia do polski:) jak dla mnie to oni są fantastyczni... nigdy nie znałam tak miłych ludzi:) mają bardzo ciekawy sposób bycia i światopogląd...

Gość jeden jest weterynarzem
ps. Az tak bardzo ich nie wybielaj, duza czesc z nich to urodzeni rasisci (hehe... sprobuj sluchac na glos hip-hopu w Nowym Jorku albo wyjsc na ulice w szpanerskim dresiku). Ja osobiscie poznalem dwoch czarnych, kiedy probowali kupic u mnie towar skradziona karta kredytowa. Po prostu druga Ameryka :P

moj tata przez tych "wesolych z Afryki": - nie byl na swieta, bo stal 3 tygodnie w porcie - ci cudowni ludzie rozladowywali 3-4 kontenery dziennie jesli im sie wogole chcialo, - ukradli mu 2 pary butow, - zrobili mu dziure w burcie zrzucajac swoja kotwice z barki tuz przy jego statku, - drugiego dnia tata sie nie zgodzil na kotwice to rzucil im swoje liny a oni je obcieli i spierniczyli na lad sprzedac, - generalnie tata wysyla fajne fotki jak zamiast pracowac spia sobie na kontenerach - jeden kontener chcieli z innymi naraz podniesc zeby bylo szybciej i mu dzwig zlamali - teraz w koncu odplynal, a ma 3 blindziarzy na statku i tylko problem bo musi po straz dzwonic w Portugalii wiec generalnie jak jemu sie powie ze sa spoko, to zje ta osobe, a ja jakbym mu sie z czarnym pokazala to by padl na zawal

Gość fra bandi
pracowalam z czarnymi z nigeri..katastrofa...przelecieli by wszytsko co sie rusza i na drzewo nie ucieka....nawet jak im powiedzialam, ze jestem hajtnieta...to im to wcale nie przeszkadzalo...nie maja poczucia wiezi rodzinnej...tzn z inna baba hajtnieci, z inna dziecki, z inna mieszkaja a jeszcze z inna sie bzykaja...kogiel mogiel:)

z tego co ostatnio mi tata naopowiadal, to mam do nich to ze sa leniwi, chamscy cwaniakami i zlodziejami. troche podobny opis do polków:P w sumie gdzie nie pojedziesz na zachód tak własnie o nas mówią:P

Gość taka jedna jedna taka
czarni sa ok. u mnie na studiach jest ich od cholery i ciut ciut wiec wiem co mowie :)

Gość fra bandi
i niech mi ktos jeszcze powie, ze ci z somali a biedni....lenie i zlodzieje z tym akurat sie zgodze!

Gość fra bandi
jak mieszkalam w akademiku to na pietrze mieszkal czarny z wybrzeza kosci sloniowej...musielismy wszyscy isc na badanie pluc, bo przytachach gruzlice....:(

Gość Asia-Wrocław
no dobra co w Nowym Jorku to w Nowym Jorku .... ale ci co sa urodzeniu u nas w polsce sa inni .... znam czarnoskóre małrzenstwoi sa naprawde bardzo mili !! a polacy sie z nich wysmiewaja i gadaja w ich kierunku głupie teksty