Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewczyna_Szamana

Dietka 500-600 kcal

Polecane posty

ja wlasnie sie wazylam i jestem zadowolona 2 kg w dol ciesze sie i dalej bede sie odchudzac na razie mam za soba jogurt naturalny z otrebami i czuje sie good;) a co tam u reszty?

Gość blue_bear
ja nic nie schudlam,ale trudno sie dziwic jak jiedys wpierniczylam tyle ptasiego mleczka,ale reszt adni to niemalze glodowki! a ja mam problem z wyproznianiem,,,,:( dawno nie bylam w kibelku,a brzuch to mam taki jak kobieta w 5 miesiacu,,,,,,:( nie zartuje!przeciez malo jem,wiec to chyba od tegoz e nie odwiedzalam kibelka,,,ale jak z tym sobie poradzic???macie jakies psoosby,tylko sprawdzone,bo sliwki,kawa,otreby i woda z cytryna nie dzialaja :(

blue_bear mi pomagaja ot6reby z jogurtem i przed wszystkim pij zielona herbate mozesz slodzic ja slodzikiem wtedy bedzie naprawde dobra ta herbatka naprawde pomaga na przemiane materi a jakby to nie pomoglo w co szczerze watpie to zainwestuje w activie ja jem ją akurat bo lubie ale poza tymj bardzo pobudza prace jelit... trzymaj sie:)

witajcie dziewczyny moge sie przyłączyć? wiele razy probowalam sie odchudzac dochodzilo do 5kg i rezygnawalam jakos tak ......chcialabym bardzo na poczatku zrzucic 15kg i potem 10kg bozebym chyba ze szczescia oszalala

dziewczynki mo.żna sie przyłączyć? Nie wiem jeszcze, kiedy zacznę dietkować, ale przymierzam się poważnie i wsparcie przyda się niesamowicie..?

Gość ali ali
"dziewczyny powiedzcie co jecie na tej 600 kal diecie przykladowy dzien ?? Dzieki" Ja jem tak: banan na śniadanie, lunch - zupa jarzynowa (taka z mrożonki - to naprawdę ma śladowe ilości kalorii, a można się napchać), obiad - kawałek kurczaka/idyka i duuuużo surowek i kiełków. To wszystko.

Gość siennaaaaa
helou :D ten topik juz umarl chyba:) a ajajaja ja od jutra zaczynam waze 56 kg przy wzroscie 164 moim marzeniem jest 47 ciekawe ile schudne w miesiac

Gość ali ali
Wszystkie zostaną przyjęte - tylko na litość nie wpadajcie po dwóch dniach w kompulsy, bo to najgorsze, co możecie zrobić, głodzić sie i obżerać (wybacz blue-bear, ale tak to wygląda - niszczysz organizm i zatruwasz sobie życie, ze smutkiem czytam woje wypowiedzi)

ja jestem gotowa:) bylam juz kiedys na diecie 500kcal...wiem ze tak naprawde jojo zalezy od nas przytycie po odchudzaniu 1-2kg jest norma przy niskokalorycznych dieta a wiecej to nasza wina

Gość blue_bear
no niestety ali ali masz racje :( ja mam kompulsy,a le nabawilam sie ich okolo rok temu i d tej poryz nimi walcze!!! i wogole nie moge wygrac,,,,glodze sie i pozniej rzucam na jedzenie,,,,,,to jest silniejsze ode mnie,,,,,prze nie tak prztytylam,ale co ja moge robic??????

Gość do blue bear
spróbuj soku z kiszonej kapusty na mnie to działa najlepiej rano i na czczo

topik nieumarl przynajmniej jesli chodzi o mnie wiec wszystkie chetne dziewczyny bardzo mile widziane:) wlasnie mam za soba sniadanko jedno jabluszko + activia mmmm mniam:)

Gość bardzo powazny...
czy to nie za duzo kalorii jak na sniadanie? mi to wystarczy jajko na miękko na sniadanie a to ma chyba mniej kalorii niz jabłko i activia razem..a sie nie odchudzam tylko po prostu tyle jem na co dzień:-) jem do momentu gdy poczuję się najedzona:-)

ps. aham mial byc przykladowy jadlospis sniadanie jablko, 2 x chlebek wasa lub wafle eyzowe z jakas wedlina badz serkiem topionym obiad: warzywa z patelni z odrobina oliwy z oliwek i soli/albo jakas zupka typu goracy kubek kolacja:jogurt lub napoj sojowy z platkami pelnoziarnistymi i ewentualnie jakis batonik zbozowy tak by to wygladalo przykladowo:)

do bardzo powazy uwazam ze nie jest to duzo kcal przewaznie jem zreszta tak aby sniadanie mialo najwiecej kcal bo potrzebuje energi na caly dzien

czy moge sie do was przylaczyc?? moze napisze cos o sobie Mam na imie Wiola mam 23 lata 172 wzrostu i waze 90 kilo,musze sie do laTA tego ciezaru pozbyc schudlam juz raz ponad 20 kilo i moj ostatni sukces to byla waga 68 kilo (z 96) ale jak widac jojo mnie dopadlo i startuje prawie od zera

czarodziejko... mamy bardzo podobną wagę i wzrost, a za tydzień kończę 23 lata:) Ponadto kilka lat temu zeszłam do 65 kg.. Chcę to powtórzyć, tylko tym razem na zawsze.. Pozdrawiam Cię serdecznie i będę trzymać kciuki

fajnie dolaczajcie dziewczyny bedzie razniej tym bardziej ze na naszym topiku i tak malo sie dzieje ja wlasnie jem warzywa z patelni i na dzis mam przewidziane jeszcze jabluszko wiec znow zamkne sie w ok.550kcal;)

Ale wstyyyyyyyyyyyyyyd :O Dziewczynki, muszę się Wam do czegoś przyznać- już na samym starcie poległam :( Ostatnie dni były bardzo, bardzo, bardzo mało dietowe... Ale nic to! Grunt to się nie poddawać i iść na przód. I tak właśnie zrobię. Od jutra 500-600 kcal + ćwiczenia start po raz drugi :) Mam nadzieję, że tym razem bez potknięć! Czarodziejko, te 20 kilo z hakiem to zrzuciłaś właśnie na takiej diecie? Jeśli tak to mogłabyś mi powiedzieć ile czasu Ci to zajęło? Na razie zmykam, ale jutro NA PEWNO się pojawię. Pozdrawiam wszystkie dzielne dziewczynki, które grzecznie trzymają się diety i te, które mają chwile (i to dłuuuuuugie chwile :P ) słabości jak ja :* :* :*

Gość blue_bear
dziewczyno szmana :) jak dobrze ze jestes :) ja tez poleglam,,,maialo byc restrykcyjnie 500 kcal a wychodziz ztego sporo wiecej,,ale nie poddaje sie i podobnie jak ty stawiam na diete 500 kcla :) tylko problem jest w tym ze ja nie licze kalorii bo nie mam czasu i nie mam nawet jak,,,wie jem tak na oko.....ale to zawsze wiecej wychodzi i ja sobie mysle ze jestem w limiecie,a w rzeczywistosci ja przekroczylam limit! i tyle z nowosci,,,a waga nic nie spadla,,,,,,,,,:( i to mnie tez doluje,bo moze nie bylam na typowej diecie 500 kcal,ale bywaly dni ze wogole nie jadlam,a w inne na pradwe malo jadla i zeby nic sie nie rud=szylo,,,to chyba cos nie tak??/ a do tego robie codziemnnie brzuszki,wiec co jest ze mna nnie tak??????? nie wiem jak inne dziewczyny tak duza chudna na tej diecie i w bardzo krotkim aczasie ,,jak to jest mozliwe?

dziewczyno szamana dobrze ze jestes trzymamy kciuki teraz napewno Ci sie uda blue-bear wiesz wydaje mi sie ze ta dieta polega na regularnosci wiec moze dlatego malo schudlas bojesli jednego dnia nic nie jesz a drugiego uzupelnisz zapasy to wyjdzie na rowno ale nie martw sie tylko troszke sinej woli a napewo Ci sie uda tylko sie nie zalamuj przeciez kazda z nas tak bardzo chce byc szczupla ja jestem dzis juz po sporym jedzonku zjadlam jakies 300 kcal wczoraj chyba z godzine z hipermakecie spedzilam na dziale dietetycznym i kupilam sporo dobrych rzeczy wiec nie moglam sie powstrzymac przed obfitym sniadankiem zostalo troche ponad 200 wiec na 15 na obiad zostalo mi nieduzo ale dam rade trzymajcie sie kochane:***buźki

Gość niedlugo wiosna
Czy mogę do Wasa dołączyć?:) Mam 23 lata, ważę 70kg:( Chcialabym schudnąć ok 12- 15 kg wlłaśnie na dietce 500-600 kcal.

no dobra przegielam dzis eh ale trudno jutro sie zwaze mam nadzieje ze nic nie zepsulam zjadlam cos okolo 1000 kcal wiem masakra to prawie o polowe wiecej ale juz nic nie da sie zrobic wiec jutro porzadnie zaplanuje moje zarelko zeby nic nie przekroczyc:) niedlugo wiosna jasne ze mozesz dolaczyc zapraszamy:)

Gość blue_bear
oj to tak samo jak ja Cebera :) postanowienia postanowieniami a dzialanie to druga sprawa :) ja tez ladnie planuje sobie wszystko zle gorzej z jego wykonaniem,,,,,,tez totalne przegiecie,,,,wiecej kalorii niz powinno byc!!!