Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darekzkatowic

Idealizowałem kiedyś kobiety i to był błąd

Polecane posty

Gość darekzkatowic

Kiedy byłem młody tak gdzies do 20 roku zycia bardzo idealizowałem kobiety. Wydawało mi sie że kobiety to takie wrażliwe, delikatne, uczuciowe, dobre istoty a my faceci to chamy, pustaki, którzy mysla tylko o jednym. Był to jednak wielki błąd. Okazało się, że kobiety wcale nie sa takie idealne ale najpierw musiałem dostac porządnie w dupę żeby sie o tym przekonać. Wtedy popadłem w druga skrajnośc i uznałem, że wszystkie baby to dziwki :) Oczywiście było to bardzo głupie i niedojrzałe ale tak było i to przez pare lat. Traktowałem wtyedy kobiety całkowicie przedmiotowo jak maszynki do seksu w ogóle nie licząc się z ich uczuciami. Dzisiaj jednak mozna powiedziec wyprostowałem się emocjonalnie i juz wiem, że ani nie ma co kobiet za bardzo idealizowac ani obrażać mówiąc, że sa dziwkami czy leca na kasę. Mysle, że kobiety ani nie sa lepsze a ni gorsze od nas facetów. Troche czasu zajęło mi stwierdzenie tego faktu no ale lepiej późno niz wcale :) Myslę, że teraz jestem otwarty na prawdziwy partnerski związek i co ważne nie patrzę juz tylko na kobiety przez pryzmat ładnej buzi, fajnego tyłka i duzych cycków tylko liczy się dla mnie osobowośc kobiety. wygląd oczywiście tez ma znaczenie nie ma się co oszukiwac ale nie tak decydujące jak kiedyś. Kurcze troche chaotyczny ten mój post ale reasumując chciałem napisac że do pewnych rzeczy trzeba dojrzeć. Dzisiaj chciałbym przede wqszystkim żeby moja kobieta była moim przyjacielem a nie maszynka do seksu. to tyle. Pozdrawiam wszystkie panie

Gość nie ma sprawy
Tez tak kiedyś miałem tzn idealizowałem kobiety. Dzisiaj uważam że wszystkie baby to dajki czyli jestem na drugim etapie i chyba juz sie to nie zmieni.

Gość serce nie sługa podobno
nigdy nie związałabym się z facetem, który ma za sobą epizod traktowania kobiet jak maszynek do seksu...

panowie.... sami nie lubicie by Was generalizować a sami robicie to samo.... kobiety jak i faceci są różni i tyle... a skoro sami uwarzacie że jesteście tacy idealni to gratuluje, ciekawe kiedy zderzycie się z rzeczywistością.... Darek -> szkoda, że jakoś na śląsku mało jest takich \"wyprostowanych\" emocjonalnie mezczyzn :)

Gość oferma
eee no, nie przesadzaj. skoro mógł traktować kobiety jak "maszynki do seksu" to znaczy że jest fajnym kolesiem i że się kobietom podoba. na pewno spodobał by się i tobie.

Gość niestety kobiety to dajki

Gość dajki i tyle
licza sie tylko kobiety wrazliwe i uczuciowe, nie uprawiajace seksu dla seksu

Gość dajki i tyle
nie zwiazalbym sie z kobieta, ktora ma za soba przygode lub szybkie pojscie do lozka z kims i seks dla seksu