Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiula33

Jakie mieliscie oceny w liceum?

Polecane posty

Gość asiula33

Miałam bym bardzo dobre swiadectwo gdyby, nie troja z fizykiki jaka miała, poprzez niechęć profesorki fizyki do płci pięknej (której niestety przedstawicielką nie udało jej się zostać-była starsznie brzydka) miała za skórą. Bardzo faworyzowałą swoją klasę. I kiedy po podsumowaniu pierwszego półrocza okazało się, że klasa B (tacy byliśmy dobrzy!!!) ma lepszą średnią od klasy F, stwierdziła iż tak nie może być i już ona się o to postara. Oczywiście dotrzymała słowa. Tylko nieliczni uchowali dobre stopnie z fizyki nie tylko na koniec roku ale i liceum. Ja niestety swojej czwórki nie wybroniłam - moja jedyna trója na świadectwie maturalnym. Ale urazy nie żywię. Wiedziałam, że moja wiedza zasługuje na więcej - na studiach było już 4 u największego szowinisty wśród pedagogów pOLITECHNIKI :o)

Gość asiula33
jechałam na obciągu u dyrektora by móc zdać z klasy do klasy :classic_cool:

Gość no ale czym sie przejmujesz
to bylo mineło juz nie wroci.... ja pamietam z liceum ludzi... wypady na piwko.. na wagary.. wycieczki.. juz nie pamietam jakie mialam oceny a skonczylam liceum 1,5 roku temu... ostatnio spotkałam znajomych z liceum, było mi tak miło że aż chcialam wrocić :) ciesz się zyciem a nie zajmuj dupy stopniami...

Gość asiula33
Miałabym zadowolony?

Gość asiula33
dla mnie były wazne oceny i średnia, mam jakies priorytety w zyciu!!

Gość najwyższe w historii szkoły
:)

Gość najwyższe w historii szkoły
dzięki mojemu talentowi do obciągania oczywiście:)

Gość zawsze mialam srednie
moja zyciowa dewiza to "nie wychylac sie" :classic_cool:

Gość haloween
a ja włąsnie miałam tylko takich ludzi w liceum jak Ty i przez to za nimi nawet nie przepadam, bo im bardziej zalezało na ocenach i wyscigu szczurach niz na innych ludziach.zwykli egoisci, myslacy tylko przez 4 lata o ocenach i wkuwaniu..znacznie fajniejszych mnie nadgorliwych i bardziej dojrzałych emocjonalnie i mądrych ludzi(dla ktorych były wazniejsze priorytety niz oceny no miłosc, przyjazn) poznałam na studiach Nie sądzę,ze umierając bedziesz myslała o ocenach z fizyki?heheale raczej o tym ile dobrego na tym swiecie.dla innych zrobiłaś!!!

Gość taka jednaa
u mnie w klasie nie ka kujonów i za to ją lubię :D najwyższa średnia w klasie to 3,92 :D i przynajmniej z tymi ludźmi można normalnie pogadać :D

Gość haloween
to nie chodzi, o to, zeby sie słąbo uczyc, nie miec dobrych ocen, ale zeby sie na tym nie skupiac!!po sa kurna wazniejsze sprawy

Gość taka jednaa
trudno mieć dobre oceny nie skupiając się na nauce :o

miałam bardzo zróżnicowane oceny...3 z męskich przedmiotów typu Fizyka czy Matematyka,4 z damskich Biologia i Polski,5 z przedmiotów medycznych takich jak Łacina czy Interna

Gość ddrefew
do taka jedna, moim zdaniem myslisz pojecia, ocena to nie to sama co nauka...mozna umiec zajebiscie duzo, a dostac 3 albo 2 bo nauczyciel cie nie lubi i juz, a mozna dostac 5 na piekna twarz!!!wiec nie zawsze jedno ma z drugim cos wspolnego!!Uwazam, ze wiedze trzeba jakas miec i trzeba sie uczyc, ale nie dla ocen!!!ale dla siebie!!wiekszosc tych kujonow nie uczy sie z checi poznania wiedzy z ciekawosci poznawczej, ale dla sredniej!!!ła motywacja, a jak jest zła motywacja, wiele sie zapomina, a jak sie wkuwa to przewaznie sie zapomina po jakims czasie!!!czasem ci co maja gorsze oceny, wychodza bardziej nauczeni niz ci z 5 tkami!!bo kto sie uczy dla siebie, a nie dla ocen, wiecej z tego wyniesie!!!

Gość ddrefew
NIEKTORZY TACY JAK ASIA, MAJA CHYBA TAK NIECIEKAWą OSOBOWOSCI, ZE CHCA JA ZATUSZOWAC...CHWALAC SIE DOBRYMI OCENAMI!!CO KOGO ,OBCHODZA TWOJA OCENY Z LICEUM LASKA?CZY ZE STUDIOW???GOWNO NAS ONE OBCHODZA!

Miałam dobre z przedmiotów które były mi potrzebne na studia. Inne olewałam, ale jak nauczyciel wiedział że z kogoś nic nie będzie to przepuszczał i tak:)

Gość cozrobicccc
dfdwff napisała "NIEKTORZY TACY JAK ASIA, MAJA CHYBA TAK NIECIEKAWą OSOBOWOSCI, ZE CHCA JA ZATUSZOWAC...CHWALAC SIE DOBRYMI OCENAMI!!CO KOGO ,OBCHODZA TWOJA OCENY Z LICEUM LASKA?CZY ZE STUDIOW???GOWNO NAS ONE OBCHODZA!" święta racja

Gość cacdsc
lalalal ale głupia jestes

Gość LEPPER4
BEZNADZIEJNE

Gość dyskotekowy_podrywacz
w szkole średniej z historii miałem 3 plus ,a w podstawówce miałem czwórę :classic_cool:

Gość demobogad
nie pamiętam ocen z liceum, za to pamietam wspaniałych ludzi, spotkania przy piwie, wagary!!ale Ty pewnie nie masz wspomnien

kur... znowu ten topic?? jak go widze to mnie w kiszkach skręca ;/ popieram poprzedni wpis ^^

...tragiczne... żałuję, że nie chciało mi się uczyć