Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerwa miedzy palcami 59

czy wasze koty tez zawsze

Polecane posty

"ugniataja" miejsce zanim na nim usiada ?

Gość najfajniej jak
kotek właściciela ugniata:) mój czasem wchodził mi na kolana i mnie deptał:)

moja też ta robi smeiszy mnie tez, jak w weekend pospię dłużej niż zwykle i budzi mnie \"trykanie\" zimnym noskiem w powieki - tak jakby chciała mi oczy otworzyć :D drugi jej zwyczaj to przykładanie łapek do twarzy - budzi mnie masaż czoła kocimi poduszkami ;)

Moja kicia mnie ugniata, ale fakt że najczęściej potem się na mnie układa :) Mnie tam nie przeszkadza, chyba że sobie pazury zapuści :)

A nadstawiają wam główki żeby je cmoknąć między uszy? :) Ja to mam rano koncert, bo moja drze paszcze żeby ją pod kołdrę wpuścić. Potem układa się przykryta z głową na poduszce i drzemie dopóki ja nie wyjdę z łóżka :)

Gość nie ale tak fajnie
"bodzie" główka w moją głowę :)

Gość rosooomak85
każdy kot tak robi to normalne nie ma w tym nic dziwnego (pooglądaj kota Ika ,Binke ,w kreskówach tym bardziej ;)

moja niestey sie nie nadstawia do buziaków, ale jak wracam z pracy i ją tule i wycałuje to sie nie wyrywa ;) a jak jest z kąpielą ? Wasze też przy każdej maszerują po rancie wanny ? ona musi był zawsze ;) no i nieodmiennie ją fascynuje mycie zębów szczoteczką elektryczną :D

Mój rudzielec łapką odchyla kołdrę żeby sobie pod nia wejść, a wieczorem zanim zasnę poluje na moje stopy. Zabawa na całego Straaaaaaaaaaaaaaasznie lubię moją kocinkę. Tysiąc pociech z tymi jej zwyczjami.

Gość LLF
a nie boisz sie ze cie pchalmi zarazi albo jakimis lambliami i zarazkami

Filuterna dokładnie :) to jest mój 1 kot w życiu ( wczesniej miałam psy) kiedy ją przytargałam do domu w lipcu byłyśmy obie równie przestarszone ;)

ja mam dwa kociska, jeden ugniata (najchetniej mnie), a drugi chyba jest jeszcze za mlody-4 miechy i tak nie robi. A z ta wanna i szczoteczka elektryczna u mnie jest identycznie :D poza tym moj mlodszy diabelek uwielbia "lapac" struzke wody z odkreconego kranu

kochana jest jak tak mnie ugniata ale nie lubie jak mi wskakuje na ubrania "do wyjscia" bo to brudaska i tylko udaje ze sie myje :O bo robi to czesto a cały czas jest brudna? mogę ja wykąpac ? :classic_cool: