Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

winniczka

Dieta warzywno-owocowa i dużo kg w dół. Start przed Nowym Rokiem.

Polecane posty

też chciałam porobić zdjęcia nago, ale boję sie że z przerażenia odechce mi sie wszystkiego;)

no cóz... obrzydliwość mojego ciała bardziej mnie zmotywowała do odchudzania :O tez myślę że nabiał w tej diecie wszystko zepsuje. Tzn jeśli bedziesz ograniczać jedzenie to i tak schudniesz, tylko po pierwsze wolniej, a po drugie - to juz nie jest ta dieta o której piszemy. Może jednak postaraj się na samych warzywkach i owocach? Bo ja słyszę same dobre rzeczy o tej diecie. Nie tylko chudniesz ale też oczyszczasz organizm.

ja na niej schudłam 12 kg czułąm się extra. potem machnęłam ręko i utyłam do 96 ale nie do 109. (12 kg w 6 tyg)

jednak już nic nie zjadłam od 16stej nie mogę się doczekać rana, ale najbardziej nie mogę się doczekać efektu za 6 tyg:) udddaaaa sieeeeeeee

ja dziś zjadłam: mały talerz zupy z wczoraj 1 marchewkę pół pomidora a marzę chociaż o małej kanapeczce z serem ;) chociaż w sumie to nie czuję głodu, raczej chęć poczucia smaku czegoś tłustego i ciężkiego ;) wciąż piję herbatę odchudzającą (Dziennie 1-2 litry), więc moze dlatego. Mam pytanie. Czy jutro będziecie pić? Niby podczas odchudzania nie można, ale ja sobie nie wyobrażam Sylwka bez alkoholu. Myślę że wino wytrawne chyba można? W końcu to z owoców....

madzia- tak jest panie kapitanie :)... cieszę się ze wreszcie gdzieś wyjdziemy z moim meżczyzna, a mam to gdzies...bede się super bawić i nie bede sie martwić figurą...w koncu juz na wiosne to bede laska :) Spokojnej nocki. Jak bed emieć czas to sie jutro odezwe ale nie obiecuje bo mam sporo zajęć i jescze fryzjer...ech.... :)

Gość millenia.
czesc bede z wami od wtorku:) widze ze macie duzo zapalu to fajnie o taka ekipe do odchudzania na tej diecie mi chodzilo:)

Gość millenia.
Nick..............Wiek.......Wzrost........Było.......Je st.......Będzie winniczka........27...........170...........95.......... 95...........65 misia pysia.......23...........170...........91..........91....... ...60 magdalena7......23...........167...........72.......... 72...........57 Panna Agrest....25...........168...........88..........88......... ..60 szczurwis........20...........169...........65.......... 63............? millenia...........20............167...........70..........70.............55

Gość Shilpa
Hej dziewczyny! Też jestem zainteresowana tą dietą , ale nie do końca przez potrzebę zrzucania wagi, raczej ze względu na kiepskie samopoczucie. Czuję się strasznie struta po świętach, jakaś ociężała. Moja cera jest szara i zmęczona, źle sypiam... Mam nadzieję, że na tej diecie trochę się podreguluję. Mam na kompie książeczkę o tej diecie. Ktoś tu pisał o soczewicy - nie jest polecana w okresie postu! Jest baaaardzo odżywcza. Co do siemienia też mi się nie wydaje, żeby był wskazany. Chyba, że bez gryzienia. Dołączam sie do tabelki: Nick..............Wiek.......Wzrost........Było.......Je st.......Będzie winniczka........27...........170...........95.......... 95...........65 misia pysia.......23...........170...........91..........91....... ...60 magdalena7......23...........167...........72.......... 72...........57 Panna Agrest....25...........168...........88..........88......... ..60 szczurwis........20...........169...........65.......... 63............? millenia...........20............167...........70....... ...70.............55 Shilpa.............23............165...........62....... ...52.............50

chyba po NY teraz staram się nie łąćzyć, oczywiście dziś pełen luz

szkoda, że nie można soczewicy, ale chyba raz nie zaszkodzi, nie było tego dużo.. no własnie, podane są warzywa i owoce \'\'na przykład\'\'. Okaże się zaraz że wszystko jem źle;/ dziś na sniadanie cykoria+pomidor i jabłko. ale najbardziej ubolewam nad orzechami, uwieeeelbiam:) poza tym nauczyłam sie ze musze ciagle cos mielic w buzi, typu wlasnie orzeszki, płatki, sucharki... wczoraj już mało nie siegnelam po sucharka ale sie udalo;)

Dzień Doberek. Ja tylko na chwilke, zaraz ide się wykąpać i wypeelingować bo jak wróce od fryzjera to nie dam rady żeby fryzury nie uszkodzić....bo pewnie rozpszczone bede mieć... Ja chyba zacznę jednak od jutra jak bede juz po imprezie, bo duzo alkoholu się poleje a ja nie chce tak na pusty żołądek...oczywiscie bede jesc głównie warzywa i owoce ale wiecie że jak sie idzie na sale to też coś ciapłego trzeba zjeść w koncu to nie dyskoteka a taka impreza taneczno- stołowa i picie przez całą noc...z resztą w takim to warzystwie jak ja bede to oni piją na maxa...hmmm....nie chce głupich pytań o dietkę. Dzis postaram sie jesć głównie warzywai owoce ale moz.e wskoczyc tez coś i9nnego wieć najbezpiczeniej bedzieod jutra zaczać .... Mam nadzieje że mi to wybaczycie...zaczne akurat od 01.01. i wreszcie uda mi sie ...bede szczupła i bede zachwycać swoją figura...już iwdze te miny...ale ona schudła, kurcze, jak tyle schudłaś, jaka dietka? mnie by też się przydało...itp...hehe rozmarzyłam sie....but I wish my dream come true :) oki, od jutra ruszam ostro z warzywkami i owockami a Wam jak idzie? Życzę wszystkim szampańskiego Sylwestra i Spełnienia marzeń w Nowym Roku, obyśmy zeszczuplały tyle ile sobie to wymarzyłyśmy i juz na wiosne, na Wielkanoc zaczwycały swoją szczupła figurą i wspaniałym ciałem. :*

Gość millenia.
shilpa- jak tyle schudlas? na owocowo wazrywnej w ile czasu i co jadlas??:)

Gość Panna Agrest
ja się trzymam :) wczoraj zjadłam kilka ogorków, pomidorów, 2 pomarańcze i kalafior

ja też się trzymam, ale póki co, życie oddałabym za kawę! może jedna czarna bez cukru nie zaszkodzi? ;);)

Gość Panna Agrest
chyba nie :) ale bez mleka i cukru

Cześć laski. Jasne - może dołączyć do nas kazdy, chociaż sama przyznam że na pewno problemy babki 90-kg rónią się od tych tej która waży 53 kg :) Ja również się trzymam. Wczoraj zjadłam: - 1 marchew - 2 ogórki kiszone - mały (ale naprawde mały) talerz zupy na wodzie - pół pomidora - mandarynkę Dziś zjadłam 3 manadrynki i... na razie tyle. Dziś prawdopodobnie będę pić, chociaż jest to niewskazane.

Cześć dziewczyny!!! Postanowiłam się odchudzać razem z Wami, bo bardzo spodobał mi się Wasz topik :) Mam 24 lata, 165cm wzrostu i ważę 66kg, a marzę o tym by waga spadła do 54kg. W sumie nie jestem gruba ale mam straszny problem z kupieniem spodni i spódnic. Czasem sama się dziwie jak to możliwe bo przecież są grubsi ode mnie a nie mają takich problemów ale niestety wszystko to za sprawą mojej nieproporcjonalnej budowy ;/ plaściuteńki brzuch ale dość szeroka pupcia, biodra i uda... a mi się marzy jędrne sprężyste ciałko, idealne pośladki i rozmiar 36 :) Ja trochę zmodyfikuję Waszą dietkę bo oprócz warzyw i owoców zamierzam jeszcze jeść niskokaloryczny nabiał i rybki grillowane, ale co najważniejsze dziennie godzinę będę wywijać na orbitreku :) 3mam za NAS kciuki i pozdrawiam cieplutko. P.S. a może jeszcze się wzajemnie będziemy motywować ??? Co najbardziej na Was działa motywująco? Na mnie wyobraźnia.... w chwilach zwątpienia zawsze wyobrażam sobie minę znajomych jak mnie zobaczą odchudzoną :) pozdrowionka

aha no i ..... Dołączam sie do tabelki: Nick..............Wiek.......Wzrost........Było.......Je st.......Będzie winniczka........27...........170...........95.......... 95...........65 misia pysia.......23...........170...........91..........91....... ...60 magdalena7......23...........167...........72.......... 72...........57 Panna Agrest....25...........168...........88..........88......... ..60 szczurwis........20...........169...........65.......... 63............? millenia...........20............167...........70....... ...70.............55 Shilpa.............23............165...........62....... ...52.............50 moonaaliisaa....24............165...........66...........66.............54

Gość Shilpa
pierwsze 10 kg chudłam prawie rok, jedząc zdrowo i ćwicząc. Ale te ostatnie 2 kg to sie trzymają >_

haaaalo, ja odpadam, nigdy nie mogę znaleźc tematu \'specjalnie\' dla mnie, bo jak tu w diete oczyszczającą wchodzi jeszcze nabiał (najbardziej za mięsem \'\'brudzący\'\') i właśnie mięso to yyyy w każdym razie powodzenia:)

szczurwis >> nie rozumiem? czemu odpadasz? Ja nie jem nabiału ani mięsa. Same warzywka i owoce.

Gość Shilpa
Przecież w tej diecie chodzi o wyłączenie nabiału i mięsa.

Gość troszki do zrzucenia
czesc!! tak czytam i czytam i troche dojsc ladu nie moge.Ja mam 22 lata 164 zm wzrostu i waze 60 kg.Powiem szczerze daze do 50kg.I nie wiem co zrobic zeby ten cel osiagnac.Jaka dieta POmóżcie prosze.Start 01.01.07!!!!!!!!

Gość troszki do zrzucenia
sorki start01.01.08

właśnie w diecie najważniejsza jest siła woli. Jeśli nie masz motywacji już na początku to lepiej nie zaczynaj bo i tak nic z tego nie będzie.

witam serdecznie mam juz troche luzu w pracy, tak , ze napiszę troszke szczurwis --- ja wczoraj i dzis jadłam warzywa , owoce no i troche nabiału (ser biały) ale od jutra całkowicie tylko warzywa i owoce, myśle, ze warzywa mrożone można na tej diecie? Strasznie ciężko się czuje ostatnio.:( tak, ze od jutra tylko warzywa i owoce.:) z przewaga warzyw życzę Wam udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku, zeby spełniły się wszystkie nasze marzenia włącznie te z odchudzaniem. Dosiego Roku :) 🌼