Gość truskaweczka la la la Napisano Maj 25, 2016 No to zaczynam. Dzisiaj był pomiar, waga 76kg przy wzroście 165cm. Byłoby fajnie gdyby spadło do 65 kg :D Zaopatrzyłam się w truskawkę, na obiad zrobiłam sobie kalafior z sosem pomidorowym. Nikt się nie skusi by dołączyć :) Razem zawsze prościej :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2016 Ja chętnie się przyłączę :) mam na imię Kinga mam 32 lata i przy wzroście 166 cm ważę 80 kg :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kinga1423 Napisano Czerwiec 3, 2016 ja bym chciała ważyć z 60 kg :P ale bym była szczęśliwa :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 3, 2016 Hej, ja też mam 166 cm i wagę 70 kg, jestem na 5 dniu diety WO. Schudłam ponad 2 kg od poniedziałku, czuję się niegłodna (nie znaczy że pojedzona), lekka i szczęśliwa:) Dażę do 60 kg. mam 36 lat i dwójkę dzieci na koncie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2017 przepis na soki i koktajle na poście Dąbrowskiej: http://mlodzinadorobku.pl/soki-na-poscie-ewy-dabrowskiej/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MiniutkaM Napisano Czerwiec 5, 2017 Dziewczyny, postanowiłam od jutra zacząć- 38 lat, 171 cm, 68 kilo- chcę zejść do 63...aaa i rzuciłam palenie ponad tydzień temu, nie chce przytyć- zaplanowałam 2 tygodnie na tej diecie- myślicie, ze da sie wytrzymac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćmonika1974 Napisano Czerwiec 5, 2017 To stary wątek -teraz piszemy na Dieta warzywno-owocowa cz2- zapraszamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach