Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

bole brzucha..

Polecane posty

i now kolejny dizen kolejy pomiar teperatury i znow tepm 37.3 dziewczyny co ja mam zrobic czuje sie dborze nie mam zadnych objawow ciazy..oprocz tej podwyzszonej temp.. pomozcie mi :( jak to jest z ta temperatura??

no prosze was..pewnie nie jedna byla w mojej sytuacji ja tu sie zamartwiam a moze tak naprawde nie ma czym :(

Gość jakaka
witam mam podobną sytuację ale spermy na palcach nie byłoa napewno czy przez majtki może się coś do pochwy dostać( np. wyciekający śluz faceta czy też sperma) jak facet jest w nich i kobieta czy jak ma się kontakt z śłuzem faceta ( na palcu) niewielki potem sie go wytrze i dotknie lekko pochwy to można zjaść w ciążę Poprostu tak się zastanawiam dodam że minęł już tydzień od tego ale boje się żę mogłąm wpaść sama nie wiem dlaczego okres mam mieć za tydzień jak nie dostanę to będzie niespodzianka mam dopiero 18 lat nie wiem co robić starsznie panikuje w dodatku nie mam z kim o tym pogadać niedawno z chłopakiem zerwałam i nie mam już nikogo zaufanego co robić/???

bez przesady! przez majtki? twoje i jego? to chyba jakieś plemniki z zębami i pazurami by musiały być! nie tak łatwo zajść w ciążę, nie przesadzajmy!

Gość malutka102
Spokojnie... ja tez mam bole brzucha i do dosc duze,mam temperature 37.1 ale nie jestem w ciazy. Mialam usowana nadzerke 4 tyg temu i jeszcze sie nie kochalismy,wiec jestem pewna ze wszystko gra. A Ty skoro bylas zaraz po okresie mozesz byc spokojna:)