Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ah

bole brzucha..

Polecane posty

dziewczyny..kurde boje sie..boli mnie brzuch na dole i mam temp 37,1 .upawiaalm peeting jakies 6 dni temu i boje sie ze przez to mgolam zajsc w ciaze chodz nie bylo nic... boje sie ze mogl miec na palcach sperme..ktore pozniej mi wkladal..bylam wtedy zaraz po okresie..co ja mam robic ?:( mam 18 lat i male doswiadczenie w tych rzeczach :(

no jak myslicie ?? :( ja sie boje bardzo...

Gość jola78
po okresie są raczej dni nie płodne a z drugiej strony gratuluję rozwagi:)

Gość jola78
przez peeting chłopak też mógł cię zapłodnić skoro się nie zabezpieczasz także wsadzanie do środka palca ze spermą to bezsens

nie mowie ze na 100% mial..a gdyby mial t przeciez wycieral go najepriw o ubrania.o skore przeciez mnie jeszcze dotykal /zrobilam test wczoraj wyszedl negatywny ale diwnie sie czuje mam ciagle 37 temp..pobolewa mnie brzuch na dole ,rano bolal mnie zoladek i bylo mi nie dborze...minelo 7 dni od peetingu i wydaje mi ise ze te objawy nie wystepuja tak wczesnie i ze moge osbie tylko wmawiac..prsoze cie nie doluj mnie :( boje ise nie bylas nidy w mojej sytuacji??

na objawy ciąży zdecydowanie za wcześnie!!! nie chisteryzuj i przestań o tym myśleć a na pewno mdłości i bóle znikną. co do temperatury to jak nie mierzysz temperatury w celu obserwacji cyklu to nie wiesz jaką masz zwykle. są osoby mające zawsze temperaturę na poziomie 37 stopni.

i nie mowie ze chlopak mial sperme na palcach..chodzi mi o ten plyn ktory wydziela sie u chlopaka podcas podniecenia... i ten plyn moze zawierac plemniki...

znow bole zoladka..nie dobrze mi ...temp 37 stopni..ale przeciez 7 dni po peetingu robilam test i wyszedl negatywny..nie wiem co mam robic

Bóle żołądka NIE MAJĄ nic wspólnego z ciążą. Może jak przestaniesz się wkręcać i stresować - to ból przejdzie? Stawiam na to.

Poza tym daruj sobie test tak wcześnie. To, że na teście pisze "wykrywa 6cio dniową ciążę" liczy się od zapłodnienia a nie od ryzykownej zabawy bo plemnik może przeżyć do 7 dni i dopiero potem może nastąpić owulacja. Mnie test wyszedł negatywny 10 dni po stosunku a 8 dni po owulacji - pozytywny wyszedł dnia następnego a to i tak było BARDZO wcześnie - znam dziewczyny, które o wiele dłużej czekały na wynik wiarygodny.Odpuść sobie testy do MINIMUM 3 tygodni po. I nie baw się więcej w ten sposób, jeśli ciąża jest nie do zaakceptowania - zabezpieczajcie się.

My od prawie 3 lat bawimy się w taki sposób i w ciąży nie jestem. Zabezpieczamy się tylko przy stosunku.

no a kiedy pojawiaja sie peirwsze objawy ciazy... strasnzie sie obje nic tylko o tym mysle :( myslicie ze sie wkrecam??

Na pewno sobie wkręcasz, pierwsze objawy dopiero po jakiś 3-4 tygodniach występują. A Ty się po prostu denerwujesz i dlatego wydaje Ci się,że wszystkie znaki an niebie i ziemi wskazują na to,że jesteś w ciąży

Pierwsze objawy ciąży są psychiczne - a psychika ma potężną moc. co sobie wkręcisz - to wystąpi. I bez ciąży. Ja co cykl miałam objawy ciążowe z uwagi na to, że co miesiąc oczekiwałam braku miesiączki. Przy strachu przed ciążą jest tak samo.

czyli niepotrzebnie sie stresuje? naprwde mam dopiero 18 lat.. i ogromny strach przed ciaza chyba jeszcze nie dojrzalam do tego.. Myslisz ze nie mam czy m sie przejmowac??byl to moj pierwszy raz.. zaraz po okresie czyli chyba dni nie plodne..i u chlopaka nie doszlo do wytrysku .ale wiadomo ze w plynie ktory wydziela sie u chlopaka podczas podniecenia sa jaies plemniki..mogl przeciez miec je na palcu ktory pozniej mi wkaldal...

Musiałabyś mieć cholernego pecha, by zajść z preejakulatu przeniesionego na palcach. Spróbuj szczęścia w totku :)

a miesiaczka u mnie dopiero bedzie ok 16 ..wiec dlugo bede na nia czekala... mam nadzieje ogromna nadzieje ze ise pojawi

czyli twierdzisz ze nie jestem w ciazy?ze tylko sobie wmawiam??

Prawdopodobieństwo zapłodnienia w takich sposób jest dosyć małe, ale oczywiście jakieś tam szanse zawsze istnieją. Ale wbrew pozorom zajść w ciąże wcale nie jest tak łatwo..

eh..a ja glupia sobie wmawiam nakrecam sie..i przez to tak zle sie czuje.. tylko to nie jest tak latwo przestac o tym myslec..

Twierdzę, że sobie wmawiasz. Nikt nie da Ci odpowiedzi, że na 100% nie jesteś w ciąży bo taka pewność jest tylko przy całkowitej wstrzemięźliwości ale twierdzę, że to bardzo mało możliwe.

Dzięki dziewczyny..postaram sie przestac o tym myslec i wbic sobie do glowy ze to przeciez nie ciaza a ja osbie glupoty wmawiam..dziekuje podniosluscie mnie na duchu na prawde :*

Ja wiem,że w takiej sytuacji cały czas się o tym myśli. Przerabiałam to nie raz, a jeszcze jak okres się spóźniał to już całkiem masakra, chciałam zacząć juz wyprawę dla dziecka kupować :P Ale zawsze okres spóźniał się właśnie dlatego że się denerwowałam.

tylko ja jestem mloda mam 18 lat..nie wyobrazam sobie tego..nawet nie chce o tym myslec...

a powiedz mi jak z bolem piersi..czy to tez moge sobie wmowic..bo mnie bola a nie iwem dlaczego skoro okres mam miec dopiero za 2 tyg .. pozdrawiam i diekuje jeszcze raz od razu mi lepiej..

Hmm, ja czasami mam tak,że już od jakiś 2 tygodni przed planowanym okresem odczuwam ból piersi, ale nie zawsze tak mam,więc nie wiem od czego to zależy.

dziewczyny nadal mam temp 37.1 :(