Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienkaaaaa1986

pikantne zdjęcia eks w kompie mojego faceta

Polecane posty

Gość unce pence
znacie sie dopiero 3 misiace a ty byś chciała zeby wyrzucił swoją przeszłość na śmietnik ???????????????? to predzej ciebie wyrzuci heh mamuśku a jak trzyma fotki swojej byłej w twoim folderze to nic wielkiego jeszcze dla niego nie znaczysz facet nie baba i po 3 miesiącach nie będzie z tobą zycia planował

Gość angelika123123
mam bardzo podobna sytuacje do twojej tylko ze ja sama własnorecznie zdjęłam zdjęcie jego eks z biurka i podarłam. zrobil mi potworna awanturę:( nawet jego matka sie przyłączyła, faceci sa nienormalni...

Gość BILABONG
mam ten sam problem z tym ze jestem z facetem od roku mieszkamy razem i on sie zpiera ze jestem miloscia jego zycia i nigdy nikogo tak nie kochal jak mnie ....a co najglupsze po przeprowadzce wpakowal do naszego wspolnego kompa zdjecia jego ex jak sie opala na golasa itp na dodatek laska paskudna jest jak noc....moich zdjec ani zdjec ze mna nie ma wcale zreszta on mi zdjec nawet nie robi z tego co widac tej swojej ex niuni robil bardzo chetnie i duzo... panna poprostu jakas flejowata dlatego tez mnie to dziwi ze taka wielka milosc moze do tej pory mu nie przeszlo tylko mi takie bajki opowiada Chyba najlepiej zrobie jak zaloze sobie folder z moimi ex zobaczymy jaka bedzie reakcja Normalnie zawsze szanuje uczucia innych i np nie zachwycam sie moimi ex i nie pokazuje ich zdjec ani nie trzymam we wspolnym kompie, nie robie zadnych komentarzy i porownan zeby on nie czul sie zazdrosny albo w jakis sposob zeby nie bylo mu przykro a faceci kompletnie maja w d... takie niuanse ze ktos moze wpasc na te fotki i poprostu moze poczuc sie nie fajnie