Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

angeliczka17

KOPENHASKA!!!! START 1STYCZNIA2008!!!!!!!!

Polecane posty

w sumie jak na stara babę mogę robić błędy to moja pierwsza w życiu dieta w wieku 20 lat kazda nadwyżkę gubiłam w sporcie i tańcu :):) ech miec znowu tyle latek:PP:P marzenia tak przed snem

DZIEŃ 2 i 9 Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru Obiad:1 duży befsztyk, sałata z olejem i cytryną 150g Kolacja:1 plaster szynki, 2-3 szklanki jogurtu naturalnego jak widać mamy ucztę panie moje:):)dwie trzy no no

Mamy:) Ja sobie to trochę inaczej rozplanować muszę bo lunchu jeść nie będę:) Więc coś takiego: Śniadanie:1 kubek kawy,1 kostka cukru 2 szklanki jogurtu naturalnego(pierwsza ok 13 a druga koło 15) Obiad:1 plaster szynki, 1 szklanka jogurtu naturalnego I tak dzień mi minie:) a teraz ide już spać bo się głodna robie:P 🌼❤️🌼

Gość Pudelkowa
Dziś już 3 dzień dla częśći z nas, nie jest tak źle. Trzymajmy się dzielnie!

dzien dobry:):) dla czesci dzień drugi hmm właśnie delektuje sie planowa kawunia zabawne bo zaczynam lubić kawę bez cukru :):)a wcześniej jakoś mi nie podchodziła:)dziś ciesze ie przede wszystkim na jogurcik nie wiem dlaczego ale mnie napawa optymistycznie może to ta ilość az trzy szklanki jak dam rade:P:P:P

Hey hey dziewczyny To juz mój trzeci dzien Dziesiejsze śniadanko to prawdziwa uczta GRZANKA Pozdrawiam

Gość marchewxl
hej Kurcze szkoda ze nie zauwazyłam topiku zaczeła bym z wami a takto ja mam dopiero dzis 1 dzien :(

Gość sokowciag
ja tez dopiero dzis zaczelam:) ciesze sie ze nie jestem sama!!

ja sie tez melduje:P u mnie juz sie zaczał 2 dzien:D trzymam sie niezle, a zaraz ide do apteki bo mąż mi zachorował:( przy okazji kupie sobie witaminki i będzie git:D JEZU jak mnie wkurza ta małpa:P odczepi sie od Naszego topiku nie możę Do chce wazyc---ja napewno skończe diete i to bez żadnych modyfikacji, jem jak w rozpisce, juz raz ja przeszłam i zyje wiec i 2 raz nie bedzie proble:P

no ja tez sie lepiej czuje niz za pierwszym razem:p kwestia przwyczajenia czy co:P

a no możliwe;) bedziemy silniejsze:P zamiast jogurtu maslanke kupilam:P tyle samo kalorii:P zaraz do ojca jade na noc i nie wiem czy bed emiala dostep do kompa;(

właśnie zabieram się za obiad i powiem wam że czuję się wspaniale aha pije wodę z cytryną

zjadłam obiadek jestem full jak to mówią:))ja sie nie ważę tylko chce po prostu poznać po sobie ze coś zleciało:):)bardziej zależy mi na cm niż na kilogramach a w sumie to to samo:)muszę sobie kupić wagę:P:P:P

no ja mam wage ale chyba wyrzuce przez okno bo juz nabawilam sie manii na codzienne wazenie a to błąd:P ja juz po obiadku ateraz wskakuje do łózka i sobie pośpie troche bo mężus chory i trzeba chorego wspierac:p a mała drzemka mi dobrze zrobi bo na podwórku i tak zimno jak cholerka:p snow is falling********:p

a dzis kupilam sobie witaminki..myslicie ze takie plusz witaminki moge do rozpuszczenia w wodzie??? bo ciekawa jestem:p aaaa jeszcze czerwona herbate kupiłam pur..cos tam:P

A ja właśnie wróciłam teraz wypije sobie 2 szklaneczki jogurtu:) W 10 sklepach byłam zanim go kupiłam. A resztę na później razem z szyneczka. A lunch nie jem ble..:) Dzisiaj się nawet przekonałam że mam dosyć silnej woli:) Bo poszłam z koleżanką do pizzerii bo mnie cały czas namawiała i ona zamówiła sobie frytki:( A ja tez chciałam:( i w pewnym momencie poszłam i zamówiłam sobie...........zieloną herbatę:D Brawo dla mnie:P A jak tam wasz drugi dzień mija ja się dzisiaj rano ważyłam i już schudłam 3 kg:) 🌼