Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bon apetite

Wyobraźcie sobie taką historię !!! SZOK !!!

Polecane posty

Gość bon apetite

Jest para. Razem od kilku lat. Tacy dalsi znajomi. On do niej przyjezdza, nocuje, chodzą razem i oficjalnie jako para na imprezy, wyjezdzają na wakacje, majówki itp. Czyli tak jak u innych, ale kilka dni temu dowiedzialam sie ze ...UWAGA !!! On ma zone i dwojke dzieci :O Z zoną normalnie zyje, a kochanka o niej wie...:O zona tez chyba wie Tak sie to ciągnie kilka ladnych lat Powiedzcie czy to nie chore? :O ja bylem zszokowany jak sie dowiedzialam ze on ma rodzine :O

Zaszokować cię bardziej? Znam układ, w którym zona i kochanka są najlepszymi przyjaciółkami :D Przy czym zona świetnie wie, ze że przyjaciółka jest kochanką jej męża i tak to traw od jakiś 5-6 lat.

nie dziwie sie. ZOna ma cos Kochanka tez. A zatem obie sa najedzone;) Maz dba o nie:) A zonka po jego smierci.. dostanie to i owo, zatem na jego skoki pryzmyka oko;) czyst y biznes tego 3 ukladu:)

Gość nie w czarnym bo tak
świadczy to o tym że są ze sobą bo tak im wygodnie... miłość nie dopuszcza dzielenia się :O ale ludzie żyją różnie...

oczywiscie ze tak. rzadko kto jest z miłosci.. a z wygody, zysku.. Nawet jak dostanie po..d.. nie odejdzie.. bo ma korzysc..z meza. Taka prawda. A przed ludzmi mowi, a wiesz dla dzieci jestem z nim itp a tak naprawde dla siebie.

Gość pierwszy raz zetknales sie
ze zdradą?

jesli powie pass.. straci ona, nie kochanka! Kochanka go bedzie miec w 100% a ona nic! Ani jego, ani korzysci;) wiec godzi sie, bo.. sama czuje ze teraz dzielac sie nim, ma wiecej;)

Owszem, moze sie godzić, szczególnie, jeśli nie kocha, z męzem jest z innych zupelnie niż miłość przyczyn, a w dodatku nie lubi seksu. a w każdym razie, seksu z mężem.

nie wiem...ale ja wolalabym kopnac kolesia w dupe i zaczac zycie od nowa...ale to tylko ja

Gość JA JESTEM W TAKIM UKLADZIE
OD 5 LAT

dewiantka> to jakies jaja? :O w takim razie albo ta zona tez ma kogos, nie kocha męza i jej to nie przeszkadza, albo zyje w wielkich luksusach i nie chce z tego zrezygnowac a czy maz tej kobiety i ta kochanka domyslają sie ze ona wie ?