Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rosaleen

Chciałybyście mieć faceta gangstera?

Polecane posty

Gość tadlamniejeststraszniezmyslowa

Gość a po cholere mi jesli
mam swoje uczciwego misia;) i nie zamienilam bym go na zadnego innego tylko desperatki szukaja jakis facetow z marginesu

Gość racja racjatylko
tylko desperatki szukaja takich fakasow !!

Gość Glupie pindy***
Gowno wiecie!!!!!!!!!!

Witam. Autorką tematu jestem :) Chciałam tylko powiedzieć, że przez rok, który minął od jego założenia moje fantazje ( i tylko fantazje) jeszcze mi nie przeszły :)

Gość triple zero
TEN TEMAT ZDECYDOWANIE MA POTENCJAŁ.

Gość DBRB
''Ronove Brak słów... Nie wiem co powiedzieć... bluzgać? Odwoływać się do filozofii Kanta czy do moralności Kalego? Piszecie bez większych błędów więc(chyba) nie wszystkie jesteście tlenionymi ziomalkami z bramy z mózgiem przeżartym marychą i jabolami... pewnie niektóre z was studia kończyły...socjologie,psychologie..heh... Ludzie mają moralność w d... z różnych powodów, wy jesteście po prostu za tępe by wykrzesać z siebie odrobinę empatii, by zdobyć się na chwilę j***** refleksji... K... co z tego ze twój misio jest dla ciebie czuly i kochany jesli wlasnie gdzies pare kilometrow dalej jakies dziecko ryczy bo jego tatusiowi połamali ręce i zabrali ostatnie pieniadze.. ze w innej obskurnej kamienicy placze zbita jak pies nastolatka ktora podwladni twojego misia gwałcą,tłuką i zmuszaja do prostytucji? Co z tego, że jakaś matka grzebie swojego syna narkomana, któremu amfę pod szkolą wciskali dilerzy pracujący dla twojego "misia"... Wstyd mi, że zaliczam się do tego samego gatunku ssaków co wy.'' PRAWDA!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuppppuuuup

Gość yhyehetakyhy

Gość tak strzal w morde na dzien
dobry seks wymuszony dzien jak codzien!!bosko!!!

Gość uuuuuoopppuu

Gość mae rose
miałam faceta gangstera, jak kazdy inny (przynajmniej większość) miał uczucia,był troskliwy i opiekuńczy, szanował mnie, rozstałam się z nim z rozsądku; nie chciałam się wpakować w jakieś bagno; teraz tęsknię,

Gość Aniolek_89_890
chciałabym czemu nie przeciez to jest taki sam człowiek jak kazdy z nas. tylko ma inne zycie i inne poglądy. to jaki by byl przy nas moze tez po czesci zalezec od nas. Bo jesli dacie sie traktowac jak szmaty to tak zostanie bedziecie nimi a on bedzie was zdradzal. przeciez nikt was nie zabije za to ze mu powiecie ze macie uczucia itd... wymuszony sex?? jak sie zgadzacie to prosze macie wymuszony. a wystarczy powiedziec "nie" oni tez maja uczucia. tylko jak sa pod wplywem narkotykow i alkoholu to najlepiej sie w łazience albo u kolezanki schowac. bo wtedy sa zdeczka niebezpieczni

Gość kobieta gangstera
ja takiego mam,prawdziwy facet z jajami,jest profesjonalistą,o nic nie pytam,ale dużo wiem,nie żaluję...

Gość asdasds
Mialam takiego faceta. Moze nie byl typowym gangsterem - dres, kupa miesni itd, ale "pracowal" w branży. Dowiedzialam sie po jakims czasie bycia z nim. Poczatkowo bylo fajnie - jezdzilismy po miescie, restauracyjki, kolacyjki, kasiorka, szpan.Bylam mloda, glupia, nie zdawalam sobie sprawy z tego wszystkiego. Albo po prostu nei chcialam o tym myslec. Kiedy postanowilam odejsc zaczelo sie pieklo - to, ze on grozil, prosil, plakal nie bylo problemem. Kiedy zrozumial, ze sam nie da rady probowal mnie zastraszyc - dziwni faceci pod domem, "obstawa" gdy wychodzilam z domu, pogrozki. Porysowany samochod, zdechly szczur w skrzynce na poczte, pobity koles, ktory kiedys po prostu odprowadzil mnie do domu, Ucieklam przed nim na drugi koniec Polski, przez ponad rok ukrywala mnie rodzina. udalo sie...nie zycze nikomu takiego piekla... Poczatkowo balam sie, teraz na szcczescie on sie ozenil..mam spokoj.

Gość Aniolek_89_890
hmm a czy ktos mi powie jak wyglada zycie po slubie z takim kolesiem??

Gość uuuuuoopppuu

Gość facet gangster-hmmmmmmm
to naprawde musi byc milosc bo tacy faceci sa bezwzgledni i jesli nie kochaja to nie szanuja kobiety a co za tym idzie bija ja i gwalca

Gość upupuuuuupopp

Gość upupuitppu

Gość no i wszystkie glupie dupy
tipsiary sie zebraly

Gość upuppodnoszęęę

Gość Aniolek_89_8989
czy oni tacy zli naprawde sa?? mnie sie nie wydaje... sa chyba tez normalni... tacy co nie bija i nie gwałca

Gość co do pytania ANIOLKA
oni nie wszyscy są tacy sami zdarzają się typy którym się wydaję że mogą wszystko i wolno im wszystko nie ma zasady na to każdy jest inny