Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek41

czy wasze imię odzwierciedla wasz charakter?

Polecane posty

Gość taka jedna AGNIESZKA
u mnie się zgadza jestem opryskliwa, brak mi ogłady i obycia, nei mam klasy ani honoru, jestem leniwa i żeruję na kim sie da poza tym, brak mi seksapealu, mam skłonności do tycia i o wszelkie swoje problemy obwiniam innych, dlatego ludzie mnie nie lubią, nie mam prawdziwych przyjaciół i jestem skazana na los zgorzkniałej starej baby :o

czy moje imię oddaje mój charakter??Nie wiem.Na tych stronach które podała robaczydło nie ma mojego imienia.Ale wiem że mój charakter zgadza się z charakteryzacją mojego znaku zodiaku.

Trudno się do nich zbliżyć, są choleryczkami, które nie liczą się ze słowami ale mają wielkie serce. Życie zawodowe dla nich to pole walki, gdzie wszystkie chwyty dozwolone. Lubia to co piękne i bogate. W życiu koniecznie chcą osiągnąć sukces i to możliwie jak najszybciej.cechuje je inteligencja analityczna, pragnienie miłości robi z nich kobiety zaborcze, we wszystkim chciałyby być pierwsze, to prawdziwe pokerzystki, zdolne do największego blefu. to ja:D

Alicja Osoba o tym imieniu jest zaradna i twórcza - może być nauczycielem, muzykiem lub literatem. Jest bardzo oddana rodzinie, oszczędna w gospodarowaniu mieniem własnym, umie dobrze gotować. Umie również znaleźć się w towarzystwie różnego rodzaju, potrafi szybko dostosować się do sytuacji - ma duże poczucie humoru. Jest osoba lubianą. zgadza sie duza wiekszosc, do tego jestem nauczycielem-muzykiem :)