Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aga25_n

poród nago czy w ubraniu??

Polecane posty

jak w temacie zastanawiam sie jak to jest w czasie porodu, bo widziałam różne zdjęcia i niektóre kobiety były nago inne w koszulach, to zależy od rodzącej czy szpitala osobiscie wolałabym być ubrana w jakąś koszulkę:/

Ja rodziłam w koszulce, moje koleżanki tak samo, więc chyba tak się rodzi:) o ile to normalny poród siłami natury:)

a ja nago..:) na początku miałam koszulę, ale potem \"w szale\" ją zrzuciłam..hm..właściwie to raczej nie ma się czego wstydzić, jeśli komuś tak wygodnie, nie takie rzeczy się tam dzieją :D

ja właśnie nie chcę nago:/ po prostu widziałam zdjęcia z porodu jak kobiety były nago i nie chciałabym tak wyglądać dla mnie byłoby to bardzo krępujące

Witam Ja miałam CC i bylam w koszuli, tyle,z e tej szpitalnej z wielkimi rozcięciami na piersiach:) i lekko zakrywającej tyłek.

Gość dlaczego nie widze waszych wyp
wypowiedzi chociaz pisze ze jest ich 6

mowie tak: bierzcie koszule i to dlugie tyle razy slyszalam,ze babki sie skarzyly, ze lezaly na porodowce i tylkiem swiecily i kazdy kto przechodzil to widzial itd. (szczegolnie te co rodzily 30 lat temu) porod to przewaznie kilkanascie godzin skurczow-do tego nie potrzeba byc na golasa, pomijajac fakt,ze mozna zmarznac w ogole nie wiem skad ten pomysl rodzenia na golasa? jak ktos ma dylemat to niech wezmie koszule, najwyzej ja zdjemie a jak przyjdziesz na golasa to pewnie juz tak zostanie

Gość na razie nie zobaczysz
Bo z kafe jest coś nie tak

Gość guuuga
ja mialam cc i bylam w koszuli szpitalnej

Gość te myszka
to trzeba bylo sobie kupic jakas jezzy koszulke twoj mezus nie pomyslal ?:D

czytać ze zrozumieniem albo napisze jeszce inaczej 10 h rodziłam we własnej koszuli ! a do cc dali mi kusa szpitalną koszulke ( takie wymogi szpitala )

Gość Mati Krak
Kolega mówił mi, że jak miał praktyki w klinice jako student to wszystkie kobiety wchodziły na salę porodową nago. Widok był niesamowity bo każda babka nie dosyć że w ciąży to jeszcze wydepilowana i na dodatek całkiem naga. Były różne babki ale najśmieszniej wyglądały te z bardzo małymi cyckami, które miały tylko same brodawki i te z wystającymi wargami sromowymi. Podobno wszystkie były piękne i wyglądały bardzo słodko.

Gość gość Małgosia
Ja też wchodziłam na salę porodową naga. Musiałam zaprezentować się studentom nie dosyć że w ciąży to jeszcze całkiem na golasa. Wstydziłam się bo pomimo że jestem atrakcyjną kobietą też mam bardzo małe piersi i na dodatek bardzo wystające wargi sromowe. Nawet nie chcę myśleć ilu studentów wtedy prawie pourywało sobie napletki na mój widok w takim stanie ...

Gość gość
Mati Krak 2016.07.17 Fajne prowo, czytam to już któryś raz. A ty Małgosia zresztą też.

Gość gość
WYPAD, ZBOKU wyżej

Gość gość
ja mialam 2 razy wielka koszule ..taka rozpinana ale i tak wszystko bylo widac ;)

Gość gość
Ja wchodziłam na salę porodową na golasa. Było to krepujące bo mam bardzo małe piersi i też wystające wargi sromowe. No i to, że studenci mnie oglądali w takim stanie nago i w ciąży. Obawiam się, że potem nie jeden student walił sobie konia na mój widok.