Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedługo 24.00

Sylwester a ja sama w domu

Polecane posty

Gość noemi vvv
również samotnie spedzam sylwka i iestety wiecej było tych w domu niż poza, ale coż, taki ze mnie typ, że nic na siłę :-O ale to już ostatni raz, nie dam się więcej losowi :-D pocieszam się tym, ze nie jestem dzisiaj w formie z pewnego dość powszechnie występujacego powodu ;-) plus boli mnie stopa więc te tańce wcale nie musiałyby być takie super

Gość juz niedługo 24.00
plusy są takie, ze wreszcie sobie odpoczne, poczytam cos,nie strace kasy na przyjecie ani na kiecke, która włoze tylko raz no góra 2...wole za tą kase kupic sobie normalny ciuch do chodzenia ;)

ja w domu ale nie sam i szykuje się niezła impreza:P połączenie romantycznej kolacji z sylwestrem :P

Gość alfaomegagamma
juz niedługo 24.00 chociazby to :) zreszta wszystko zalezy tez od ludzi :) jedni lubia sie bawic inni mniej. noemi vvv - za rok zobaczymy co bedzie napewno nikt z nas w jakiej kolwiek postaci nie da sie losowi :) ja np w zeszlym roku sie napalilam ze bedzie to super sylwek i ze napewno go zapamietam aaaaa jeszcze przed 23 wszystkie trole sie totalnie spily i nie bylo zabawy ;>

Gość noemi vvv
to prawda, ze imreza to loteria np na ostatniej, na jakiej byłam w październiku było wyjatkowo beznadziejnie, a zostajac w domu nic nie ryzykujemy ;-)

impreza zależy od ludzi i ich nastawienia jedni chcą się tylko schlać inni bawić :P trzeba wiedzieć gdzie iść :P

Gość juz niedługo 24.00
nie przepadam za imprezami.....wole takie domowe w malym gronie znajomych ale tych teraz brak poczytaam sobie w necie horoskop na 2008 rok dla mnie....wyglada całkiem pozytywnie ;)

Gość alfaomegagamma
Gnom zgadzam sie w 100 % heh tak naprawde nic nie zapowiadalo ze wtedy tak sie tyo potoczy zreszta bylo minelo :P Niedlugo Nowy Roczek moze byc tylko lepiej :]

Gość aaaatate
a ja z męzem, nasz pierwszy sylwester :)n full romantic, pełno swiec.. :) nie zamieniłabym tego na zadna impreze :) A ty sie nie martw, moze akurat kogos dzisiaj poznasz?? Tez kiedys mialam samotnego sylwestra- raczej z wyboru i fajnie bylo, przemyslalam duzo rzeczy, posiedzialam w ciszy.. pozakrywalam zegary :) Ja mysle, ze raz na jakis czas, warto przezyc tą noc samemu :)

aaaatate to tak jak u mnie :D tylko że nie pierwszy ale łączymy dwa w jednym :D żarełko gotowe :P alko się mrozi wiec wszystko idzie w dobrym kierunku a co najważniejsze humorek dopisuje:D

Gość aneczkaZirlandii
no ja mialam zupelnie inne plany, mialam zaczac ten rok z osoba naktora zawsze moge liczyc i z ktora czuje sie dobrze a spedze go z moim chlopakiem z ktorym probowalam rozstac sie niezliczona ilosc razy i jego przyjaciolka ktora nie rozumie po angielsku(mieszkamy w Irlandii) i beda rozmawiac po hiszpansku bo zanim ona by cokolwiek zrozumiala po angielsku Nowy Rok by nastal:P:P:P obiecalalm sobie ze to ostatni taki sylwester.........

Witam, to moj pierwszy sylwester ktorego spedzam sama wcrod czterech scian. Tez nie lubie tej nagonki na obowiazkowe imprezowanie, w tym roku nie mam nawet ochoty, ale tak calkiem samej tez dziwnie:)

ja spędzam w domu:)nie przepadam za sylwestrem,taki nakaz,że trzeba sie bawić i pić bez względu na humor.kolejny rok w domu:)ale nie umieram ze smutku z tego powodu:)dzien jak co dzien:)

Gość se siedze w domu
bo - uwierzycie - ze do pracy ide jutro ???? wiec nie moge imprezowac :o i nie chce :D

Gość se siedze w domu
nie dosc ze zarobie jutro sporo kasy to jeszcze zaoszczedze jakies 1500 zl na tym ze nie wyjechalam, gdzie jest zimno .... brr dzis sobie kupilam piekna satynowa kiecke i zajebisty stanik ... i to mnie cieszy :D

mała bo wszystko zależy od nastawienia ja mam dziś nastawienie imprezowe od samego rana więc nic mi nie popsuje tego nastawienia i dziś szaleje :D

Gość tak wyszło
tak wyszło, ze też jestem sama... smutno, ale i tak nie mam klimatu na żadną imprę

absolutnie żadne:) siedze przed kompem, nie pije, nie szykuje się:)przygotowuję się psychicznie na uspokajanie pieska, który jakby to powiedziec delikatnie, przeżywa te huki:)

w przyszłym roku będzie lepiej :D czego każdemu i sobie przy okazji też życzę :D

Ja też jak co roku sylwestra spędzę sam. Ale to nic, bo mam wrażenie, że to będzie mój ostatni rok. Czy wy również czujecie, że wszystko co dobre jest już za wami i w przyszłości będzie tylko gorzej?

No to witam 🖐️ wszystkich!!! Też spędzam Sylwestra w domu i sie z tego bardzooo cieszę. :P

a ja jeszcze nie zacząłem imprezy :D ale to już niebawem :P tylko jak zacznę to zniknę z kafe:P

Gość głupia ruda
ja będę pretty woman oglądać, .....tam też ruda...