Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz niedługo 24.00

Sylwester a ja sama w domu

Polecane posty

Samotna_83 "ze tak na sile na impreze gdzie same pary... to bez sensu" Słuszne podejście. Wreszcie ktoś podobnie myślący 🖐️ Ja mam postanowienie. Zostało mi kilka papierosów. Nowej paczki nie kupowałem i czeka na mnie paczka Nicorette

Ja wlasnie spisuje postanowienia :) Jak mi sie uda dotrzymac na dluzej choc jednego to bedzie sukces :)

Gość alfaomegagamma
samotna_83 witaj :) facet78 - powodzenia w rzucaniu palenia :)

Gość samotna_83
:) fajnei ze jest jeszcze ktos. A czytales moze ksiazke latwy sposob na rzucenie palenia (tez pale) i dzisiaj zaczelam.hmm nie nastawiam sie na cud i mimo ze na poczatku niewiele napisamo (tzn niewiele konkretnych rzeczy) to troszke sie boje. Podobno wiele osob rzucilo palenie wlasnie po przeczytaniu tej ksiazki.. nie wiem dlaczego ale jak skoncze dam znac. Moje postanowienia? bycie bardziej asertywna bo chyba jednak jesli czlowiek jest zbyt dobry to zawsze jest wykorzystywany:-) ehhhh

Gość samotna_83
Hmm moze tezje spisze.. fajnie by bylo za rok sprawdzic co sie udalo a co nie (oczywiscie wszystko sie musi udac hihi:P) Ide zrobic drina i zaraz wracam

Gość arurkaaaa
a ja wpadlam w wir sprzatania :P przynajmniej w nowy rok bedzie czysciutko :P podobno jaki pierwszy dzie ntak icaly rok :P dobrze ze chociaz chata bedzie czysta :P macie jakies plany na nowy rok ? ja zaczynam uprawiac sport silownia i bieganie. chce schudnac. chce zobczyac brata ktorego nei widzialam 4 lata bo jest zagranica. mam zamiar sie zmienic wewnetrznie byc bardziej otwarta do ludzi. Poznc nowych znajomych a nie uciekac :) a wy mowcie mowcie :D

Gość alfaomegagamma
nie czytalam :) ale moge powiedziec ze ja zerwalam z tym naloiem chyba bardzo prosto poprostu zmniejszalam ilosc papieroskow. czasem bylo strasznie trudno i paczka zawsze musiala w domu lezec tak poprostu ale teraz juz mi nie przeszkadza ani to ze ktos pali ani nawet mnie nie ciagnie:) dlatego trzymam kciuki za wszytskich rzucajacy palenie :) a jezeli chodzi o asertywnosc to fakt czasem przydala by sie wieksza :D

Gość alfaomegagamma
arurkaaaa ja tez sie za siebie biore hehe jakies sporty sie przydadza ;d ale najbardziej chcialabym wykombinoweac troszke wiecej czasu dla siebie zarowno tylko dla siebie jak i na zycie towarzyskie bo teraz czasem poprostu doba jest za krotka :P ale od czego jest nowy rok !!! kiedys musi sie cos zmienic :P

Gość samotna_83
hmm ja tez zamierzam zaczac jakis sport- nie chodzi o zrzucenie kg ale tak dla ruchu wiec domniemam ze jakis fitness powroci. Nauka nowego jezyka... no milosci w planach miec nie moge ale moze.... jak jeszcze cos wymysle dam znac:-) kurcze malo tego dodam- rzucenie palenia (ciekawe co z ta ksiazka mialam sie zabrac za nia dzisiaj ale potrzebny do tego chyba calkiem trzezwy umysl hihi) znalezienie pracy (najpierw obrona - ehh w styczniu:-() No i mam drina. Nasze zdrowie:-)

Gość alfaomegagamma
dokladnie nasze zdrowie :)

Gość samotna_83
mi mala nie smuc sie :) nowy rok niedlugo sie zacznie i wszystko bedzie piekniejsze i lepsze jesli w to uwierzymy i postaramy sie pomoc losowi

Gość alfaomegagamma
mi mała 1 h 13 min nowego lepszego podejscia :) Nowy Rok nowa tzw biala karta :) moze byc tylko lepiej

Gość samotna_83
Nie martw sie spedzicierzaem wiele nastepnych:-) moj pierwszy samotny od ... ponad 10 lat i prosze sie tu nie smiac- dziecinne wypady z domu na sylwestra tez sie licza:P

Gość samotna_83
a co sie stalo?

Gość alfaomegagamma
mi mała oj sa sa czasem tacy ale z reka na sercu my czasem nie jestesmy lepsze. Tylko nie myslec ze ja trzymam tylko strone panow hehe

Gość samotna_83
nie martw sie usmiechnij sie:-) Wiem ze jest Ci ciezko ale czasami tak bywa. Mezczyzni nei rozumieja pewnych spraw

Gość alfaomegagamma
mi mała wiem ze bede robic za taniego pocieszacza ale napisal esa ze zaraz bedzie a to juz cos znaczy tzn ze nie zatracil sie calkowice w zabawie ze znajomymi tylko pamietal ze ma byc na skype :) ale prawda tez ze faceci wielu rzeczy poprostu nie zrozumieja

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaahtiru9ut9fuk
ja tez siedze sama, rodzice obok, ale poklocilam sie z ojcem...masakra, co roku mam ten problem- gdzie isc na sylwestra?? jestem sama, bylam sama wiec nie mam opcji, przeciez nie pojde na impreze z kolezankami ktore maja chlopakow, to dla mnie niekomfortowe, zaloze sie tez ze moje kolezanki mnie zaluja...o jaka ona biedna....wspolczujemy...a moze mysla ze jestem nieudaczniczka?? ja tak wlasnie mysle, jezu, zadnych znajomych, latka leca, nie jestem coprawda az taka stara no ale zadnych perspektyw nie widze na przyszlosc - zero zycia rowarzyskiego , zero znajomych, eeeeehhhh bez komenrarza

Gość samotna_83
aaaaaaaaaaaaaaaaaahtiru9ut9fuk daj na wstrzymanie przeciez to taka sama impreza jak zwykle. Moj kolega powiedzial kiedys ze sylwester to wieczor dla osob ktore normalnie nie imprezuja... moze cos w tym jest..

Gość samotna_83
czyzbysmy zostaly same ? hallo halllo?

Gość lu_netkaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaa mam tam samo, zero znajomych, wszyscy patzra bokiem, ludzie sa do bani, najlepsza wiara na kafe :D p.s. ja w ogole nie czuje, ze jest sylwester heheh... tzn. nigdy ten dzien nie byl dla mnie jakis szcegolny, pralam wieczorem, zmywalam naczynia, potem nalozylam sobie maseczke -spa domowe heheh i pretty woman... a teraz siedze chwile przed kompem z psem na kolanach bo maly i sie boi :(

Gość alfaomegagamma
aaaaaaaaaaaaaaaaaahtiru9ut9fuk polowa ludzi nie pamieta co dzieje sie tej nocy, totalny bezsens a yak na marginesie ktos madrze powiedzial ze to noc dla tych co nie imprezuja.....

na to wygląda :)

Gość alfaomegagamma
samotna_83 jestesmy :D

wkurza mnie juz ten stan rzeczy wrrrrrrrrrrrr

Gość alfaomegagamma
y mnie czasem tez ale moim lekarstwem jest wejscie w wir pracy nie wiem czy najmadrzejsze ale jakies napewno :P

Gość samotna_83
ja juz tyle razy przerabialam wkurzanie sie ... ze postanowilam sobie odpuscic:-) Jest super a jesli komus wydaje sie glupi to ze dzisiaj siedze w domu to jego sprawa. ja na imprezke ide we czwartek i pewnie bede sie baiwc lepiej niz 90proc ludzi dzisiaj:-)

Gość lu_netkaaaaaaaaa
a czym sie zajmujecie??? tzn jaka praca- ja szkolnictwo :O

mam to samo, praca i studia lubie sie zakrecic i nie miec w ogole wolnego czasu wtedy przynajmnije nie mysle i mam satysfakcje kiedy sie sprawdzam kiedy robie cos dobrze kiedy widze rezultatty mojego wysilku ale co bede robila jak skoncza sie studia? tylko praca? zwariuje z nadmiaru wolbego czasu kurde, totalna zalamka

Gość alfaomegagamma
ja w branzy budowlanej :D tak wiem bardzo kobiece zajecie ;D