Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julinka

szukam porady na temat wózeczka titanium baby spider

Polecane posty

Gość julinka

czy ktoś moze posiada w użytkowaniu wózeczek titanium baby spider?jest on łudząco podobny do quinny zapp - tyle, że ma więcej funkcji przydatnych dziecku i mamie-ma rozkładane oparcie do pozycji prawie całkiem leżącej!oraz ma kosz na zakupy, a także ma przystępniejszą cene od quinny. przymierzam się do zakupu lekkiego wózeczka spacerowego dla mojej 6 meisięcznej córci - taki żeby był lekki, mobilny i w miarę za przystępną cenę. i w zasadzie titanium baby taki jest tyle, że to nowość i nie mam pojęcia jak sprawdza sie w na codzień???czy czasem nie warto dołożyć parę złotych więcej i kupić wózek droższy a sprawdzony? proszę o radę! Pozdrawiam

Gość uppp
może ktoś się wypowie?

Gość upupupup
zapodaj linka

Gość okropnie brzydki

ładny czy nie to kwestia gustu.. tego wózka akurat nie znam jednak wymiary po złożeniu bardzo ciekawe.. i regulowane oparcie jak i cena stawia go w przodzie przed zappem.. tylko ciekawe jak z jakością..

Ja kupiłam w grudniu Zappa bo nie widziałam tego ,ale mimo ceny jest super no i zawsze można go sprzedać na allegro jako używany a te sa w cenia nawet do 400zl.No i firma sprawdzona.Ale to Twój wybór

Gość beznadziejny ten wózek

ale zapp o ile się orientuje nie ma rozkładanego oparcia? albo mi już się miesza :)

Zapp nie ma i koszyka na zakupy też To jest wózek taki dla starszych dzieci które nie wszędzie dojdą (bo nóżki bolą)

Gość mariano34
kupiłam ten wózek jest leciutki zwrotny i świetnie podbija!a czy jest beznadziejny to trzeba go mieć by oceniać...

hello :) ja jeszcze raz w temacie wózeczka - dziewczyny napiszcie coś o nim, chodzi mi o opinie po jakimś czasie użytkowania tego wózka. zapowiada się nam zmiana auta i obawiam się że nasz wózio Micry się nie zmieści :(

Witam:)no cóż zależy wszystko od oczekiwań.Moje oczekiwania spełnia w 100%,ale....ja go kupiłam z tą myslą,ze bedzie mi słuzył tylko i wyłącznie jako wózek \"samochodowy\",taki na krótki wypad do IKEI czy innego centrum handlowego.Ze wzgledu na lekkosc i gabaryty po złozeniu. Ale czy kupiłabym go jako główny wózek spacerowy? Na pewno nie,a NA PEWNO NIE dla mniej niz rocznego malucha,bo oparcie wózka nadaje sie raczej dla starszego dziecka ze wzgledu na specyfike \"rozkładania\" :) Piszę w cudzysłowiu ,bo to tylko pasek jak w szelce.No i wczoraj na przykład będąc na spacerze z synkiem (normalnie mam bebe conforta-pompowane kółka-wygodny szeroki spacerowy wózek) wyobrazałam sobie ze jadę przez miasto moim \"samochodowym\" wóziczkiem i .....nie wyobrazam sobie tego:)) Raczej bym na normalne drogi i chodniki sie z nim nie wypusciła,no i jeszcze wazna rzecz-kosz na zakupy.Po drodze wstapiłam do kilku sklepików,w tym zieleniaka i np 2 kilo ziemniaków to pikus dla mojego bebe conforta.W ten trzykołowy zmieszcze pewnie soczek i dwie pieluszki;-) Nie odchecam Was ,bo ja naprawde jestem nim zachwycona.Ale jak juz wspomniałam,wszystko zalezy od oczekiwan...

Ja mam :) Jako spacerwókę :) Jak dla mnie jest oki, lekki, wygodny a w koszu można spooooro upchnąć :p Zalezy jak się powkłada :D Choć miałam wcześniej Graco Deluxe Devon (musiałam sprzedać z pewnego powodu) i był o niebo lepszy. Titanum jest tylk ok ;) Graco był super!!

pięknie dziękuję za odpowiedzi [kwiat} na codzień mam Buzza a teraz szukam czegoś do auta - właśnie tak do sklepu czy np. do zoo. zależy mi aby był malutki po złożeniu i mimo że nie planuje aby mi Jaś w nim spał ale miło by było jakby taki wózek miał jednak rozkładane oparcie.. jak narazie to Buzz nam się mieści do autka ale mamy zamiar kupić jakiegoś miejskiego bąka bo naszym coraz ciężej jeździ się po mieście, szczególnie z parkowaniem nie ciekawie :(

Gość mama bruna
ja mam titanium i jestem zachwycona. sliczny, maly, skretny, niewywrotny moj syn ma 21 miesiecy wazy 14 kg ubrania mu kupujemy na 92/98 i wcale mu glowa z niego nie wystaje, oparcie i podnozek to jedno a jest jeszcze miejsc na pupe.

Gość eliza-1978
Witam :-) Ja mam ten wózek od października zeszłego roku, jestem z niego bardzo zadowolona, jest lekki, a biegam po schodach bez wiekszego wysiłku, malutki, skrętny, a przede wszystkim wygodny dla mojej Zuzi, śpi w nim nawet na spacerze 3godziny, jedynym minusem jest to że kosz jest bardzo mały i jak wózek jest rozłozony nie mozna do niego nic włożyć i wyjąć. Ja jednak bardzo polecam bo cena jest niska a jakość moim zdaniem ok! Pozdrawiam

Gość malgo80
witam ja rowniez szukam lekiego wozka ktory zajmie malo miejsca w bagazniku i bedzie mial rozkladane oparcie,obecnie uzywam modelu TINY firmy baby design wazy 7 kgi jest wugodny w bagazniku wiele miejsca nie zajmuje ale jednka po jego wlozeni to zakupow wiele sie nie zmiesci:) czy ktos moze uzywa wozka tego modelu lub firmy ABC desig giro model????