Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tollerancja

Tolerancja na Kafeterii

Polecane posty

Gość tollerancja

Zastanawiam się skąd na kafe tyle nietolerancji? Niektórzy zachowują się wręcz jak fanatyści albo dyktatorzy. Czytam wiele tematów i NIGDY nikogo nie zjechałam. Może pisać dziewczyna ważąca 110 kg i taka ważąca 39 kg. Może pisać matka ośmiorga dzieci i taka która dokonała aborcji. Może pisać 35-letnia dziewica i 20-latka z 50 partnerami na koncie. Może pisać prawiczek i lowelas. Może pisać Arab, Murzyn, Żyd. Może pisać kobieta która zdradza, albo taka która non stop wybacza zdrady. Może pisać kochanka i zdradzający mąż. I jeszcze nikomu nie napisałam nic wrednego. Zawsze każdego starałam się zrozumieć i doradzić coś mądrego. A najwyższe "przewinienie" jakie popełniłam na kafe to kilka śmiesznych podszywów. Jezu, ludzie, skąd w was tyle nienawiści i złości? Ja jestem zadowolona z życia i nikogo nie oceniam. Wy chyba nie jesteście... Śmiem wręcz twierdzić że macie kompleksy. Normalny człowiek nie reaguje wściekłością na inność.

Gość panno nietolerancyjna
budujesz swoje poczucie wyższości na tym, jaka to niby tolerancyjna jesteś. Potrzebujesz poczucia bycia tą "lepszą"? Ktoś rzeczywiście tolerancyjny nie wytykałby innym JAKO MASIE kompleksów!!! Wybacz, ale to co piszesz o sobie i to jak piszesz zgrzyta ze sobą jak nóż po szkle :P

1. czy szczytem tolerancji nie jest tolerowanie niektórych nietolerancyjnych topików i co za tym idzie forumowiczów? 2. czy tolerancja jest takim worem na wsze tego świata przewiny? Wszyscy bywamy nietoelerancyjni!!!

ja jestem bardzo tolerancyjni :P leje w mordę toleancyjnie :P

maalutka jak nie jak tak uważasz że ja jestem nietolerancyjny :P

To moim zdaniem nie o tolerancji mówimy, a o zwykłej ludzkiej zawiści. Czasem jest beziteresowna... I ja to toleruję, bo nie zmienię. Przykro mi. Ciao :-)

Gość tollerancja
o czym wy piszecie? naprawdę popieracie teksty "ty szmato" gdy jakaś babka napisze że miała aborcję? albo "ty idiotko" gdy kobieta wybaczyłą zdradę? a jechanie po pannach które miały wielu facetów, zdradzają albo były prostytutkami przekracza granicę. Nigdzie nie napisałam że ja to akceptuję. Toleruję tak. Ale nie mam odruchów nazywania kogoś szmatą, kurwą, dziwka itd

Gość panno nietolerancyjna
przykłady które podajesz to przykłady na elementarny brak kultury wypowiedzi. Nie są synonimem słowa nietolerancja,,,

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tolerancjo :) tolerujesz takie zachowanie :O

eeeeeeeeeee ale cię wyświechtali :P witaj :D

oczywistą rzeczą jest, że jechanie po kimś w stylu \"ty szmato\" itd. nie jest ok. Ale to jest po prostu brak kultury. Z Twojej wypowiedzi natomiast wynika, że mylisz nieco pojęcia, bo bycie tolerancyjnym nie polega na tym, że \"wszystkich rozumiesz, nikogo nie krytykujesz i nie oceniasz\" (jak sama napisałaś). Jeśli taka ma być kafe to zmieńmy nazwę na \"kółko wzajemnej adoracji\" :O Konstruktywna, mądra krytyka, dostrzeganie czyichś błędów, wad, wyrażanie swojej opinii, która często jest odmienna od opinii innych ludzi, nie ma nic wspólnego z nietolerancją. Tylko wtedy może zaistniec jakas sensowna, obiektywna dyskusja, która coś wniesie. Nigdy nie jestem chamska, wulgarna w stosunku do innych, ale nie ma takiej siły, żebym pisała, że czarne jest białe tylko dlatego, że komus sie to nie podoba lub dlatego, że ktos chce, zebym pisała to, co on pragnie usłyszeć a człowiek, który do każdego i w każdej sytuacji jedzie \"ochami i achami\" jest albo bezmyślny i nie ma swojego zdania, albo fałszywy - jedno z dwóch ;)

klaudka a na kafe nie ma KWA przecież to i tak wygląda dokładnie w ten sposób tyle że jest kilka KWA

ja zdecydowanie wolę jak ktoś powie mi to, co naprawdę myśli, nawet jeśli to jest krytyka, która może zaboleć, niż uskutecznia fałszywe wazeliniarstwo, tylko po to, żeby mi się przypodobać lub z innych względów a że lubie słuszeć rzeczy miłe, skomplementy ... - no wiadomo, jak każdy, w końcu to naturalne. Grunt, żeby sprawa nie była naciągana ;)

Gość przepioreczka
uwazam..osoby wypowiadajace sie w sposob wulgarny..za nieopierzone szczeniaki..ktore wprowadzaja zamieszanie na niektorych forach..

Gnom ---> może i tak to z tymi KWA jest, ale ja do żadnego z nich na pewno nie należę ;) Strasznie mnie irytuają ludzie, którzy piszą o jakimś problemie, domagają się, żeby inni wyrazili opinie na ten temat, a jak sie pojawią słowa krytyki, to czują sie wielce urażeni. Jesli koms nie odpowiada to, że tutaj niektórzy piszą to, co myslą, to niech nie wchodzi w dyskusje. Wiadomo, że kafe to przekrój całości społeczeństwa, są tu bardzo różni ludzie i podejście z dystansem do pewnych spraw, nawet do chamstwa jest podstawą - tak to już jest i tyle "luzik" to słowo klucz ;)

dobry mi szczegół ;) Gnomisko, no teraz to postawiłeś pod dużym znakiem zapytania swoją ... męskość (że się tak "zalotnie" wyrażę) ;)

moja męskość ma się dobrze :P klaudka o to bym sięnie martwił raczej chodziło mi o to że nie tylko kobiety lubią komplementy faceci też wszystko zależy od typu człowieka :P

wiem, wiem, nie emocjonuj się tak, to był zaczepny żart ;) lubię jak tak powiewasz chłodem (jak sam to kiedyś określiłeś) - nie ma to jak fajne orzeźwienie :P

ja sięnie emocjonuję siły nie mam :P to się stan chorobawy zwany K.A.C. nazywa