Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatiiiiiiiiii

kocham mojego sponsora

Polecane posty

Gość agatiiiiiiiiii

jest szansa ze on mnie tez pokocha?:-(

Gość nie ma bo wie ze jestes
rozpruchana za kase :P

Gość agatiiiiiiiiii
to nie tak ja weszłam w ten układ zinnych powodow jestem sama wobcym miescie pochodze z malej miejscowości studouje na panstwowej uczleni ale musze si eutrzymac zapłacić za mieszkanie nei mam nikogo to byłao jedyne wyiscie

Gość katarinnnaaaaaaa
Akademik kosztuje tylko 200 zł. Po prostu chciałas łatwa kase 🖐️

Gość dla niego jestes tylko
tania dziwka

Gość agatiiiiiiiiii
ale ja nie mam nawet na akdemik!!Grosza nie mam bo rodzice niezle zarabiaja to nawet mi nie dali socjalanego!! a rodzice mi nie daja nic!!!akademik to raz ksiazki jedzenie..nie mam nic

Gość katarinnnaaaaaaa
Dlaczego rodzice ci nie dają? Wyrodni?

Gość ale to nic nie zmienia
jestes zwyklym jebadelkiem za pieniadze, odskocznia od codziennosci :)

Gość agatiiiiiiiiii
nie daja i juz.. skomplikowana sytuacja on to rozunie chyba..moze mnie pokochać?

Gość dla niego nic nie znaczysz
nawet sie nie łudz

Gość agatiiiiiiiiii
to niejest zwykły sponsoring ja mu towarzysze na bankietach balach przyjeciach seks jest ale to nie wyglada tak ja sobie to wyobrazacie..

Gość katarinnnaaaaaaa
Głupi byłby gdyby Cie pokochał. Jak może Cie kochać i szanować, jak Ty nie kochasz i nie szanujesz samej siebie? Dziewczyno, niedawno sama byłam studentką. Mnostwo pracodawców oferuje prace dla studentów, czesto nawet sama możesz wybierac sobie godziny, jakie Ci odpowiadaja, zdobywasz doświadczenie, a po studiach lądujesz w danej firmie jako pełno etatowy pracownik, ale nie...Ty wolałaś zarabiać du.pą:( Żal.🖐️

Gość przynajmniej 3 facetow
Ci tu odpisuje a do Ciebie nadal nic nie dociera :) jesli szukasz pocieszenia to zaloz lepiej inny topic...

Gość katarinnnaaaaaaa
to niejest zwykły sponsoring ja mu towarzysze na bankietach balach przyjeciach seks jest ale to nie wyglada tak ja sobie to wyobrazacie.. To jest właśnie zwykły sponsoring 🖐️

Gość agatiiiiiiiiii
studiuje dziennie administracje ma zajecia do 16.. Probowałam pracować w eekendy ale zarabiałam 200zł ...i opusciłams ie wszkole msuiałam za to wykupywac warunki... A sponsoring mnie tak nei pochania..i nie zarabiam 200zł a wiecej za 200zł nawet nie oplaciłam akademika neimowiac o życiu

Gość a jak poznałaś tego sponsora
?

Gość agatiiiiiiiiii
z ogłoszenia

Gość katarinnnaaaaaaa
To w takim razie powinnaś studiowac zaocznie. Każdy normalny, szanujący człowiek by tak zrobił. Zdajesz sobie sprawe, że jestes prostytutką? Oczywiście, że są przypadki, że klient sie zakocha w prostytutce, przykład: Pretty Woman :classic_cool:, ale sama wiesz że to był tylko film:)

Gość agatiiiiiiiiii
dzieki tego sie spodziewałam.

Gość a jak poznałaś tego sponsora
a on jest zonaty???

Gość agatiiiiiiiiii
dostałam sie na studia dzienne i chce studiować dziennie!! dlaczego dzieci bogatych i dobrych rodziców maja miec lepiej niz ja skoro stac mnie na na wiecej i dostałam sie na te studia. Potem kazdy by patrzył ze konczyłam zaoczne i myslalby ze byłam poprostu słaba.Nikt nie wiedziałby i nie rozumial ze zycie mnei do tego zmusiło

Gość agatiiiiiiiiii
nie jest zonaty jest rozwodniikiem

Gość agatiiiiiiiiii
:-(:-(ja go naprawde kocham prawdziwa miłoscią

dziwia twoi rodzice, ze nie chca zebys sie uczyla. ale dla ciebie jedynym wyjsciem jest rozmawiac z nimi. albo zrobic rok przerwy i pracowac w tym czasie, zbierac kase. oczywiscie to wyjscia "moralne". jak wolisz na studia zarabiac tylkiem to juz twoja prywatna sprawa, ale co do twojego pytania to szanse sa takie jak wygranie w totka.

Gość katarinnnaaaaaaa
Czasy kiedy papierek z panstwoej uczlni był wiecej wart niz prywatnej odeszły juz do lamusa moja droga. Teraz sie liczy kreatywność i doświadczenie. Dziwny masz system wartości...:(

Gość katarinnnaaaaaaa
Hottie--nie przekonamy jej, bo Ona zupełnie inaczej myśli niz my. Z rodzicami pewnie pokłócona, bo ja sobie nie wyobrażam byc rodzicem, mieć kase i córce nie pomóc. U mnie na studiach 90% studentów było na utrzymaniu rodziców przynajmniej przez pierwsze 3 lata.

no ja tez studiuje a utrzymuja mnie rodzice. ale widze dzieciaki ktore sa z biednych rodzin, z dalekich miejscowosci, obce i bez rodziny tu, ale cale weekendy pracuja i maja na akademik, jedzeni, moze to nie luksusy, ale jak sie chce to mozna

Gość agatiiiiiiiiii
nie poklocilam tylko nie jestem corka taty...ale jestem dzieckiem pozamałozenskim..i ojciec nei pozwala dawac mi grosza A ja chce studiowac na panstwowej uczelni nie dlatego ze chodzi mi o prestiz ale o to by miec takie szanse jak inni..o to studenckie zycie towarzystwo...czegos takeigo nei ma na prywatnych uczelniach..chce sie uczyć..podoba mi sie wysoki poziom tych zajec nie to co w wyższych szkołach