Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatiiiiiiiiii

kocham mojego sponsora

Polecane posty

Gość agatiiiii
on mówił,że tez sie troche przyzwyczail i fajnie musie spedzało ze mna czas..miał sie rozstać jakos w grudniu juz ale nie chciał tego robic przed swietami....to jeszcze troche przeciagnął...a potem juz samo wyszło...

Gość ciekkkawskaaaaaaaa
jaki był w łózku???????????

Gość dziewczyno kochana
zostaw Ty tego dziada, te kolezanke kopnij w du.ę pracy jest teraz full, wiec po co Ci takie chore historie i hustawka emocjonalna???

Gość dziewczyno kochana
i jeszcze Ci powiem - jestes do przodu, bo nie masz zludzen. Jak z tego wyjdziesz to malo co Cie wtedy bedzie moglo zlamac 🖐️

Gość agatiiiiiiiiii
"iekkkawskaaaaaaaa jaki był w łózku???????????" wiesz,ja nie mam porownania.... ale..wydaje mi sie ze zaden facet taki nie jest...dla mnie rewelacyjny:-)był.:-( Jak spedziłam z nim pierwsza noc..odrazu wydało mi sie to wszystko nieprawdopodobnie idealne... Nagle zjawił się facet...przystojny delikatny..który jeszcze mi płaci za to ze znim to robie i spedzam milo czas..Na dobrą sprawe to dopiero potem do mnei to dotarło że właściwie toja powinnam mu płacić Ta moja kolezanka juz tak pare razy pracowała i ona nie wyobraza sobie (ak twierdzi)pracować inaczej...poki jest młoda to zamierza to wykorzystywac ile sie da..I OKEY niech robi co chce ale dlaczego akurat do niego..?? ona me setki namiarów mogłaby sie zadzwonić do tysiaca innych facetow bo obraca sie w tym towarzystwie ale ona woli zrobic mi na zlosc pewnie bedzie poem mi opowiadała co robili i jak sie bawiła...

Gość to nie jest dobry człek
skoro w ogóle w to wszedł wiedzac ze jestes dziewica... Mógł to przewidziec znał twój stan wewnetrzy wiedział ze jestes dziewica.. i wykorzystał..Szkoda że wtedy nie był taki..rozsadny i go sumienie nie ruszyło....zanim zaczął rozdziewiczac biedna zagubiana dziewczynkę

Gość dziewczyno kochana
lej na to cieplym moczem - powtarzam i nie zawezaj swojego zycia do tych dwojga ludzi musze isc spac, wiec sie zegnam a Ty zacznij wymagac od ludzi i od zycia zamiast sie poddawac chorym ukladom🖐️

Gość jasneeeeeeeeeeeeee
taaaaaaaaaaa?to ona była dziewica? Uważaj ze w to uwierze.... dziwiaca to ona moze i byla ale analną conajwyzej...

Gość glupiutka jestes
bo kazda rozsadna kobieta na twoim mieiscu by specjalnei znim wpadła..miała bys chociaz dzidziusia faceta swoiego zycia i pieniazki..

Gość gość
glupiutka jestes---> myli Ci sie rozsądek z głupota. Jak mozna pomylic dwa tak skrajne pojęcia?:o

Gość głupiutka jestes
dokładnie tak by zrobiła kobieta zgłowaą na karku a nie zakochała sie oddała cnote i teraz główno z tego ma siedzi i lamentuje 01:06 agatiiiiiiiiiiiiiiiiii iz jednym kieliszkiem wina..to nic mi sie nie stanie..Wziełam walium bo nie mogłam spac i miałam stany depresyjne jeszcze nie zaczeło działac i zupełnie zapomniałam ze je połknełam...i wypiłam wino... i teraz sie troche boje ze sie nei obudze... Alejuz druga noc cierpie na bezsennosc..i musiałam jakos temu zaradzic.. Moze zwymiotowac to wino? Patrz kochana jak to w internecie nic nie zginie:Dczyzby zbierznosc nickow znow...zapomniałas zmienić?? wez sie w garsc isteryczko i nie przynos nam kobietom wstydu!!