Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loli543

microgynon

Polecane posty

Gość loli543

co sadzicie o microgynon?

ja je uzywam nie sa rewelacyjne leb mnie tak bolal ze szok przytylam z 2kg ale teraz juz jest dobrze, nic mnie nie boli;) jedyny plus to cena bo sa baardzo tanie (niecale 8zl)

Gość loli543
no mnie wlasnie boli tez glowa czsem nawet czesto a Ciebie jak dlugo bolala i czy jeszcze bierzesz?

bolala mnie dosyc dlugo ja sie nawet balam ze wiesz to moze byc jakis guz czy cos:( a bolala tak ze myslalam ze mi naprawde glowe rozwali:/ a sie okazalo ze mam problemy z sercem i od serca ten bol glowy ale tablety nasilily ten bol poza tym one nie powinny byc dla mnie przepisane ze wzgledu na problemy wlasnie z cisnieniem:/ takiego genialnego gina mialam:/ ale tabletki przestaly jakos dzialac na serce i dobrze biore tabletki od poczatku wrzesnia ubieglego roku glowa bolala mnie przez pol roku

To indywidualna sprawa. Dla mnie są ok. Nie przytyłam. Czuje sie bardzo dobrze. Ochota na seks tez jest. Jedyny minus to taki ze kilka pierwszych dni po 7-dniowej przerwie moj organizm troche zle je znosi, czasem jest mi niedobrze i samopoczucie odrobine gorsze. Ale na szczescie to szybko mija.