Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy kupie

Czy do 3 tys zł kupie jakis samochod ???

Polecane posty

Gość czy kupie

Oczywiście używany ... jaki samochod byscie polecily poczatkujacemu kierowcy :) Zdalam wczoraj prawko, za 2 tygodnie ide po odbior ... czy za tyle kasy da sie kupic cos normalnego czy tylko same graty ??? Nie pracuje ... pieniadze mam z 18nastki i z pracy wakacyjnej.

ktoś tu kiedyś napisał żeby sobie kupić kilka maluchów w różnych kolorach na różne okazje :)

kupić kupisz ale czy go potem utrzymasz ? :P wiesz OC, paliwo i takie tam :D a sama piszesz, ze nie pracujesz

Gość xdjviodjfmodmdkonv
Kupić można ale ile potem w niego włożysz.... trzeba mieć fart.

Gość M....
za 3tys kupisz już sobie nawet poloneza nie tylko malucha ale nie wiem czy potem będzie cię stać żeby tankować takiego smoka jak poldzio:(,maluch za to mało pali ale to z tą strefą zgniotu co cała prawda,więc bardzo niebezpieczny samochód.

Gość jakiś napewno
:D

taaa i wszystko benzyniaki :P :P ciekawe skad ona potem kase na paliwo weźmie :D

Honda sprowadzona i dlatego tanio, ale nalezy jeszcze doliczyc oplaty ok.1200 zl.na rejestracje w polsce

Mloda dziewczyna, ktora dopiero dostala prawko nie bedzie tyle jezdzila zeby ciagle kombinowac na paliwo.Moga rodzice dokladac.

Jarek a widziałes co ona napisała ? :P \"Nie pracuje ... pieniadze mam z 18nastki i z pracy wakacyjnej.\" więc po mojemu ona ma tylko na samochód a o pozostałych kosztach jego posiadania zapomniala :D