Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nasteczka18

Dlaczego niby MATKI siedza tylko na necie a dzieci...........

Polecane posty

Gość nasteczka18

pewnie płaczą głodne brydne dosikane!!!!!!! I to są matki!!! Moja nigdy nie spedzala tyle czasu na necie zawsze ma coś do pracy czymś sie zajmuje a nie jak Wy tylko tutaj piszecie głupoty a w domu pewnie syf stosy prania..........|głupie i nie dojrzałe z was matki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S-nie mowie tutaj o wszystkich mamach np. o tych ktore wchodza tutaj tylko zeby sie cos zapytać...............

Gość mordoklejka zebata
tez sie nad tym zawsze zastanawiam

Gość nasteczka18
mam brudną pupę

a ja się jakoś nad tym wazkim globalnym problemem nigdy nie zastanawiałam.... może czas zacząć zaprzątac sobie główę pierdołami? :D

Gość gdakacc
nasteczka z jednej str.masz racje. Matki małych dzieci nie musza ich zaniedbywac ale wydaje mi sie,ze jednak za duzo czasu spedzaja przed komputerem. Rozumiem jak dziecko spi,to mzona miec wytchnienie ,chociaz wtedy gdy spi mozna zrobic wiele innych pozytecznych rzeczy,ale gdy nie spi to lepiej chyba aby spedzały czas z dzieckiem ,nawet jakby ono było jesczze maluskie.A do tego wiele mamus ma nie tylko jedno dziecko i klika niemmiłosiernie duzo.

Gość mordoklejka zebata
nie madrzyj sie haris :P nad globalym ociepleniem dumalam wczoraj

Gość mordoklejka zebata
wiec...pierdolenie ! u mnie rano bylo -11 :o:P

Gość mordoklejka zebata
niestety ...dzis moge myslec jedynie ma matkach i ich malych bachorkach

a ja nie rozumiem co ciebie to obchodzi? może ty nie potrafiłabyś sobie zorganizować czasu żeby mieć posprzątane, uprane, ugotowane, dziecko zadbane i jeszcze posiedzieć na kafeterii może one potrafia

Gość gdakacc
czas mozna sobie zorganizowac super,ale nawet jak sie wszysko zrobi to lepiej ten wolny czas spedzic z dzieckiem a nie z komputerem.Chyba,ze dzieci matek klikjacych ciagle spia.

w sumie to ja tez jakos nie widze problemu, co wam do tego kto ile spedza czasu z dzieckiem :P

Gość gdakacc
ja tez nei widze problemu jak ktora matka spedza czas,ale wiele mamus przechwala sie jakimi one nie sa mausiami wspaniałymi ,a jak moze byc wspaniała matka osoba ciagle klikajaca

juz nie przesadzajcie jak dziecko spi to dlaczego matka nie moze miec czasu dla siebie?? ma ciagle sprzatac i prac?:o a to ze masz czas na dziecko jak i na kompa, to tylko pogratulowac bo jest dobrze zorganizowana

Gość felkaa
jak dziecko spi to własnie wtedy powinny sprzatac prac i prasowac bo niby kiedy to maja robic ? jak nie spi?

już was widze wszystkie jako matki nic nie robiące dla siebie tylko sprzątające, gotujące, piorące, szorujące podłogi... :o opanujcie się to że jest dziecko nie znaczy, że to koniec życia matki

ilez mozna gotowac,sprztac,zmywac,prasowac? czy ktos tu oby nie przesadza?

Gość gdakacc
Nie trzeba ciagle sprzatac itd.ale wydaje mi sie,ze trzeba w pewnym wieku dziecka ciagle spedzac z nim czas aby dobrze sie rozwijało.Bynajmniej ja tak robilam.

Gość nasteczka18
Nie no owszem niech od czasu do czasu posiedzi przy necie ale nie kurde cały czas!!!!!!!!! To jest chore!!!!!!!! Co dla niej wazniejszy jest net i to kaffe niz dzidziuś!!!!!!!!!!!! Takie matki to ja bym wyszczelała!!!!!!!!

Moje córy są w szkole i najmłodsza w przedszkolu (codziennie je odwożę lub robi to mąż)... następne dopiero w drodze. Pracuję w domu, tu mam biuro do papierkowej roboty naszego przedsiębiorstwa. :) Trzeba sobie umieć ułożyć życie he he! ALE jak będę miała kolejne to zapewne stąd zniknę, bo fakt, przy malutkim dziecku to nie ma tyle czasu a pracować będę musiała (i chciała) również. A sprzątanie domu zostawiam zatrudnionej przeze mnie gosposi. Dziewczyna sobie zarobi a ja mogę pracować w spokoju i od czasu do czasu otworzyć okno kafeterii i coś skrobnąć.

gdakac - zaprzeczylas sama sobie -'' Nie trzeba ciagle sprzatac itd.ale wydaje mi sie,ze trzeba w pewnym wieku dziecka ciagle spedzac z nim czas'' - jesli dziecko sie samo bawi na podlodze np. to matka ma stac jak jakis straznik i pilnowac to dziecko? juz nic nie moze zrobic bo 24h musi przy tym dziecku stac?:o

Gość nasteczka18
noo i jeszcze matki z opiekunka brakowało!!!!!!! Nawet ci sie po dzieciach nie chce posprzatać!!!!!!!!!!