Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana08

Zaraz jade do szpitala...

Polecane posty

Jestem po terminie,zaraz jade do szpitala.Lekarz kazał,boje sie porodu jak cholera,niech mnie ktos pocieszy:(

nie mam zadnych bóli poprostu wczoraj u niego bylam i kazal mi przyjechac,pewnie beda mi wywolywac...dziwnie sie czuje

spineczka 🌼 :) zycze zdrowego dzidziusia i niebolesnego porodu. Bede trzymac kciuki ! :)

Gość heheheheh
bedziesz mamusia-wkrotce-yuppi-ciesz sie-bac mozesz sie drugiego porodu-ale pierwszy to nie ma boja

ja też życzę powodzenie i szczęśliwego rozwiązania i pamiętaj, że strach ma WIELKIE oczy!!!

o mamani!!!nie mam teraz gg bo jestem u rodzicow mojego Ł.bym sobie pogadala jeszcze...wiesz jaki mam stres:(normalnie nogi mi lataja ,ale tam staram sie zachowac zimna krew...jestem spakowana,zaraz jedziemy

bedzie dobrze ryba...nie martw sie na zapas...powodzonka i usmiechnij sie...:D o tak

spineczko i co zdecydowaliscie? bedziecie mieszkac u tesciów jak sie dzidzius urodzi czy u siebie?

wiesz u nas tak jak pisalam,jesli tylko bede w stanie zajac sie malym.Ł.taki wystraszony ze juz nawet nie porusza tematu i powiedzial ze zrobi jak ja zechce

spinka :) ciesze sie ze sie wszystko ułozylo :D:D:D zycze wam duzo zdrowia i powodzenia!!! 🌼

tak spineczko idź pod prysznic, możeciepławoda sprawi, że coś się zacznie :D a tego chyba najbardziej byś chciała - uniknięcia wywoływania. tak pomarańczko ciepły prysznic może zdziałać cuda, więc nie gadaj głupot! przecież nie wybiegnie goła na ten mróz, tylko najpierw ochłonie po kompieli, ubierze się wsiądzie do ciepłego samochodu i pojedzie. nie przesadzajmy. spinko szybkiego porodu i zdrowego dzidziusia! trzymajcie się dzielnie :D

Gość do tej o nicku do mamani
Zastanawiające wielce jest Twoje podejście do tego forum i osób tu piszących, jesteś sfrustrowaną babeczką, która z braku zajęć lubi sobie poszydzić? czy tego nauczyli Cię rodzice? braku szacunku do drugiego człowieka? wytykania drugiej osobie ile ma dzieci i co z nimi robi? Może to głębszy problem? Poszukaj najbliższej poradni psychologicznej zanim Twoja niechęć do kobiet zamieni się w paranoję lub inne głębsze schorzenie psychiczne. Nienawiść, zawiść i niechęć do człowieka można leczyć terapiami. Jest wiele sposobów. Ponadto zauważyłam, że za cel postawiłaś sobie niejaką "mamani". Nie znam jej ani Ciebie, ale uwierz mi, już na pierwszy rzut oka na Twoje wpisy, można wysnuć wniosek, że masz jakąś manię prześladowczą. Dlaczego akurat ona? Jest tu sporo mam w kolejnej ciąży i jakoś tylko owa "mamani" Cię nurtuje. Nie oznacza to, że powinnaś szydzić również z innych mam, bo nie o to mi chodzi. Chciałabym poznać motywy kierujące Tobą.

Gość bubula
no, no, no, niezłe podsumowanie pomarańczki, ciekawa jestem odpowiedzi:) pewnie pojedzie ostro jak na buca przystało

Gość bubula
ja bym napisała po kĄpieli a nie "kompieli" lub "kapieli", bo oba słowa źle napisane

oj oj i co? zrobiłam jeszcze inny błąd w swoim poście i nie wiem czy ktoś go zauważył :D no kto pierwszy...

Gość bubula
nieważne która pierwsza, która druga, czy to ważne? ja zauważyłam dwa błędy :) "do mamani" a weź odpowiedz w swoim stylu tej psychoterapeutce forumowej, bo ciekawa jestem też

Gość bubula
no i nie ma odpowiedzi od maniaczki prześladującej Mamanię :(

bo tak zadane pytania nie jest łatwo odpowiedzieć, poza tym najlepiej by było gdyby osoba prześladująca \"mamanię\" sama sobie odpowiedziała a nie publicznie. To niewiele zmieni. Poza tym niełatwo się otworzyć publicznie osobie chorej.

bo NA tak zadane pytania miało być, przepraszam za błąd, przez który sens wypowiedzi został nieco zatarty

spinka69 - jestem myslami przy tobie!bedzie dobrze zobaczysz!nie taki diabel....;)Trzymam kciuki za was! Dziewczyny po co sie denerwowac???zawsze na forum znajdzie sie jakas siksa ktora znudzona siedzeniem w zeszytach lazi po kafe i szuka zaczepki.Bierzcie przyklad ze mnie!jestem w ciazy nie moge sie stresowac i LEJE SIKIEM PROSTYM na gowniary!a to ile mam dzieci ile jeszcze zamierzam miec to moja zakichana sprawa bo nikt procz mnie i mojego meza nie bedzie ich utrzymywal!jesli chodzi o MaMani to fajna dziewczyna.Bujam sie po tym forum blisko rok i nie spotkalam sie z sytuacja by dziewczyna komus krzywde zrobila:)

Gość sukienka
jak robicie zdjecia i wklejacie je na forum to zrobcie chociaz porzadek w domu,na zdjeciach widac nie tylko wasze slodkie dzieciaki ale i nie zly bajzer w domku.moje skromne zdanie.i prosze na mnie nie wrzeszczec:) bo mam racje.