Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helołłłłłł

nauczyciele, czy dostaliście podwyżki?

Polecane posty

Gość helołłłłłł

kurcze liczyłam na obiecane podwyżki a tu dostałam raptem 35 zł i teraz otrzymuję 1360 zł (na rękę) - a jak to jest u innych , podobno miały byc jakieś konkretniejsze podwyżki??? ps >>> tak jestem nauczycielem >>> zaraz mnie zjedzą tu na forum >>>>>>>smacznego>>>>>>> :)

Gość eee to calkiem ladny pieniadz
w sam raz na zupki z kim-lana

Gość helołłłłłł
no, po zapłaceniu rachunków i kupnie jedzenia i leków zostaje prawie całe dwie stówy na szaleństwo (ubrania, kosmetyki, itp) no i pracuję już 9 rok >>> dobrze ,że są wakacje :)

Nie jestem nauczycielem, ale proszę o odpowiedzi przedstawicieli tego zawodu na dwa pytania: - na kogo głosowaliście ? - jeśli na PO, to uwierzyliście w obietnice natychmiastej poprawy bytu? - jeśli dwa razy tak na powyższe pytanie, to co sądzicie o Tusku i ile czasu jesteście w stanie czekać na podwyżki?

Gość helołłłłłł
głosowałam na PO >>> wciąż wierzę ,ze będzie lepiej...

Gość
a co Tyna to że ja pracowałam całe święta, zarobię maksymalnie 1000zł, na szaleństwa nie zostaje mi nic, również ukończyłam studia ale niestety nikt w ministerstwie nie walczy o podwyżkę dla mnie :o

Ja też wierzę, ze będzie lepiej i jak będzie to to docenię. W przeciwieństwie do niektórych dla których wszystko było chyba świetnie do roku 2005, a po nim wszystko źle.

Gość
ja tylko chcę wiedzieć czemu nie zasługuję żeby ktoś zawalczył o moje prawa tak jak o prawa lekarzy i pielęgniarek, górników i rolników... :o chciałabym zarabiać 1340 i nie narzekałabym

Gość Raczek nieboraczek.
1360zl?Matko jak wyzyc z takiej pensji?:(((Polska to straszny kraj.Mam nadzieje ze dozyjemy czasow ze kazdy bedzie zarabial przynajmniej z 6 tys na lapke.Ja z mezem rowniez jestesmy po studiach(POLITECHNIKA SLASKA).nA POCZATKU NASZEJ PRACY ZARABIALISMY PO 1200ZL NA LAPKE.Dzisiaj po 4 latach pracy maz zarabia co prawda wiecej bo z premia i dodatkami ok 7tys na lapke a ja zaledwie 3-4.Ale ogolnie nie jest zle.Belfra zycze powodzenia!

Gość Raczek nieboraczek.
neurosa1 a czym sie zajmujesz ze tak slabo Ci placa?

Gość
pracuję w hotelu :) recepcja + obsługa kasy firmowej + faktury + sprawy administracyjne + co tam jeszcze trzeba zrobić, praca na 3 zmiany, w weekendy i święta

Gość Raczek nieboraczek.
I placa Ci 1000zl?To jawna kradziez !!!!:((((

Gość Raczek nieboraczek.
najlepiej chyba zalozyc wlasna firme.:))Chociaz i to niepewny interes i pieniadz.

Wszystko zależy na kogo głosowałaś bo jak na PIS to nie dziw się że taka mała podwyżka. Podwyżki mają dostać ci co wierzyli w upadek PISo-komuny i ci w odpowiednim czasie dostaną.

Gość helołłłłłł
hej