Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lista lista

Najgorsze idiotki forume......

Polecane posty

Gość bejbe tylko potem nie płacz
że się skończyło

Gość ale lizodup z tej
ja nie odczuwam żadnych przeciążeń forum. jak będą chcieli się pozbyć topików to skasują te najstarsze, już ty się o serwery nie martw.

Skoro system jest przeciążaony, to może poproś swoją koleżanke z kółka wzajemnej adoracji, żeby nie szczekała na każdym topiku jaki zobaczy.Swoją drogą podsunęłaś mi ciekawa teorie...problemy z łącznością na kafe rozpoczeły się mniej więcej wtedy, kiedy pojawiło się to to różowe i skrzeczące \"coś\":classic_cool:.Czyli jeszcze jeden argument przemawia za tym, że ten błazen musi odejść:D

a ja jestem zawiedziona, gdyż dostałam tylko 1 głos zaiste 😭 😭 😭

Wystarczy glupi nick odrobina bezczelnosci i 2 dni zeby inni na kafe zaczeli Cie zauwazac, to nie jest trudne (sama sprawdzilam). Fajnie jest podyskutowac z ludzmi na rozne tematy, ale coraz wiecej pojawia sie wlasnie takich dzieciakow jak bl, del czy jarek84, nie maja takie nic ciekawego do powiedzenia, gadaja w kolko o sobie i tworza wlasnie takie wzajemne kolka adoracji jak ktos wyzej bardzo trafnie to ujal, mysla ze sa kims. A tak naprawde to sa bardzo samotni i nie bardzo maja co zrobic ze swoim zyciem, szukaja dowartosciowania za wszelka cene...

Ojej, tez sie tu znalazlam? I to na 1 stronie, wow. Pomaranczka - zapewne pan Myrevin :classic_cool: :P

Gość buka
Gorzej gdy ktoś poważany na forum dostaje bana za bardzo chamskie i niesmaczne podszywy w poważnych i smutnych tematach. Taka osoba zasługuje na miano najwiekszej idiotki forume:(

Ja pamietam, ze nie przepadalam za Myrevinem... bo, ze tak powiem,. probowal sie "lansowac" bez sensu a do tego byl zarozumialy i niespecjalnie inteligentny... ale to dawno bylo ;)

Ja nie rozumiem, dlaczego zaraz "kogo się lubi a kogo nie". Przecież to forum. Wirtualne. Wiecej dystansu i bedzie ok. Kafe moglaby wtedy odetchnac, bo tematow na temat uzytkownikow jest za duzo.

Gość dla mnie fajna madchen
w tej chwili. Może to niezbyt popularny typ, bo pewnie są głupsze, ale dziewczyna jest tak zarozumiała, arogancka, a przy tym nierozgarnięta i prymitywna w myśleniu, że aż żal dupę ściska. :O

no forum , dyskusyjne - wiec dlaczego dyskutowac na temat, to niektorzy pieprza trzy po trzy? :O

Bejbe Lilly to nr one nie ma to jak nudziara smęcąca o pomarańczach buahahahaha

Powód: moderacja z doskoku, kafe żyje swoim życiem i można pieprzyć trzy po trzy od rana do nocy. Czasami można, wręcz trzeba takie offy walić. W zasadzie wolę te dziwne dialogi niż topiki typu: "jak zrobić loda" albo "spuściłem kloca" itd :o Kiedyś kafe taka nie była, ale kiedyś to była inna bajka...

Nie była, było zdecydowanie mniej tematów, mowa o tych debilnych. O2 kiedyś nie było takie "sławne" jak dzisiaj i na kafe nie siedziała młodzież gimnazjalna (sorry). Facetów też było zdecydowanie mniej. TAKICH facetów. Szkoda gadać :P Więcej dystansu i będzie ok.

Ogólnie Bejbe Lilly jest przegrancem zyciowym kafeterii, siedzi tu caLymi dniami i pierdo..li smety.Ale my przynajmniej mozemy sie ubawic Jej kosztem:D.

ja tez jestem na kafe praktycznie od początku a te wszystkie "gwiazdki" działają mi na nerwy. Jak cudownie było by choc raz zajrzec tu i przeczytac cos konstruktywnego :D

Gość kaśka_19_-
E tam, do mnie jej dużo brakuje :P

o ja tez sie znalazlam:D a to jest ciekawe jak ktos na podstawie forum ocenia czlowieka ze jest nierozgarniety czy prymitywny, ciekawe...

ciekawe jest to co piszecie:) Ja k mozna lubic albo nie, czyjegos nicka. Bo przeciez wiekszosci osob nie znamy osobiscie a tylko z nickow pod jakimi wystepuja... Dla mnie zenada:(

Gość ja wiem tylko zee
delicious to raszpla ktorej chuja brakuje:)