Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrinnak

Jakie imię dla dziewczynki, normalnie nie potrafię nic wybrać Wy też tak macie?

Polecane posty

Gość karrinnak

Tyle sie juz naczytałam i jakoś ciągle "to nie to" zazdroszczę tym, które od dawna maja wybrane imię!

mnie sie podobaja kornelia karina karolina olena i matylda :) aa i jeszcze laura :D chyba wiekszy problem miałabym z imieniem dla chlopca.

Gość omammamia
tez mam ten problem!! na początku wszyscy krzyczeli ze bedzie chlopak, więc męskie imie mamy - po dziadkach (moim i męża) a tu sie okazalo, ze dziewczynka:) moznaby przerobic, ale chyba by sie wkurzyla za stanislawe (choc mi sie osobiscie podoba) najnowszy pomysl to Nina:) Co wy na to?? Mozna tez karolina po moim tacie, chyba by zglupial z radosci:) ale moj M romansowal kiedys z dziewczyna o tym imieniu i mam opory:/ Poza tym wydaje mi sie przydlugie - nauczy sie porzadnie przedstawiac w wieku 5 lat:/ tyle ze po tacie...

Gość lotodyk
kobieto...sama poszukaj imienia dla twojego dziecka a nie pytaj obcych

Gość omammamia
pinkyyy powinnas byc zona mojego meza - macie takie same typy:D

Gość omammamia
a co myślicie o Ninie

Gość Agata Nina Maja

Mnie sie podoba Laura... moja siostra wzięła kalendarz, spisała imiona, które się jej podobały a później sobie wybrała^^

fajne :D mnie sie kojarzy z bajka o emili elishabet i clifordzie ale ja ostatnio chyba za duzo bajek ogladam :D:D nie znam zadnej niny a imie brzmi sympatycznie którkie proste a niewiele dziewczynek je noci :D jestem na tak :D

jak dal mnie najpiękniejsze imię dla dziewczynki to Maja, Majusia Majeczka tak pięknie brzmi zdrobniale :) albo Justynka :)

Gość omammamia
dzieki:) co prawda pracownica ojca sie tak nazywa (jedyna w dodatku), zeby bylo smieszniej rodzi miesiac przede mna:) nie moge mojego menia na nie namowic, moze zaczne o niej tak mowic to sie oswoi:)

Ja chciałam dać Amelka ale będzie chłopiec i też mam problem, bo nie wiem jakie dla chłopca

autorko, ja od zawsze miałam imiona dla córek wybrane :) Alina, Michalina, Martyna i Kalina to moje typy. Dla chłopaka to mąż ma zadanie wybrać i jego typy to: Hubert lub Przemek. Nie do końca mnie przekonują, ale niech chłop ma o ile będzie chłopak.

Gość ja mam justyna
ja mamjustyna imysle dlaczego\\??przeciez to takie bezsensu imie i jeszcze zdrobniale jak ktos mowi to mnie szlak trafia....

Ja też mam justyna i to bardzo piekne imię a swoją drogą też nie lubię a często mówią Justynka a swojej córce hmmmm tak myslę ze bedzie to dziewczynka dam Lilianna albo Weronika ;)

Gość mimi blue rose
a ja mam wybrane dla córci Sylwia :)

JA jak bede miala kiedys dziecko i bedzie ono dziewczynka to mam 3 typy Michlina, Natalia,Lura ;] ale najbardziej podoba mi sie Michalina;]

Gość andaKeli
Zuzia- jest słodkie i urocze dla dziecka, Zuzanna -brzmi dojrzale ale nie staroswiecko; Majka też niezłe-znam kilka osób o tym imieniu i są bardzo sympatyczne. Córka podpowiada-Anastazja. Można zdrobnić- Ania, Staśka, Stazja. Takie wykwintne i delikatne. A może Weronika? Moja córa ma tak na imię:-) A Nina? Tez sympatyczne. Tamara, Tatiana, Eliza, Martyna, Marcelina, Nadia...

Gość do andaKeli
od imienia Anastazja jest zdrobnienie Nastka, Nastusia!!! Staśka jest od Stanisławy, Ania jest od Anny :O Mi ogólnie podobają się wschodnie imiona, np. Tatiana, Tamara, Nadia i Anastazja właśnie :)

Gość klara82
Michlina i Lura - mnie się podoba ;)

Gość klara82
Ja małej dałam na imię Florencja (jestem pielęgniarką z powołania ;) ) i chyba nie bardzo jej się podoba bo już się mści i drze się całymi nocami :\

Gość moje typy
Aurelia i Eryk czy nie sa ładne?

jakbym miala corke to bym jej dala ( wg kolejnosci) Pola Paulina Nadia Zosia Natalia ale bede miec syna Antka Aleksandra :classic_cool:

Moja córeczka ma na imię Justysia :) Moim zdaniem ślicznie. I w jej pokoleniu jest niewiele Justynek... Ja mam na imię Joanna i też mi sie podoba.