Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lka

POPRAWINY

Polecane posty

Gość lka

jestem w trakcie planowania wesela i mamy z chlopakiem problem. nie wiemy co zrobic z poprawinami. robic je czy nie??? w sumie to ani mi, ani jemu sie to nie usmiecha. jakos tak chcielibysmy sobie to darowac. ale z drugiej strony nie wiemy... dziewczyny czy Wy mialyscie / lub planujecie poprawiny???????? Te co mialy, prosze o opinie jak bylo. pozdrawiam.

Gość kaśka0000000000000000
no jak było, fajnie! drugi dzień zabawy, taki jak pierwszy, nawet miała z kapelą, super grali a na drugi dzień zaplacialam połowę im i było dobrze, myślę, że warto zrobić poprawkę, bo slub ma się raz, jeszcze sobie potanczycie, pogadacie, pobawicie

My nie robiliśmy poprawin.Jakoś tak tylko we własnym gronie spędziliśmy ten dzień po.Goście,którzy do nas zjechali z dalekich stron po prostu siedzieli w salonie moich rodziców i tam za stołem rozmawiali,jedli ,trochę wypili.

u mnie byl obiad dla przyjezdnych i najblizszej rodziny (ok. 30 osob), w tym samym lokalu co wesele, posiedzilismy ze 2 godzinki i tyle. Moze to jest rozwiazanie???

Robiliśmy poprawiny.Było tak jak na weselu- każdy gośc był na nie zaproszony i każdy przyszedł,była orkiestra.Ludzie super się bawili.Zabawa skończyła się o 22 bo do tej musieliśmy zdać sale. I tak zostało dużo jedzenia/napoji i alkoholu to przynajmniej mniej się zmarnowało :)

Gość a ja sobie zrobie garden party
:) zostanie zarcie z wesela, placki, sałatki :) kupie naczynia plastikowe i bedzie impreza :)

Gość sunflowerka
Ja tez bede miec garden party! oby tylko pogoda dopisala! bedzie grill, piwko i "resztki" z wesela. Na poprawiny zapraszamy tylko młodych czyli naszych rówieśników (mniej wiecej). Bylam już na takich poprawinach i myślę ze są jak najbardziej ok!

Gość ja tez..
ja,tez bede miec poprawiny z orkiestra ,cateringiem i kamerzysta.

Gość yryska
my mielismy taki sam problem jak wy ale po dluzszych rozmowach doszlismy do wniosku ze wolimy zrobic wieksze wesele i z wieksze pompa niz poprawiny na ktore i tam nie bedzie mial sily przyjsc a przyjda tylko po to bo wypada . nie oszukujmy sie caly dzien szykowania sie i pozniej cala noc tancow gdzie tu znalezc jeszcze troche tej sily na poprawiny. niby tak tradycja kaze ale ... mnie to nie rusza

Gość kkarizma
My tez robimy.Goscie przyjada z daleko i beda spac po domach.Dlatego bedzie 2 dni.A co.

my też bedziemy mieć ale to jest raczej hm, wymysl teściow, bo płacimy połowy ceny jak za wesele a ludzie przyjda tylko na obiad, bez orkiestry ani nic :o nie wiem, czy się to opłaca, ale będzie dużo przyjezdnych...i dla każdego połowa stawki czyli jakies 70 zeta za obiad? :o heh

Gość kejshaaa
my raczej nie robimy, bo nastepnego dnia lecimy w podroz...chyba ze znajomi sami sie zwolaja;)

Gość riorta
U mnie będzie grill w ogrodzie, mamy ładną działkę i sad. Uznalam, że nie ma sensu placić ilestam od osoby i siedziec w pomieszczeniu, dzien po weselu w sordku sierpnia. Oby tylko pogoda dopisala.

....poprawiny??dlakumpelek,kumpli....tylko i wyłącznie,najlepiej w wynajętym pubie,+ /z wesela też coś zostało/To JEST TO!!!! :)

Gość my robimy
w tym samyam lokalu co wesele z zespolem 3 daniami cieplymi od 14 do 21h jak sie abwic to sie bawic!!

Gość Aaaaaaa123098
mielismy nie robic poprawin, ale czesc rodziny mojego N jest przyjezdna wiec chcemy skorzystac z okazji i pobrzebywac troche ze soba :) nie wiadomo kiedy kolejna okazja sie powtorzy.... Na poprawiny zapraszamy tylko najblizsza rodzine wiec gosci bedzie mnie o polowe :) Zaczynamy obiadem o 15 lub 16