Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość game987

WASZE ULUBIONE GRY KOMPUTEROWE

Polecane posty

Gość game987

Podawajcie zarówno wasze stare ulubione gry jak i te w które gracie aktualnie.

A w co lubisz grac? Moze znajdziemy cos wspolnego? I co preferujesz? Komputer czy konsola?

Gość game987
zarówno konsola PS2 jak i komputer PC :) a grać w co lubię ? prawie wszystko : strzelanki(FPP),przygodówki(TPP),survival horrory,platformówki,sportowe,samochodówki,bijatyki... a ty w jakie grywasz D.S ?

Z horrorow polecam \" PROJECT ZERO 2 \" . Nie ma straszniejszej gry.

Gość game987
Mi z Survival horrorów najbardziej podobały się Sillent Hill 2,Resident Evil 4 The Suffering 2,The Thing,Cold Fear i inne ... teraz czekam na Silent Hill 5 , Resident Evil 5 no i na odmłodzoną wersję starego dobrego Alone In The Dark :)

Hill i Evil to bajeczki. Sprawdz " Project Zero 2" w necie. Polecam grac noca, przy wylaczonym swietle i ze sluchawkami na uszach. Jezeli lubisz sie bac, to bedziesz w 7 niebie.

jak co zmieniłem nick z game987 na Tautzen Grałem w pierwszą część Project Zero i była rzeznicka :D to latanie z latarką i aparatem zabijającym duch dawało radę. Jak lubisz horrory to polecam ci Forbiden Siren (mocniejszy od PZ) Jeżeli chodzi o granie w nocy to jest mi ono bardzo bliskie ponieważ pracuję dniami a nocki zarywam przeważnie z grami :) jutro tu wrócę więc jak ktoś będzie chiał pogadać o grach to jestem do dyspozycji w godzinach wieczornych :D sorry że odpisuje z opuznieniem ale grałem w Dirta (swoją drogą gra genialna i grafa na full ustawieniach prawie jak film) :D nara nocym markom

W nic nie gram. Pierwsze co mi przychodzi do głowy to \"The Settlers\" jeszcze na amidze.. .Pare nocy nie przespałem. przez tą grę. Potem \"Flashback\" Też amigowa. An PC \"otello\" zwykła planszówka, DOS\'owa wersja. W windowsowych wersjach ogrywałem komputer i nie było zabawy.

Gość w burdelu
dirt capi zbukami🖐️

Gość moja gra to
świstakowy kłopot polecam

Gość maaaagdaa
GTA. need for speed, heroes... nie znacie sie na grach :P

teraz? call of duty 4 gears of war crysis no i battlefield 2 z sentymentu :) niedawno wrocilam do half-life 2, mimo ze juz stara, to jest swietna.

Ja lubie ekonomiczno-menedzerskie ;) Pizza Syndicate Airline Tycoon Settlers no i oczywiscie THE SIMS :D

a ja w nic nie gram bo mi się nie chce ale kiedyś grałem bo mi się chciało Diablo II Warcraft III Rome Total War

1) Mu online 2) medievall 3) Diablo 2 4) heroes 3,4 5) CS 6)NFS Mu bije wszystko na głowe, przy żadnej grze nie spędziłem tyle czasu :classic_cool:

Gość rozszarpana przez psa ostrego
Call of duty kiedyś Mario ;)

ciotka walentyna - wow :D dobre gry ;) jeszcze nie grałem w Gears Of War ale może niedługo sobie bo sprawię :) Turquoise - z tego typu gier najbardziej podobał mi sie Singles 2 :D Jarek-84 - diablo rządzi :D ciekawe kiedy i czy kiedykolwiek wyjdzie trójka shamandalie - Tony jest zajebisty ale ja wolę SSX 3 Inter - co to jest Mu ? na czym polega ta gra ? rozszarpana przez psa ostrego - a która część ? :) dobra a teraz 30 min grania w Bioshock :D

ulablee - w Heroes 3 też grywałem kiedyś z kumplem ;) przed chwilą skończyłem demko Crysis i chyba nie ma na dzień dzisiejszy bardziej realistycznej gry [AWESOME !!!] [FUCK !!!] maximal armor ! maximal speed ! ... :D

Tautzen - Diablo wymiata, jak zresztą wszystkie produkty Blizzarda, ta firma wypuszcza jedną grę na 5 lat ale jak już wypuści, to z miejsca staje się hitem :classic_cool: co do kontynuacji to piekielne plotki o Trójce krążą już od dwóch lat, ale biorąc pod uwagę roszady w ekipie, wątpię bym im się udało za to zabrać, ich oczkiem w głowie jest teraz StarCraft 2 i World of Warcraft

nie jest super, oczarowała tylko grafiką, brak jej ponadczasowości, za 2 lata nikt nie będzie pamiętać, że wyszło kiedykolwiek coś takiego jak Carbon :)

Jarek-84 nieprawda:P jak dla mnie super jest poprostu, czuje sie jak na wyscigach prawdziwych jak gram z sluchawkami na uszach :P ahah