Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sileska01

kto ogladal film WESELE z Mackiem Szturem???

Polecane posty

Gość sileska01

super parodia Polskich wesel typu remiza-disco polo-bigos-dmuchanie balonow dupami;))

Gość fergeliszys
bylam na weselu gdzie stara baba dmuchala balon dupa i jej cycki wyszly na wierzch, ale jajaca byly :D

Gość STUHR się pisze tępoto
:O

Gość sunflowerka
ja film jest zabombisty :-) Najbardziej podobala mi się scena w ktorej mama mlodej wylala bigos na jej ojca:-)

Gość sileska01
no co się czepiasz? :O mam na nazwisko Szczakuła wszyscy mówią Srakuła i nie mam pretensji o przekręcanie :)

Gość sileska01
wiem o tym...nie musisz mnie poprawiac a napisalam tak bo mi sie tak podobalo a kazdy wie o co chodzi..

Gość sileska01
juz sie podszywaczom dzien umila...dobrze sie bawisz???bo jak dla mnie to nie ma w tym nic smiesznego

Ten film był kręcony w moich stronach:-D Lekka przesada, nikt tu nie robi takiej mordowni na weselu, ludzie mają imprezy w restauracjach, sale po wioskach wyglądają całkiem przyzwoicie, a w remizach to nie pamiętam kiedy ostatnio widziałam imprezę... Jak zwykle Podkarpacie okazało się zagłębiem biedy, alkoholizmu, syfu i kombinatorstwa:(

dokladnie...przeciez to wiadome, ze wszystko bylo wyolbrzymione...ale mysle, ze wciaz wiele polskich wesel ma chocby jeden element z przedstawionych zachowan, ile to razy jest \"zastaw sie a postaw\"?ile razy kobieta wychodzi za maz za ojca dziecka pomimo, ze go nie kocha?Ile razy goscie na czworkach wychodza, bo alkoholu za duzo??itd itd...( ja tez jestem z podkarpacia)

Może właśnie stąd na kafe biorą się potem tematy typu: jak ja nie cierpię wesel:-O Naogląda się jedna z drugą takich filmów, myślą że wszystkie wesela tak wyglądają i jadą potem po sobie równo: zwolenniczki z przeciwniczkami:) Największe krytykantki to przeważnie te panny które wesele widziały może z raz w życiu, i to z kolan mamusi w wieku 5 lat;) No ale to już nie na temat;)

mi mala...to co???oderwiesz wujkowi kieliszek od ust, zeby sie nie upil??bedziesz obserwowac gosci non stop, czy ci obory nie zrobia?? i mysle, ze jest duzo rodzicow, ktorzy robia wystawne wesele swoim dziecom, aby sie pokazac, ze mnie na to stac..a mlodzi czesto nie wiedza nawet o tym.. ale ja sie ciesze, ze mam normalna rodzine i kazdy potrafi kontrolowac swoj poziom alkoholu:)

podczas studiow pracowalam dorywczo w restauracji jako kelnerka i mielismy jedno wesele, kiedy to jeden z gosci przedawkowal alkohol, a ze byl niedawno po zawale serca wiec tym razem stracil przytomnosc..wezwalismy karetke..goscie zaczeli sie przepychac, aby zobaczyc i pomoc gosciowi, wkoncu rozpoczela sie niezla przepychanka...karetka zabrala kolesia, goscie zaczeli sie klocic, doszlo do rekoczynow, wezwalismy solid security, w miedzyczasie kobieta stracila zeba i zlamano jej nos..znow pogotowie..znow straz miejska.To zaczelo sie o 12 w nocy, o 4 rano sie uspokoilo ale o 6 rano znow sie zaczelo, bo ktorys z gosci przyprowadzil "pomoc" z zewnatrz.A wesele na poczatku bylo na wysokim poziomie, zreszta lokal tez.. na innym weselu pan mlody obmacywal i calowal swiadkowa..pani mloda zlapala ich na goracym uczynku, poplakala sie i zakonczyla swoj udzial w weselu.. jeszcze innym pani mloda w krwisto-czerwonej sukni, pan mlody "mlody Einstein", grali Mansona z plyt i non stop klocili sie z rodzicami o wszystko.. Bylam w swoim zyciu na ok 30 weselach.Przyznaje sie, ze wole byc gosciem niz panna mloda, haha..

Ktoś się ma upić, to i tak się upije, czy to w remizie, czy w restauracji. Wesele to tak naprawdę wielka loteria, bo nigdy nie wiadomo co twoim gościom strzeli do głowy;) Najgorzej po alkoholu zachowują się ludzie którzy na co dzień są spokojni i "normalni" właśnie:)

haris -dobrze, ze zdazylas sie poprawic...zaoszczedzilas kilku wpisow o ortografii i wyzwan od tumanow;)))

sileska01,a oglądałaś polskie filmy Wesele,lub Ostatnie takie trio?...A z tego co można spotkać na codzień,to jednak wesela w normalne.Piszecie o skrajnościach,...kobiety.:)