Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakupy to przyjemność

OLAY czy ORIFLAME ?

Polecane posty

Gość zakupy to przyjemność

OLAY COMPLETE MULTI RADIANCE czy Rozświetlająca emulsja Optimals Radiance Energy ori którą kupić?????? poradzcie :)

Gość hmmm powiem ci tak
sama jestem konsultantka oriflame i latem lubię stosowac emulsje Optimals Radiance .Natomiast na jesienne dni wolę Olay complete ... właśnie dostalam pod choinke 🖐️

Gość zawsze oriflame

Gość Ja mam emulsję
Olay Radiance i jest super, wydajna, wysoki filtr, nie ma paraffinum liquidum, 75ml. Polecam. Oriflame to tylko odrobinęlepszy szajs od Avonu. Pomyśl ile kosztowałao wyprodukowanie kosmetyku Oriflame skoro zarabia producent, koordynator, konlutantka itp, katalogowe kosmetyki saraczej niezbyt dobrej jakosci

Gość to jasne
lepszy jest olay!!!

no tak, bo w przypadku Olay to zarabia tylko producent, hurtownia, przedstawiciel handlowy, właściciel drogerii, jej pracownicy i hostessy ;P nie znam emulsji Olay, używam tej z Oriflame i jestem z niej bardzo zadowolona. dobrze się wchłania, bardzo dobrze nawilża i ślicznie pachnie. ma pojemność 75 ml. zawiera formy wit. C mniej skuteczne niż kwas askorbinowy, ale odpowiedniejsze do wrażliwszych cer. natomiast kwas askorbinowy zawiera serum w kapsułkach, tyle, że ma ono nieco bogatszą konsystencję niż emulsja. jeżeli chodzi o skład emulsji Olay, to nie wiem, czy w ogóle zawiera wit. C, chyba, że w postaci olejku mandarynkowego? a rozświetla głównie dzięki dwutlenkowi tytanu i mice. natomiast emulsja ta zawiera poliakrylamid, substancję, której nie wolno stosować długotrwale, gdyż może być rakotwórcza.

mysle, ze oriflame...olay mnie uczula i bardzo wysusza moja skore, a probowalam prawie wszystkich kremow, bo pracuje w drogerii i naprawde nie polecam....chcialam zaznaczyc, ze rzadko ktory krem mnie uczula...tak naprawde OLAY jest do bani...moim zdaniem

mysle, ze oriflame...olay mnie uczula i bardzo wysusza moja skore, a probowalam prawie wszystkich kremow, bo pracuje w drogerii i naprawde nie polecam....chcialam zaznaczyc, ze rzadko ktory krem mnie uczula...tak naprawde OLAY jest do bani...moim zdaniem