Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sqsqsqwssqs

co faceci widza w zjaranych jak kurczaki solarkach i w ich wyskubanych brwiach?

Polecane posty

Gość sqsqsqwssqs

te dziewczyny są wyskubane jak kurczaki(brwi cienkie kreseczki , okreagłe jak u gwiazdora, no i spieczone w solarze)nienaturalne okropne, poprawiaja nature, kttora nic im nie dała!!!??

Gość sqsqsqwssqs
miałam kumpla na poziomie, wykształcony,inteligentny, dobrze ustawiony,interesujacy sie oprocz pracy kultura, sztuka, literatura, a był z laska chodzaca na solarke, mowiaca bzdurki, zdrabniająca wszystko, infantylna, chodzaca w rozowych spodniczkach mini i bluzeczkach, spalona na solarium z wyskubanymi brwiami, az bolało jak sie na nia patrzyło, nieciekawa bez swoich zainteresowan.W dodatku miała taka praca, ze była jedyna kobieta w firmie i jarało ja to, ze moze w miniowkach szczuc facetow..nie mam pojecia co on w niej widział

Gość sqsqsqwssqs
mozemi ktos powie?co?widza?

Gość demokracja45
dla mnie to jest niepojete, takie laski sa glupie i puste

Gość TakaTamTam
Kiedyś mój kumpel powiedział mi, że go jarają takie solarki bo są rewelacyjne w łóżku (orale, anale itp. miał zagwarantowane), taka to wie co faceta najbardziej podnieca a oni są przecież wzrokowcami. Mówił też, iż za żonę takiej by nie chciał ale do sexu to chętnie.

Gość qewtrytuiog
Nie rozumiem tylko 1 ,mianowicie ; co maja brwi do tego ? No sory ale to juz przegiecie oceniac kogos po wydepilowanych brwiach ;| To moze depilowanie okolic bikini tez swiadczy o tym jakim jest czlowiekiem ? W dzisiejszych czasach juz nawet mezczyzni depiluja sobie brwi a wiem o tym bo moja kolezanka jest kosmetyczka i mowila , ze ma takich zabiegow kilka w tygodniu. Byc moze ta dziewczyna byla taka jaka mowisz ale nie kazdy musi taki byc.Nie rozumiem takiego oceniania po tym jak ktos wyglada lub jego ubiorze.Jesli ma ladne cialo to czemu mialaby go nie pokazywac ? Oczywiscie w granicach rozsadku ,ale zeby pisac o dziewczynie ktora nosi krotkie spodniczki ze jest dz... tego nie moge pojac. Albo ten rozowy kolor.. ma ubierac sie tak jak wy ? kazdy na czarno ?Troche urozmaicenia nikomu nie zaszkodzi

Gość No i oczywiscie
A widział w niej coś???chyba tylko cipe na krótki czas hehehe

Gość sqsqsqwssqs
ale takie mocno wyskubane cienkie brwi, oszpecaja, kiedy dziewczyna ma ładne naturalne brwi, rozumiem troche poddepiliwac, nadac ładny kształt, ale ona sobie wyrywała, dwie bezkształtne cienkie jak szpilka kreski!!!a kolor rozowy no sorki, kojaryz mi sie z plastikiem, wiekszosc lasek, ktore jaraja sie tym kolorem są plastikowe jak doduś

Gość qewtrytuiog
No dobrze a co z tzw 'metalami' ktorzy juz coraz czesciej maja jakis dodatek rozowego ?

Moim zdaniem mądrzy faceci na takie solary nie lecą,a nawet z nich szydzą :) A anale i orale mogą mieć z białą kobietą :)

Gość nie wiem co oni widzą ale ja
widzę, że najwyraźniej ktoś jest zazdrosny o powodzenie u mężczyzn;p

a ja mysle,ze wcale nie chodzi o zazdrosc tylko po prostu ciekawosc;)

Gość No i oczywiscie
eetam cipka jest najwazniejsza żeby sobie poruchac a jak sie znudzi bedzie druga solarka:)hehe

Gość sqsqsqwssqs
metale?rozowy/?pierwsze słysze?nibyz jakiej racji?chyba emo

modne raczej nie,ale w Polsce w pewnych srodowiskach bardzo popularne;)

Gość qewtrytuiog
Tak metale,emo tymbardziej.Kazdy czlowiek jest inny i nie szata zdobi czlowieka.Jesli ktos lubi nalozyc cos rozowego lub o innym podobnym kolorycie to jest jego indywidualna sprawa.Chyba nie chcialabys zeby ktos mowil o Tobie brudas dlatego ze nosisz ciagle czarne ubrania ? To wszystko sa stereotypy i z nimi na codzien sie spotykamy.Nie jedna blondynka pokazala juz ze nie jest glupia jak to zazwyczaj bywa w kawalach :)

Gość No i oczywiscie
atam cipuchna jak jest słodka i chrupiaca to mniam mniam

Gość Eveline 23
A ja mylse że porządny facet lubi normlane porządne laski :) Każdy ma to na co zasłużył :P W każdym razie myśle ze inteligentny normlany facet nie nabierze sie na solarna lalę wymalowaną, wytipsowana i ubraną w tandetę. Jak kobieta jest zadbana i ładna to jeśli do tego ma poukładane w głowie i w łóżku jest ok to on z taką będzie na pewno! Ja osobiście nie znam żadnego spoko faceta który by gustował w takich lalach. Jeśli gustuuje to jest pusty jak i one. Wiem że po wyglądzie sięnie ocenia ale jakoś nie spotkałam jescze spoko dziewczyny która ubiera sie i wygląda jak k***

Gość No i oczywiscie
dlaczego takie lale sa najlepsze do ruchania,znaja swój fach i cudownie rozkładaja nózki a to tylko przeciez chodzi mniam mniam

Gość alessandra789
Ze facet jest wyksztalcony i inteligentny nie swiadczy ze nie moze lubic atrakcyjnych kobiet. Nie kazda dziewczyna, ktora opala sie w solarium i skubie sobie brwi od razu jest pusta i glupia. Niektore maja taki styl i tak o siebie dbaja. Nie kazdemu podoba sie naturalnosc.

Gość no ale tu nikt nie mówi o natu
ralności, nie jest tak ze są blond lale i reszta świata czyli brzydkie szare mychy. Po prostu duzo ludzi ma dosć lal w stylu Pameli anderson czy Dody. Ileż można.

Gość a jaaaaaa
Ludzie to że ktoś chodzi na solarium nie oznacza jeszcze że jest pusty co za brednie ..... zacznijcie myśleć to takie postanowienie na ten rok :D

Gość czajniczek
To ze facet jest po studiach nie znaczy, ze jest porzadny i wartosciowy. Znam praktycznie wylacznie facetow po studiach i prawie zadnego nie moge nazwac porzadnym...

Gość czajniczek
a jaaa, mozesz mowic co chcesz, ale sa stroje, ktorych inteligentna porzadna kobieta nie ubierze. Nie znam zadnej inteligentnej dziewczyny, ktora jest brazowa od solarki, ma wyskubane brwi, nosi miniowy i jaskrawe ciuszki. Taki stroj jest zarezerwowany wylacznie dla pustych, glupiutkich laleczek.

Gość szanujaca się
dziewczyna nie zrobi z siebie takiej lali która wygląda jak *** na dworcu. Ot i tyle. A szanujacy sie facet nie zwróci uwagi na taką. Podobno o gustach sie nie rozmawia no ale cóż life is brutal- sztuczne lale po prostu są zarezerwowane dla dresiarzy i karków.

Gość mądra blondynka
Boże, ludzie weźcie się uspokujcie. Są solary-blondyno-bez brewki, które są głupie i puste i są takie co są odbierane jako zwykłe dziewczyny! Ja jestem farbniętą blondyną, wyrywam brwi, na solarium co prawda nie chodzę, bo uważam, że to niszczy skórę i wole czasem się smarnąć balsamem typu summer glow i jakoś nie jestem uważana za pustą itp. itd. Pamietajcie! Mądra blondynkę poznacie po odrostach :D ;P

Gość dobra rada kaka
zjarane cipsko ;)

Gość fbfyryeyery
ale wy macie problemy.. jak chce byc wyskubanym kurczakiem to jej sprawa. zazdrosc az bije po oczach !

Gość co racja to racja
Niech kazdy wygląda tak jak mu się podoba! Blada brunetka pozdrawia opalone blondynki! :)

Gość paula144
nic w takich nie widzą, a wręcz gadają, że to brudasy...a co do brwi to trochę przesadziłaś...