Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astree

Bliskie rozstanie, książka, dedykacja

Polecane posty

Gość Astree

Być może niedługo się rozstaniemy, pokojowo, i jest to pomysł i mnie i jego. Rozstanie będzie pokojowe, ale to jeszcze nic pewnego, wahay się, ale w razie czego pewnie będziemy utrzymywać kontakt bo szanuję go jako człowieka. Jakiś czas temu kupiłam mu książkę o jego ulubionej tematyce której jeszcze mu nie dałam, a chciałabym dać ją choćby jutro. Tak żeby sprawić mu przyjemność. Myślicie że to dobry pomysł żeby wpisać mu jakąs dedykację? Miałby taką mała pamiątkę :) Ma ktoś jakiś pomysł na tę dedykację? ;) Nie musi być jakaś bardzo romantyczna czy ckliwa Wiem że czasami siedzą tu osoby któe potrafią niezłe rzeczy doradzić czy wymyślić - może więc i mi ktoś w tej kwestii pomoże? :)

Gość Astree
Oczywiście osoby które będą mogły mi pomóc bez problemu odróznią podszywy :) Nie siedzę tu często więc nie chce mi się zaczerniać nicka tylko ze względu na to że jakiemuś głupkowi się nudzi :P

Gość BBBBBBBBBBBBB
jakby nie było facet uzna to za zbedny sentymentalny gest...kobiety sie w tym lubują

Gość Astree
BBBBBBBB, mó jest z tych bardziej romantycznych ale.... w sumie może masz racje? :) W zasadzie i tak, nawet bez dedykacji, będzie wiedział od kogo jest najpiękniejsza ksiązka w jego kolekcji :)

Gość
Szczęśliwym jest człowiek, który z przeszłości swej pamięta to tylko, co dało mu zadowolenie. Nieszczęśliwym zaś ten, co nosi w pamięci wyłącznie nieszczęścia.

pomysl, moze intuicja cos ci podsunie bo to ma byc od ciebie a nie od nas...moze bedzie to nieautentyczne dla niego gdy napiszesz cos co mu do ciebie nie pasuje

Gość Astree
I już żadnych więcej rad? :( ;)

Nie moge obiecac Ci, ze kiedy o Tobie zapomne, Ani tego,ze kiedys pokocham kogos tak,j ak kochalam Ciebie Ale moge obiecac Ci, ze zawsze bedziesz w moim sercu A zawsze - to znaczy dluzej, niz bedziesz tego potrzebowal.

Gość Astree
Fajne, Czikulinka, dzięki :)

mi się ten od neurosy podoba ps. rozstałam się w podobny sposób :)