Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bejbe Lilly

Nasza Elita, czyli T.W.A

Polecane posty

Dokladnie :P Tu na kafe mogę być nawet tępą idiotką jak to zostalam razem z Bejbe nazwana :P Ale co tam bedziemy zaszczycać pomarańczki naszym zainteresowaniem :D Ama_Leta powiedz cos o sobie :)

Aha i MAM DO WAS PROśBE.. JAK BEDZIECIE WCHODZIC NA KAFE TO PODNOśCIE NASZ TEMAT, MUSIMY NABIC DUZO POSTóW, A Nóż KTOś SIę JESZCZE PRZYłąCZY;) NASZA ELITA STAJE SIE CORAZ BARDZIJE SłAWNA:classic_cool:

:D mnie tez zalamują takie tematy :P czasem zastanawiam się czy to ja nie jestem jakaś dziwna :P

ja zaraz sprawdzę swoje BMI :P O matko ale jestem dziś sflaczała :O Nic mi się nie chce, mam nawet problemy stukać w klawiature :(

Mi tez sie nic nie chce, to siedze na kafe:p poza tym jak już wspomniałam, mam dziś trudne dni:D i nie wiedomo ile to potrwa, hormony mną żądzą:p ja sie odchudzalam, niestety bywało to obsesyjnie. dlatego takie niskie bmi mialam, ale na jesien przytylam,widocznie to ochrona w postaci tłuszczyku na zimę:p No a teraz jeszcze ten celullit:o

Bejbe -> tez masz cellulit? ja też się kiedyś odchudzałam, bylam na diecie warzywno owocowej itp. ale potem zaczęłam cwiczyc, i to przynioslo o wiele lepsze rezultaty :) Ale ja zawsze bede miala taką figurę jaką mam :P Typ gruszki :P Najgorzej ze po braniu tabletek anty cellulit mi się powiekszyl i musze coś z tym zrobić :O

Od pazdziernika je odstawilam i zauwazylam ze cellulit stal sie mnie widoczny a ja przestalam byc taka "napuchnięta' ale teraz znow zacznę brać tylko ze inne bo jednak potrzebuje większej pewności niż Durexy :P Mozemy sobie robic rozne maseczki na ten cellulit i cwiczyć razem :P

O! świetny pomysł! no to wymachy nóżek! I raz, i dwa, i trzy i cztery:D Ja sobie zrobilam peeling z kawy, dzisiaj robie znowu, mam nadzieje ze to pomoze, bo podobno jest swietny!;) A używam tez serum z eveline.. staram sie ograniczac slodycze i polewam skórę zimną woda. słowem-zabieram sie do walki z tym gównem.. Aha i jeszcze biorę tran.. O boże nie wzięlam dzisiaj!!! nieeee😭

Ja mam krem z Eveline kupilam chyba pol roku temu jak mialam obsesje na punkcie tego cellulitu :P Peeling kawowy tez robilam i foliowanie tez. ale wiecej z tym babrania niz czegokolwiek :D ale kto wie moja kawa przeznaczona na ten szczytny cel nadal stoi w kuchni :P Ja robilam rozne cwiczenia itp ale od dzis regularnie codzinnie itp robie 8 minute ABS i 8 minute BUNS ... moze na nogi tez ale zobacze :D kilka serii w ciągu dnia :D no i do tego podstawowe brzuszki i hula hop :P teraz mam duzo wolnego więc damy rade :D

hula hopem to ja sie wczoraj zabawialam w rytm muzyki:D ale mnie brzuszek rozbolał:p W wakacje potrafiłam tak godzinami.. A brzuszki tez codziennie wieczorem-obowiązkowo:p A ten krem z eveline pomogl cos?:p ja na ten peeling przeznaczam najlepszą kawe:D musze kupic jakaś byle jaką:p:classic_cool:

Lepszy efekt uzyskasz jezeli nalozysz tą papkę kawową na ciałko i potem to "zafoliujesz" folia spozywczą na jakies 20 minut :D wyprobowane :D

niee. ja ten peeling robilam sobie jakis czas temu, potem mialam dlugą przerwę i się nic nie zmienilo

Znaczy ze nawet skora sie moze uzaleznic od kawy?:p no trudno.. to wtedy kupic 5 kg kawy i robic co jakis czas profilaktycznie:p musze sie pozbyc cellulutu, musze, musze! dawno nie bylam taka zdesperowana!:p W lecie chce miec gladnie ciałko:classic_cool: a najlepiej już, teraz, zaraz!

Zdesperowana to ja nie jestem, bo teraz to mi jest wszystko jedno :P Mój facet zabrania mi chudnąć :D Ale cwiczyc mi nie zabroni :P

Wiesz ... kobiety mają to do tego ze myslą ze są najmądrzejsze i ze faceci tak naprawdę uwielbiają chude laski :P Tak naprawde to dla nich kobieta musi miec tzytzki i wcięcie w talii no i tyleczek zeby byla ... za co złapać :D

Wiem, ależ oczywiście... Chude podobają się w podstawówce:o ja tam lubie siebie i akceptuje taka jaka jestem:) Chopy uwielbiają te krrrrągłościi:classic_cool:

Hmm ja siebie nigdy nie będe akceptowała tak do konca :P Zawsze będzie jakieś "ale" :D Bejbe mam nowe fotki :D tym razem już zobaczysz moj kolor wlosow :P

Rubinowa czerń :D juz mnie podejrzałaś ? :D myslalam ze będe musiala Ci wysyłać linka bo zapomniałaś nicka :P