Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co powinnam zorbic

znowu mnie zawiodl - znowu sie schlal

Polecane posty

obiecywal ze nei bedzie pil duzo i co? dzownilam do niego ledwo gada jest kompletnie pijany? jak powinnam sie zachowac?

obrazic sie? opierdolic? a moze dac se spokoj?

prosze niech ktos cos napisze

Gość najlepiej
dac se spokoj ;)

Gość Ania00
Najlepiej odpuscic sobie i go zostawic

Gość anonimowa jedza
Daj sobie spokoj! Natychmiast i nieodwolalnie!

Gość moesshaaaaaa
ja w pizdu rzucilam...wlasnei miesiac bez odzywki do niego - molestuje, napada pisze smsy..ale zawsze gdy jest nachlany!!!! mam dosc choc wciaz o nim mysle !! chodze na terapie dla wspoluzalkeznionych, chce sobie radzic, bez niego radzic..choc i tak nigdy nie byl mi wsparciem ....

Gość bdj
daj sobie spokoj! nie bedzie lepiej tylko gorzej. wiem co mowie- jestem corka alkoholika

Gość loohaze
kurcze, wiesz, ja bylam z chlopakiem rok, byl cudowny, gotowal, zabieral mnie gdzie chce, spedzal ze mna duzo czasu, poswiecal mi wiele uwagi,mielismy wspolne zainteresowania i byl cudowny w lozku, tylko, ze chlal czesto, a potem by7l agresywny, nigdy mnie nie uderzyl ,ale wyzywal od najgorszych,krzyczal i krzyczal i bylo mi przykro,w koncu zakonczylam to. Mija pol roku, a ja ciagle mysle o nim, i on o mnie tez, ciagle pisze i dzwoni i chce wrocic i ja tez nie wiem co z tym zrobic, mecze sie cholernie.

Gość nie zmieni sie
zostaw zostaw i koniec!!!! nie ludz sie... nie warto jest jedna zasada jak obiecal ze to ostatni raz i wiecej nie zrobil to daj mu szanse ale jak znowu to bedzie juz tak robil zawsze

Gość powiedz nam
A kim on jest dla ciebie??

nie jest alkoholikiem tylko ze jak zaczeni pic to nie umie wypic piwa dwoch trzech ale chla do upadlego

Gość nic tylko
rzucić w pi**u

Wyjscia sa dwa, zostaw go, albo zacznij pic, bedziecie sobie razem balowac. Odwyk to sciema, zycie z alkocholikiem, nawet niepijacym to pieklo.

to moj chlopak

Gość moesshaaaaaa
i teraz tez pewnei w knajpie siedzi.... a ja na diecie i na aerobic chodze i w ogole super laska jestem :) a ten potwor niech spada....

W takich chwilach jestem wdzięczna mojemu facetowi, że jest zdecydowanym przeciwnikiem alkoholu. Chociaż czasem mnie to drażni odrobinę.

Gość moesshaaaaaa
nie jeste alkoholikiem? ale ma do tego dobra droge.....

Gość loohaze
chyba nie da sie uzyskac odpowiedzi na to pytanie od osob trzecich, bo nikt nie czuje tego tak jak Ty, czy ja, czy ktoś tam jeszcze,Obiektywnie rzecz wygląda inaczej,bo mają wszyscy racje poniekąd, zeby rzucic w cholere, ale z drugiej strony jest uczucie, mimo wszystko,i to jest najtrudniejsze

Gość anonimowa jedza
nie jest alkoholikiem, ale jest na najlepszej drodze do tego, zeby nim zostac. A Ty mowisz juz nawet jak osoba wspoluzalezniona_ bronisz go! Dziewczyno! Wiem, ze i tak mnie nie posluchasz, ale i tak to napisze! uciekaj gdzie pieprz rosnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość moesshaaaaaa
ja tez sobie przez 2 lata tlumaczylam...teraz wiem - alkohol wygral, zawse wygrywa !!!

Gość powiedz nam
jeżeli to tylko twój chłopak-to daj sobie spokój.Nie wierz ,że zmieni się pod twoim wpływem na lepsze póżniej.Np.w małżeństwie,bo cię kocha etc.Obietnicom nie będzie końca,zmiany też nie będzie.

nie ja go nie bronie a jesli tak to odebralas to bardzo sie pomylilas

Gość anonimowa jedza
Jest uczucie, ale ono predzej, czy pozniej umrze smiercia naturalna, lub zostanie brutalnie zamordowane. Warto poswiecac swoje najlepsze lata, dla kogos komu nie mozna ufac?

Fluorescent-Adolescent Lubisz Arctic Monkeys? :D

Gość moesshaaaaaa
ciezko mi ale to jedyne wyjscie

Gość anonimowa jedza
Jestes na niego w tym momencie wsciekla, ale jednak go bronisz. Szybko uprzedzasz, ze nie jest alkoholikiem, zyby przypadkiem ktos tak sobie nie pomyslal. A jutro...przeprosi, cos tam obieca, Ty sie podasasz...i do nastepnego razu.

Gość Isia2000
u mnie jest tak samo, nie jest alkoholikiem ale jak pije na jakiejś imprezie to do upadłego a potem awantura, nie umiem sobie z tym poradzić ale nie potrafię go też zostawić

Gość moesshaaaaaa
czyjec slowa nic ci nie dadza, musisz sama do tego dojzec! musi cos pęc w tobie i wtedy zrozumiesz...